Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm gec dolenme olabilir inşallah öyledir erken gebelik testi yaptın mı

Kimyasal nasıl yaşadın cnm benim 11gun gecikti iki koyu çizgi vardı ilk 2 teste sonra silik cıkmaya başladı bu sabah yaptım yine silik öğleye doğru adet oldum galiba ilk pembe geldi ama agrım yok okadar adet gibi az önce dayanamadım yaptım cok silik yok gibi bilemedim ustune görme olamaz bence

Biz çıkamayanlar grubu buradan hamiş oluruz çocuk doğum diş ciş bıradayız kadınların derdi toprağın altında biter

Geliyor kızlar adet sanırım şimdi nasıl hesap gaparım son adet bugün den hesaplamayı düşünüyorum

dlkkydlntpl Henüz tam günü gelmemiş malesef. C ve T en az aynı koyuluk ve kalınlıkta olmalı bence imkan varsa test alıp kontrole devam edin. Ama denemekten de zarar gelmez bu arada:)
yanlış yönlendirmek istemem ama benim ilk kimyasal gebeliğimde belki orucunda etkisi vardır hiç t diğerinden daha koyu olmadı ama testler boyunca git gide koyulaştı. o yüzden en koyu zamanı bulup, git gide silikleşene kadar çalışmalar devam etmeli :)

Merhaba canım durumumuz aynı. Dün ve ondan önceki gün ovulasyon testlerim pik çıktı. Dün gebelik testi yaptım negatif gibi bir şey. Adet günüm bugün. Nolacak ben de bilmiyorum.

Geldi cnm adetim

Merhaba canım durumumuz aynı. Dün ve ondan önceki gün ovulasyon testlerim pik çıktı. Dün gebelik testi yaptım negatif gibi bir şey. Adet günüm bugün. Nolacak ben de bilmiyorum.
Hayırlısı cnm bebişin seninledir İNŞALLAH Gec dolenme ola bilir adet belirtin var mı

1.5 yıldır deniyoruz olmuyor bu ay da test negatıf.. Eylul icin de umudum kalmadı ılac kullandım Dr a gittim olmadı 1 kızım var 4 yasında normal olmustu 2. Kez olmuyor nasip degil mi anlamadım uzuluyorhm fazlasıyla
Hemen hemen aynı durumdayz snrm canım bizde 15 aydır deniyoruz 5 yaşında bi kızımız var ve normal yolla olmuştu 3. Dememizde şu an Bayadır çabalıyoruz yok.. Üzülüyor Insan ama anlayan kişi sayısı bi elin parmağını geçmez insAllah nasibimizde vardır Rabbim hayirlisindan nasip etsin insAllah ilaç ne kullandın klomen çatlatma falan mi ben bu ay ilk denicem bklm dün başladım içmeye insAllah şifa olur nasip olur

Merhaba hanımlar benimde bat 4 eylül bebeğimi beklememinde 23.ayı tek sıkıntım sol tüpümde tıkanıklık olması onun dışında hiç sorun yok bu ay umudum yok çünkü yumurta solda oluştu yine de bir umut bekliyeceğim güzel haberlerimizi tek tek alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…