Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bugün sipariş etmeyi düşünüyorum

Takvim de şöyle yumurtlama günu EVET olmayan gün HAYIR

Eklentiler

• 5B7DC36B-2E6E-496C-A362-9318A91B5B1A.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 34
  • A73FD6B0-8DDC-4830-A48F-7D32AEBE810B.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 37
Bende bugün sipariş etmeyi düşünüyorum
yurtdışındamıydın cnm sen.. yoksa sana öneri yapardım.. et mutlaka hassas olanlarından..
bendede telefondaki takvime göre ve hesaplarıma göre yumurtlama günüm perşembe günüydü ama 3 gün gecti.. bugünde yapacam bakalım...

Merhaba kızlar benimde bat 9 eylül bu ay ovülasyon testi kullanmaya başladım umarım doğru günleri bulurum bi kere kimyasal düşüğüm oldu Anne olmayı çok istiyorum hakkımızda hayırlısı olsun
merhaba,
kimyasal düşüğünden bu yana ne kadar oldu acaba?
benimde bir düşüğüm var ve kanamam yeni bitti. bundan sonraki süreci merak ettiğim için soruyorum..

Aynı durum benimde başıma geldi..
800lere kadar çıktı. sonra düşmeye başladı ve kanama oldu..
peki size bir sorum olacak, kanama olduktan ne kadar süre sonra adet oldunuz ve ya denemeye tekrar devam ettiniz mi?

Evet çeşitli var birde burada cok pahalı

Aynı durum benimde başıma geldi..
800lere kadar çıktı. sonra düşmeye başladı ve kanama oldu..
peki size bir sorum olacak, kanama olduktan ne kadar süre sonra adet oldunuz ve ya denemeye tekrar devam ettiniz mi?
Kimyasal bende yaşadım bu ay adetim akşam biti kimyasallar gebelik aslında bir gebelik sayılmıyor 100%70 kadınlar bunu her ay yaşıyormuş sizin kanamanız nasıl oldu ve kaç gün surdu

Kimyasal bende yaşadım bu ay adetim akşam biti kimyasallar gebelik aslında bir gebelik sayılmıyor 100%70 kadınlar bunu her ay yaşıyormuş sizin kanamanız nasıl oldu ve kaç gün surdu
7-8 gün sürdü kanama.15 gün falan gecikmiştim.
800 lere kadar yükseldi sonra yavaş yavaş düştü.

şu an tam olarak anlamadığım şey kanama yaşarken aslında bir yandan adeti mi yaşamış oldum yani.
beklenen adet tarihim ne zaman diye düşünmem gerekiyor.
bende 2 gündür temizim. kafamda bir ton soru var

Evet ilk denemem benim de 11gun gecikti testler silk zamanlarda koyu çıkıyordu gun gitikce silikleşti benim 5gun surdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…