Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsallah olur canim ya Allahtan umit kesilmez. Simdi olmasa bile ayda bir olsa yine olcagi varsa olur uzulme sen. Yasim geciyor demissin ama kac yasindasin?

HAdi insallah canim guzel haberlerle gelelim hepimiz :) benim bata daha 2 hafta var
Insallah sende de gusel haber duyarız
Ben bu cocuk isinin bu kadar stresli oldugunu bilmiyodum yada ilk seferde olmama ihtimalini bu sitede yorum okuya okuya orendim ondan stres yapiyorum kendime suan

Bende bahsedeyim o zaman biraz :) 27 yasindayim bi oglum var 2.5 yasinda simdi ikinci istiyoruz. Evlenmeden once calisiyordum ama evlenince sehir/ is degisikligi oldu calismiyorum artik. İlk cocuguma istedikten 1.5 sene sonra hamile kalabildim hicbir sorun yokken. Şimdide yeni başladık denemelere, hayirlisi :)

Merhaba kizlar..
Bende yeni kürtaj oldum yaklasik 20gün olucak.Mecburen kalp atisi alinamadigi icin.Zor zamanlar gecirdim ve çok uzatmak istemiyorum.Henüz kurtajdan sonra adet olmadim bir kez adet görüp duruma göre yine denemek istiyorum.Tabi bide kurtaj sonrasi antibiyotik yan etkilerinden ishal mide bağırsak sorunlari yasiyorum.Eylul olmasa bile ekim fln düşünüyorum.Hepinize saglikli bebekler nasip etsin Allah

Allah sabir versin canim uzulme insallah olur bidaha bende bi dusuk yaptim 2 sene once kalpi durmustu

Yaaa ☹Seninde başın sağolsun canim..
Hep duyardim birilerinden ama benim basima da gelecegi aklima gelmemisti..2sene ara senmi verdin olmadi mi bu süreçte.
Plansizdi zaten dusuk yaptigim ilk esimdendi kaza yla oldu simdi 2. Evliligim ilk cocugum olucak yani insallah

Yaaa ☹Seninde başın sağolsun canim..
Hep duyardim birilerinden ama benim basima da gelecegi aklima gelmemisti..2sene ara senmi verdin olmadi mi bu süreçte.
Benim arkadasim var 2 kere düşük yapti bidtanesinde zehirleniyodu nerdeyse ama simdi bebegi dogali 1 ay oldu allah bizede nasip eder insallah

Inşallah hemen hemen hemen olsun canım. Çok dua edicem

Benim arkadasim var 2 kere düşük yapti bidtanesinde zehirleniyodu nerdeyse ama simdi bebegi dogali 1 ay oldu allah bizede nasip eder insallah
İnsallah canim..Hepimize sağlikli gebelikler versin Allah..Benik ilk denemem de olmuştu adete 4gun kala silik çizgi ile öğrenmiştim gebeligimi..ama maalesef hüsranla sonuçlandi tabi o yüzden simdi korkum var yine aynı şeyleri yaşama ihtimali tekrar hemen olacak mi vs vs.. Stres yapmamaya calisicam..Umarim sende hamilesindir güzel haberler verirsin☺

Insallah canim insallah
Üzülme benim duyduguma göre ilk gebeliklerde düşük tehlikesi oluyomus bunu bana eşim soykedi hatta duymus cevreden sakin kötü dusunme gusel gusel gelsin bebislerimiz insallah

Yerim seni inşallah inşallah inşallah olur cnm RABBİM çok büyük çok

Hg cnm bende kalp durmasında kurtaj olmuştım benim kanamam 3gun olmuştu ve eşimi zorlamıştım bebek için ve kurtaj dan bir hafta sonra hamile kaldım hiç adet görmedim ihtimali var korunmadıysan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…