- Konu Sahibi PeLushbaby
-
55 60 arasi goc etmisler hala gic etmyenlerde varKırcaalide cok koy var sen oradan mı evlisin yoksa 89da göç mu ettiniz
Cok eskilere dayanıyor doğru Bulgaristan55 60 arasi goc etmisler hala gic etmyenlerde var
Amin İNŞALLAH cnm RABBİM herkeze evlat nasip ettsin listeyi yeniliyecem birazdan duyuru yazacmKızlar selam herkes iyidir umarım :)PeLushbaby benim bat 17 Eylül, bu arada canım kimyasaldan sonra gebelik oluyor çok sık. Sen çok tatlı bir insansın inşallah yakında güzel ikizlerin olur :)
12 Eylül canimEYLÜL “de ANNE
EYLÜL İÇİN BAT LİSTESİNİ YENİLİYORUZ KATILMAK İSTEYEN YAZSIN.....
10 EylülEYLÜL “de ANNE
9eylul vanımEYLÜL “de ANNE
Hakkımızda hayırlısı olsun tatlımBen de 2.vocuk için uğraşıyorum
7.ayimizdi olmadı bu ay da
Eylülü bekliyorum
Pazartesi de doktora gidiyorum
Kısmet...
Hadi hayırlısı cnm inşallah bebeğin seninledirKızlar adet baslama tarıhım 9eylul bugun yumurtlama gunum gosterıyor takvımde dun gece ve bugun ılıskı yasadım ılk ayımız denemede:)
İnşallah cnm bizi haberdar etBen de 2.vocuk için uğraşıyorum
7.ayimizdi olmadı bu ay da
Eylülü bekliyorum
Pazartesi de doktora gidiyorum
Kısmet...
Cnm ilk gebelik mi yaş kaç bu aradaKızlar adet baslama tarıhım 9eylul bugun yumurtlama gunum gosterıyor takvımde dun gece ve bugun ılıskı yasadım ılk ayımız denemede:)
28canım ılk evet 1yıldır korunuyoruz bu ay korunmadıkCnm ilk gebelik mi yaş kaç bu arada
Hadi inşallah cnm benimse kırmızı kartın 4gunu artık azaldı yaeın akşama biter Pazartesi den inşallah başlıyorum28canım ılk evet 1yıldır korunuyoruz bu ay korunmadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?