- 17 Ağustos 2019
- 1.885
- 2.001
- 53
- 30
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
Bencedw vardı ama kimyasal die düşünüyorum cunku silikleşmeye başladı çizgileri gün geçtikçeHamilelik varmış bnlaragöre. Ya dediğin gibi kimyasal yaşadın. Ya da hamileyken adet olabiliyorsun.
Adetten sonra test varsa yine yap. Eğer sıfırlanmamışsagit doktora. Gününde mi adet oldun. Bir de erken gebelik testi ben de pzt sipariş edeceğim. Hangi marka kullanıyorsun.Bencedw vardı ama kimyasal die düşünüyorum cunku silikleşmeye başladı çizgileri gün geçtikçe
Sağol cnm ama gun gitikce silik oldu cizgiler benim normalde vücudum duşuk yapmıyor nedenini yazayım biz çok küçük yaşta evlendik eşimle 17 yaşındaKullanabilirsin folik asiti hatta hemen başlabence :) bi de hamileysen inşş
11gun gecti cnm adetimin uzerinden ben yurtdışında olduğum için bilmiyorum Tr de var mı onlardan resmini atayımAdetten sonra test varsa yine yap. Eğer sıfırlanmamışsagit doktora. Gününde mi adet oldun. Bir de erken gebelik testi ben de pzt sipariş edeceğim. Hangi marka kullanıyorsun.
Şaşkınlıkla okudum helal sana sonuna kadar savaşmışsın her seferinde ama Rabbim en iyisini bilir. Çocuklarının ömrü uzun ve sağlıklı olsun inşallah:) Ve 3. yü de nasip etsinSağol cnm ama gun gitikce silik oldu cizgiler benim normalde vücudum duşuk yapmıyor nedenini yazayım biz çok küçük yaşta evlendik eşimle 17 yaşında ☺ Tabiki ilk önçe eğitim diyorum buradan genç kızlaraaa evlendiğim 2ayına hamile kaldım ben 4bucuk aylık suyum geldi dogum başlamıştı bebek donmuştu hastaneye gitik sabaha kadar agrı cektim ama dogum olmadı sabah dr geldi bebeğin olmuş dedi tabi ben o psikoloji kavga gürültü hastane karıştı. Diger dr geldi bebek yaşıyor dedi ama ben hissediyorum bebegi bana inamıyolar tabi serım felan o şu bebegin yaşadıgını anladılar hastanede yatım 3ay kadar sutum olmadığı halde bebeğim karnımda yaşadı 2bucuk ay 7ayı bekledik sonra yine sancı verdiler bana 3gun dogmadı bebek artık cektiler serumu vücudum dinlensin die de lar toplandı genel olarak baktılar benim drum 20dk içinde ameliyat hazır olsun dedi 5dk içinde apar topar goturduler meğer iç kanamam olmuş 20dk daha kalsam olecekmişim 2saat yaşadı bebeğim ciğer gelişmedigi için kaybettik sonra korunduk 3yıl kadar 1yıl denedim olmadı her ay hüsran böyle sonunda kaldım hamile onunda 7 haftalık kalbi durdu ama ben yine aldımadım yaşar die de bir haftaya duşer dedi ama duşmedi 2ay karnımda taşıdım yaşar dieama yaşamadı sonunda eşimle karar aldık bana zararı olacak die aldırdım kurtaj oldum 3gun oldu kanamam 4gun eşimi zorladım kurtajdan 7gun sonra oğluma hamile kalmışım ❤❤❤☺ Dr lar inanamadı gitim daha rahimde yok umut etmeyelim dedi dış gebelik ola bilir dedi 3defa kan verdim ilk deger 240dı sonra 750 sonra 3700 olmuş beger ikiz miş ☺ Ama diger bebişim tutunamamış sadece oğlum tutunmuş neyse öyle böyle derken oğlum 6aylıken hamile olduğumu ogrendim adetim yoktu emzirirken şimdi biri 2bucuk biri 4 yaşında RABBİM ÇOK BUYUK UMUT HERZAMAN VAR ALLAH HIM EVLATLARIMIZLA SINAMASIN BİZİ CÜMLETEN AMİNNNNNN
Amin cümleten evlatlarımıza versin cnm ALLAH HIM HERŞEYİN EN İYİSİNİ BİLİRŞaşkınlıkla okudum helal sana sonuna kadar savaşmışsın her seferinde ama Rabbim en iyisini bilir. Çocuklarının ömrü uzun ve sağlıklı olsun inşallah:) Ve 3. yü de nasip etsin
