- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #1.121
HbHg cnm bize haberdar et bekliyoruz inşallah❤
Bende bu ay kimyasal yaşadım ama çalışmalara devam inşallahHb❤ tabiki yazicam mutlaka insallah cikar bende 2 gune kadar butun hamilelik belirtileri vardi dunden beri hepsi gitti /: umutsuzlandim ama hayirlisi bakalim sabah goricez
Olana kadar devam zaten allah sabbir versin bize test yapabilcegimiz gunu beklemek cok zor stres yasiyoruz adet ondanda geciyorBende bu ay kimyasal yaşadım ama çalışmalara devam inşallah
Evet öyle oluyor ilk çocuk muOlana kadar devam zaten allah sabbir versin bize test yapabilcegimiz gunu beklemek cok zor stres yasiyoruz adet ondanda geciyor
Evet ilkEvet öyle oluyor ilk çocuk mu
Senin ilkmiEvet öyle oluyor ilk çocuk mu
Ben 3 istiyorum inşallahEvet ilkondan cok heycanliyim esim kafayi yrdin felan diyo
Aynn n3 gusell 3 tane varmis masallah
Amin kuzum... Hepimiz mutlu olalım inşallahYerim seni inşallah inşallah inşallah olur cnm RABBİM çok büyük çok
İnşallah canm... Hayırlı haberler alalım inşallahHayırlısı bakalım benim de umudum eylül. Dün doktora gittim klomen verdi. Adetin 5. Günü kullanacam. İltihap var bende onun için de hap verdi on gün sonra çatlatma iğnesi verecek sanırım. Denize gidicem inşallah biraz gevşer vücudum.
YaaaaaKızlar yarın erken gebelik testi yapacağım ama ilk idrarla yapamayacağım sonuç alabilirim umarım
Kuzum sende inşallah pozitif sonuç alırsın... Ayyyy hadi kızlar pızitifler gelsinBende yarin sabah yapicam adetine kac gun var
Aminnnnnnnn inşallah durum nasılAmin kuzum... Hepimiz mutlu olalım inşallah
üçüncü istiyorum cnmAynn n3 gusell 3 tane varmis masallah
Amin canım rabbim herkese nasip etsinİnşallah canm... Hayırlı haberler alalım inşallah
Adam korktu bu ay senden başıma taş duşe demiştirDaha yatağa girmedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?