Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
HERŞEYDE BİR HAYIR VARDIR

Ozaman var daha cnm sabret biraz fıkar bence daha zamanı degil herhalde ben anlamadım sadece mesela sabah yaptım silik cıktı akşam yaptım koyu çıkabilir mi
Benim takibimi bi hemşire tanıdığım yapıyor.. O en ideal zamanın öğlen 1-5 arası olduğunu söylüyor.. O yüzden ben günde bir kere yapıyorum sadece..

Benim takibimi bi hemşire tanıdığım yapıyor.. O en ideal zamanın öğlen 1-5 arası olduğunu söylüyor.. O yüzden ben günde bir kere yapıyorum sadece..
Her gün mu yapıyorsun bunu adet kesildikten sonra her gun mesela 1-5arası mı yapmam lazım

Doktor bana gun asırı demıstı kızlar bebek dusundugunde yumurtlma donemınde gun asırı dedı bendebugunde ıkıskıye gırdım 9eylulde bakalım adet olacakmıyım ılk oldugu ıcın heycanlıyım bıraz bur takvımde dundu yumurtkma gunum yaotım bırınde yarın yarında degerlendırıcem

Hadi kız İNŞALLAH ben heycanlandım valla hamişimiz olacak grupta inşallah

Kızlar benim sat 31 Ağustos ama bende adet belirtisi gibi belirtiler var belim ağrıyo sık idrara çıkıyorum sabahları kusma yok ama midem bulanıyo ne zaman test yapmalıyım çok merak ediyorum (((

Kızlar benim sat 31 Ağustos ama bende adet belirtisi gibi belirtiler var belim ağrıyo sık idrara çıkıyorum sabahları kusma yok ama midem bulanıyo ne zaman test yapmalıyım çok merak ediyorum (((
Daha erken cnm bence ama erken gebelik testinde baka bilirsin merak ediyorsan İNŞALLAH bebişin seninledir

Merhaba kızlar benimde bir oğlum var 2.5 yaşında. Simdilerde 2. bebegi düşünüyoruz :) Eylulde hepimiz guzel hayirli haberler alalim insallah. Daha baslamadik denemelere ama bakalim :)

Her gün mu yapıyorsun bunu adet kesildikten sonra her gun mesela 1-5arası mı yapmam lazım
evet canım, bazen reglden hemen birgn sonra bile yumurtlayan kadınlar var ve bunun sayısı baya fazla.. o yüzden temizlendiğimin ertesi günü başlıyorum yapmaya.. 1-5 arası ve hemen hemen hergün aynı saatte yapmaya çalışıyorum, 1de yapacaksan 11den sonra sıvı almıyorum ben her ihtimale karşı 2 saat önceden sıvı almıyorum

Şunu cok kullanıyorlar

Eklentiler

• AFED7CD9-B552-4CE7-8A8A-85B883560006.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…