kız sen neler yaşadın oyle inşallah bir daha ki ay tutar ya.Sağol cnm ama gun gitikce silik oldu cizgiler benim normalde vücudum duşuk yapmıyor nedenini yazayım biz çok küçük yaşta evlendik eşimle 17 yaşında ☺ Tabiki ilk önçe eğitim diyorum buradan genç kızlaraaa evlendiğim 2ayına hamile kaldım ben 4bucuk aylık suyum geldi dogum başlamıştı bebek donmuştu hastaneye gitik sabaha kadar agrı cektim ama dogum olmadı sabah dr geldi bebeğin olmuş dedi tabi ben o psikoloji kavga gürültü hastane karıştı. Diger dr geldi bebek yaşıyor dedi ama ben hissediyorum bebegi bana inamıyolar tabi serım felan o şu bebegin yaşadıgını anladılar hastanede yatım 3ay kadar sutum olmadığı halde bebeğim karnımda yaşadı 2bucuk ay 7ayı bekledik sonra yine sancı verdiler bana 3gun dogmadı bebek artık cektiler serumu vücudum dinlensin die de lar toplandı genel olarak baktılar benim drum 20dk içinde ameliyat hazır olsun dedi 5dk içinde apar topar goturduler meğer iç kanamam olmuş 20dk daha kalsam olecekmişim 2saat yaşadı bebeğim ciğer gelişmedigi için kaybettik sonra korunduk 3yıl kadar 1yıl denedim olmadı her ay hüsran böyle sonunda kaldım hamile onunda 7 haftalık kalbi durdu ama ben yine aldımadım yaşar die de bir haftaya duşer dedi ama duşmedi 2ay karnımda taşıdım yaşar dieama yaşamadı sonunda eşimle karar aldık bana zararı olacak die aldırdım kurtaj oldum 3gun oldu kanamam 4gun eşimi zorladım kurtajdan 7gun sonra oğluma hamile kalmışım ❤❤❤☺ Dr lar inanamadı gitim daha rahimde yok umut etmeyelim dedi dış gebelik ola bilir dedi 3defa kan verdim ilk deger 240dı sonra 750 sonra 3700 olmuş beger ikiz miş ☺ Ama diger bebişim tutunamamış sadece oğlum tutunmuş neyse öyle böyle derken oğlum 6aylıken hamile olduğumu ogrendim adetim yoktu emzirirken şimdi biri 2bucuk biri 4 yaşında RABBİM ÇOK BUYUK UMUT HERZAMAN VAR ALLAH HIM EVLATLARIMIZLA SINAMASIN BİZİ CÜMLETEN AMİNNNNNN
BENce hamılesınız ıcıme ole dogdu:)kız sen neler yaşadın oyle inşallah bir daha ki ay tutar ya.
Rabimde en hayırlısı neyse o olsunkız sen neler yaşadın oyle inşallah bir daha ki ay tutar ya.
Bende öyle düşünüyorum ama kan gövdeyi götürüyorBENce hamılesınız ıcıme ole dogdu:)
Bilmiyorum 3 gün bugünPeLushbaby adet ne zaman bitecek
Doktora gıdemez mısınız?Bende öyle düşünüyorum ama kan gövdeyi götürüyor
İdrarınla birlkte yoğun gelmiyorsa yap idrar testi çıkarsa oktora git benceBilmiyorum 3 gün bugün
Adetli bakmazlarDoktora gıdemez mısınız?
Korkuyorumİdrarınla birlkte yoğun gelmiyorsa yap idrar testi çıkarsa oktora git bence
kızmadem doktora gidemiyorsun yap şu testi iğrenmezsen yap kanlı daha iyi sonuç bile çıkabilirKorkuyorumbirde cok sıcak basıyor bana 2 gündür
Gaza getirmeyinnkızmadem doktora gidemiyorsun yap şu testi iğrenmezsen yap kanlı daha iyi sonuç bile çıkabilir
D Denizyildizi_444 gebelik testi dün negatif çıktı ovülasyona devam ettim bu şekil çıktıNrarslnn bazen hamileliğin ilk zamanları kısa süren adetler yaşayan varmış. Emin olduktan sonra değerlendir. Eğer yoksa ovulasyonu bugün testi yapmanın ardından 8 saat geçince de yap.
Kız gaza gelecek bir şey yok. Baktın gebe çıktın orada acil gibi birşey yokmu git hemen hamileyim ama kanamam var de.Gaza getirmeyinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?