- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
25.gunumd cnm ıkıgune adet olmam lazım zaten buay cok garıp oldu zatendlkkydlntpl Henüz tam günü gelmemiş malesef. C ve T en az aynı koyuluk ve kalınlıkta olmalı bence imkan varsa test alıp kontrole devam edin. Ama denemekten de zarar gelmez bu arada:)
Cnm gec dolenme olabilir inşallah öyledir erken gebelik testi yaptın mıBende geleyim bari. Bat ne zaman bilmiyorumagustos reglsini olamadim ki eylul olsun ovulasyon testi denemistim yumurtlama catlamayi testre gordum degerlendirdim. 15 agustos kagverengi leke geldi camur gibi bisey 3 gun az miktarda surdu kirmiziya cevirmedi adet olmadim yani. 3 gundur evde kalan ovulasyon testlerini yapiyorum t cizgisi cok koyu cikiyo. Gebelik testi yaptm negatif bi muzice olur mu o test bi anda pozitif gosterirmi bilmem regl olmazsam cuma gunu tekrarlarim. Eylulde ne olur bilmem ovulasyon testine de guvenm kalmaz surekli pozitif gosteriyor 3 gundur
Kimyasal nasıl yaşadın cnm benim 11gun gecikti iki koyu çizgi vardı ilk 2 teste sonra silik cıkmaya başladı bu sabah yaptım yine silik öğleye doğru adet oldum galiba ilk pembe geldi ama agrım yok okadar adet gibi az önce dayanamadım yaptım cok silik yok gibi bilemedimHerkese merhaba:) Ben de Haziran ayında kimyasal gebelik yaşadım. Gebelik testi negatifti regl olucam diye beklerken dayanılmaz ağrılar başladı. Bir gece eşim zorla acile götürdü ve kimyasal gebelik dedi doktor bhcg çok yükselmişti ama sonrasında hep düştü ve sonunda regl oldum attı vücutBugün ovulasyon testine başladım. 6 Eylül gibi regl olucam inşallah hepimizin gönlünden geçen olur Bu arada eczacıyım yardım edebileceğim bi konu olursa her zaman seve seve :)
Biz çıkamayanlar grubu buradan hamiş oluruz çocuk doğum diş ciş bıradayız kadınların derdi toprağın altında biterMeraba kızlar :) her ay gruplara katılıp duruyorum bakalım ne zaman son bulcakburdan ağustos grubundaki arkadaşları görüyorum onlarada selam olsun benimde olursa ilk bebişim olucak. Bat 5 eylül. 6.deneyışımız olucak. Bakalım hayırlısı
Hadi inşallah canım. Günler geçmiyor ama nedense.Benimde bat 31 Ağustos insallah tutmuştur bebişlerimiz
Ağrın varmı peki aynen bu günden hesaplarsın canımGeliyor kızlar adet sanırım şimdi nasıl hesap gaparım son adet bugün den hesaplamayı düşünüyorum
çok kötüydü ya. zaten ağrılıydı adetlerim ama hiç bu kadar olmamıştı.. bir daha yaşamak istemem şahsen. Allah korusun.Benim iki teste koyu cıktı gitikce silik oldu ağır mı geçirdin adet gunumu bu gunden hesaplamam gerek herhalde
yanlış yönlendirmek istemem ama benim ilk kimyasal gebeliğimde belki orucunda etkisi vardır hiç t diğerinden daha koyu olmadı ama testler boyunca git gide koyulaştı. o yüzden en koyu zamanı bulup, git gide silikleşene kadar çalışmalar devam etmeli :)dlkkydlntpl Henüz tam günü gelmemiş malesef. C ve T en az aynı koyuluk ve kalınlıkta olmalı bence imkan varsa test alıp kontrole devam edin. Ama denemekten de zarar gelmez bu arada:)
Siz test icin Adet gününü bekleyecekmisinizHadi inşallah canım. Günler geçmiyor ama nedense.
Merhaba canım durumumuz aynı. Dün ve ondan önceki gün ovulasyon testlerim pik çıktı. Dün gebelik testi yaptım negatif gibi bir şey. Adet günüm bugün. Nolacak ben de bilmiyorum.Bende geleyim bari. Bat ne zaman bilmiyorumagustos reglsini olamadim ki eylul olsun ovulasyon testi denemistim yumurtlama catlamayi testre gordum degerlendirdim. 15 agustos kagverengi leke geldi camur gibi bisey 3 gun az miktarda surdu kirmiziya cevirmedi adet olmadim yani. 3 gundur evde kalan ovulasyon testlerini yapiyorum t cizgisi cok koyu cikiyo. Gebelik testi yaptm negatif bi muzice olur mu o test bi anda pozitif gosterirmi bilmem regl olmazsam cuma gunu tekrarlarim. Eylulde ne olur bilmem ovulasyon testine de guvenm kalmaz surekli pozitif gosteriyor 3 gundur
Geldi cnm adetimyanlış yönlendirmek istemem ama benim ilk kimyasal gebeliğimde belki orucunda etkisi vardır hiç t diğerinden daha koyu olmadı ama testler boyunca git gide koyulaştı. o yüzden en koyu zamanı bulup, git gide silikleşene kadar çalışmalar devam etmeli :)
Hayırlısı cnm bebişin seninledir İNŞALLAHMerhaba canım durumumuz aynı. Dün ve ondan önceki gün ovulasyon testlerim pik çıktı. Dün gebelik testi yaptım negatif gibi bir şey. Adet günüm bugün. Nolacak ben de bilmiyorum.
Yok canım.Hayırlısı cnm bebişin seninledir İNŞALLAH ❤❤❤❤❤Gec dolenme ola bilir adet belirtin var mı
Hemen hemen aynı durumdayz snrm canım bizde 15 aydır deniyoruz 5 yaşında bi kızımız var ve normal yolla olmuştu 3. Dememizde şu an Bayadır çabalıyoruz yok.. Üzülüyor Insan ama anlayan kişi sayısı bi elin parmağını geçmez insAllah nasibimizde vardır Rabbim hayirlisindan nasip etsin insAllah ilaç ne kullandın klomen çatlatma falan mi ben bu ay ilk denicem bklm dün başladım içmeye insAllah şifa olur nasip olur1.5 yıldır deniyoruz olmuyor bu ay da test negatıf.. Eylul icin de umudum kalmadı ılac kullandım Dr a gittim olmadı 1 kızım var 4 yasında normal olmustu 2. Kez olmuyor nasip degil mi anlamadım uzuluyorhm fazlasıyla
Sen adet olmusssun sanirim dun mu oldun gununde mi oldunHayırlısı cnm bebişin seninledir İNŞALLAHGec dolenme ola bilir adet belirtin var mı
İnşallah canım.Mrblar kızlar Eylül ayı hepimize hayırlısyla bebek getirsin insAllah
İnşallah cnmmMrblar kızlar Eylül ayı hepimize hayırlısyla bebek getirsin insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?