- 17 Ağustos 2019
- 1.885
- 2.001
- 53
- 30
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
Bende bugün sipariş etmeyi düşünüyorumevet canım, bazen reglden hemen birgn sonra bile yumurtlayan kadınlar var ve bunun sayısı baya fazla.. o yüzden temizlendiğimin ertesi günü başlıyorum yapmaya.. 1-5 arası ve hemen hemen hergün aynı saatte yapmaya çalışıyorum, 1de yapacaksan 11den sonra sıvı almıyorum ben her ihtimale karşı 2 saat önceden sıvı almıyorum
Adet den önce değil mi bu ozaman çok erken gebelik testiBİRLİKTELİKTEN 5 GÜN SONRA %99.8 KESİN SONUÇ
Kendi Kendinize Kullanabileceğiniz Bir Erken Gebelik Testidir. yazıyor
Bende erken gebelik testi yapacağım kaç gün önce yapmalıyımAdet den önce değil mi bu ozaman çok erken gebelik testi
Cnm bence bat bekle negatif cıkma ihtimali de oluyor. Bazen hamile olsan bile bata 1gun kala yap mesela en erkenBende erken gebelik testi yapacağım kaç gün önce yapmalıyım
Sizin elinizde hangi marka varBende erken gebelik testi yapacağım kaç gün önce yapmalıyım
yurtdışındamıydın cnm sen.. yoksa sana öneri yapardım.. et mutlaka hassas olanlarından..Bende bugün sipariş etmeyi düşünüyorum
merhaba,Merhaba kızlar benimde bat 9 eylül bu ay ovülasyon testi kullanmaya başladım umarım doğru günleri bulurum bi kere kimyasal düşüğüm oldu Anne olmayı çok istiyorum hakkımızda hayırlısı olsun
Aynı durum benimde başıma geldi..N
Canım öğrendiğimde adetim 3 gün geçmişti kanda bhcg o zaman yükselmeye başladı onun öncesinde hiç bi şekilde kandada idrarda da çıkmamıştı normalde değerler iki günde bir iki katına çıkamsı gerekiyo ama benimki çok az yükseliyodu 11 gün günüm geçti sabah uyandığımda kanamam olmuştu 5 gün hastanede yattım iğne falan yaptılar ama düşükle sonlandı
Evet çeşitli var birde burada cok pahalıyurtdışındamıydın cnm sen.. yoksa sana öneri yapardım.. et mutlaka hassas olanlarından..
bendede telefondaki takvime göre ve hesaplarıma göre yumurtlama günüm perşembe günüydü ama 3 gün gecti.. bugünde yapacam bakalım...
14 eylül9eylul beklenen adet tarıhım:)
Uygulamanın adını öğrenebilir miyim acaba?Takvim de şöyle yumurtlama günu EVET olmayan gün HAYIR ☺☺☺
14 eylülBAT YAZALIM ARKADAŞLAR KATILMAK İSTEYEN YAZSIN LİSTEYİ HAZIRLIYORUM ❤❤ ❤ . GELSİNNN EYLÜL BEBİŞLERİİ. ❤
Kimyasal bende yaşadım bu ay adetim akşam biti kimyasallar gebelik aslında bir gebelik sayılmıyor 100%70 kadınlar bunu her ay yaşıyormuş sizin kanamanız nasıl oldu ve kaç gün surduAynı durum benimde başıma geldi..
800lere kadar çıktı. sonra düşmeye başladı ve kanama oldu..
peki size bir sorum olacak, kanama olduktan ne kadar süre sonra adet oldunuz ve ya denemeye tekrar devam ettiniz mi?
Takvim cnm uygulamayın ismiUygulamanın adını öğrenebilir miyim acaba?
Merhabalar,Cnm bence bat bekle negatif cıkma ihtimali de oluyor. Bazen hamile olsan bile bata 1gun kala yap mesela en erken
7-8 gün sürdü kanama.15 gün falan gecikmiştim.Kimyasal bende yaşadım bu ay adetim akşam biti kimyasallar gebelik aslında bir gebelik sayılmıyor 100%70 kadınlar bunu her ay yaşıyormuş sizin kanamanız nasıl oldu ve kaç gün surdu
Ben ınanmıyorum ya 5gun sonra olmaz benceBİRLİKTELİKTEN 5 GÜN SONRA %99.8 KESİN SONUÇ
Kendi Kendinize Kullanabileceğiniz Bir Erken Gebelik Testidir. yazıyor
Evet ilk denemem benim de 11gun gecikti testler silk zamanlarda koyu çıkıyordu gun gitikce silikleşti benim 5gun surdu7-8 gün sürdü kanama.15 gün falan gecikmiştim.
800 lere kadar yükseldi sonra yavaş yavaş düştü.
şu an tam olarak anlamadığım şey kanama yaşarken aslında bir yandan adeti mi yaşamış oldum yani.
beklenen adet tarihim ne zaman diye düşünmem gerekiyor.
bende 2 gündür temizim. kafamda bir ton soru var
Bence deBen ınanmıyorum ya 5gun sonra olmaz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?