- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
- 198
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #1.101
HAdi insallah canim guzel haberlerle gelelim hepimiz :) benim bata daha 2 hafta varEvet canim ilk denememiz insallah cikar yeni evlyiiz 2 aylik
İnsallah olur canim ya Allahtan umit kesilmez. Simdi olmasa bile ayda bir olsa yine olcagi varsa olur uzulme sen. Yasim geciyor demissin ama kac yasindasin?Kızlar bu arada ben size kendimi tamamen anlatmadm :) 14 aydır evliyim ben.. . en önemliside eşim yanımda yok..şehir dışında çalışıyor.. bende çalışıyorum.. yeni evliyiz ve birtakım borçlarımız olduğu için ikimizde çalışmak zorundayız ve ayrı şehirlerdeyiz..
son 5 aya kadar korunduk.. sonra nasılsa eşim yanımda yok yaşımda ilerliyor ben bi korunmayayım zaten eşim ayda tek bir gece yanımda oluyordu oda yumurtlama zamanına denk gelmesi zor dedim..
eee düşünsene herif ayda 1 gece yanında... he tek 1 sperm yetmezmi gebe kalmaya yeter ama olmadı olamadı... tek bir gecede..
temmuzun başında eşimin 2 aylık süreçte benm yanımda olacağını öğrendim heycanlandım tamam ya işte şimdi hamile kalırım dedim.. hemen kadın doğum doktoruna koştum gerekli tahliller ilaçlar folik asit felan herşey normaldi.. eşimin şehir dışında çalıştığını ve çocuk işini hızlandırmam gerektiğini söylediğimde o zaman eşin gelsin sperm testi versn dedi işimizi sağlama alalım.. Oo eşim hiç sorun etmedi çnki sağlıklı besleniyordu, bizde kendimizden emin bir şekilde test vermeye gittik.. emindim çünkü eşim aşırı derecede sağlıklı beslenen sigara içmeyen zayıf kendine dikkat eden biriydi.. sonuçları elime aldım ve beynimizden vurulmuşa döndük... dankkkkkkkkkk eşimin sperm değerleri yerlerde... ileri hız sadece %1 ve o ay hamile kalma olasılığım nerdeyse hiç yoktu.. doktor bana eşinin sperm değerleri düzelene kadar sen gelme ..eşinde üroloğa gitsin dedi vs vs ... temmuzu es geçtik zaten reglde oldum..
eşim 1 aydır ilaç kullanıyor kürler yapıyorum bir yandan kendi bir yandan da eşimin psikolojisini ayakta tutmaya çalışıyorum.. mecburum... ve eşim eylülden sonra yanımda değil.. Belkide olmayacağını bile bile ağustostu değerlendiriyorum.. ovulasyon testiyle yumurtlama günlerimi yakalayıp deniyorum.. ya tutarsa? pes etmiyorum... Rüya gördüm ümitlendim, Sonrada sizleri tanıdım.. Biraz neşelendim.. Umutlarm çoğaldı nedense :)
Yani anlayacağınız kızlar ben ağustosta oldum oldum.. Olmadım sadece size destek veririm eşi yanında olmayan bir kadın olarak :) o yüzden dualarınıza çok ihtiyacm var
Insallah sende de gusel haber duyarızHAdi insallah canim guzel haberlerle gelelim hepimiz :) benim bata daha 2 hafta var
Kimyasalin üstünden nekadar gecti acababenim de bat eylül 15, bir tane kimyasalım var. eylül de bakalım ne olacak ? hayırlısı.
Allah sabir versin canim uzulme insallah olur bidaha bende bi dusuk yaptim 2 sene once kalpi durmustuMerhaba kizlar..
Bende yeni kürtaj oldum yaklasik 20gün olucak.Mecburen kalp atisi alinamadigi icin.Zor zamanlar gecirdim ve çok uzatmak istemiyorum.Henüz kurtajdan sonra adet olmadim bir kez adet görüp duruma göre yine denemek istiyorum.Tabi bide kurtaj sonrasi antibiyotik yan etkilerinden ishal mide bağırsak sorunlari yasiyorum.Eylul olmasa bile ekim fln düşünüyorum.Hepinize saglikli bebekler nasip etsin Allah
YaaaAllah sabir versin canim uzulme insallah olur bidaha bende bi dusuk yaptim 2 sene once kalpi durmustu
Plansizdi zaten dusuk yaptigim ilk esimdendi kaza yla oldu simdi 2. Evliligim ilk cocugum olucak yani insallahYaaa ☹Seninde başın sağolsun canim..
Hep duyardim birilerinden ama benim basima da gelecegi aklima gelmemisti..2sene ara senmi verdin olmadi mi bu süreçte.
Benim arkadasim var 2 kere düşük yapti bidtanesinde zehirleniyodu nerdeyse ama simdi bebegi dogali 1 ay oldu allah bizede nasip eder insallahYaaa ☹Seninde başın sağolsun canim..
Hep duyardim birilerinden ama benim basima da gelecegi aklima gelmemisti..2sene ara senmi verdin olmadi mi bu süreçte.
Kızlar bu arada ben size kendimi tamamen anlatmadm :) 14 aydır evliyim ben.. . en önemliside eşim yanımda yok..şehir dışında çalışıyor.. bende çalışıyorum.. yeni evliyiz ve birtakım borçlarımız olduğu için ikimizde çalışmak zorundayız ve ayrı şehirlerdeyiz..
son 5 aya kadar korunduk.. sonra nasılsa eşim yanımda yok yaşımda ilerliyor ben bi korunmayayım zaten eşim ayda tek bir gece yanımda oluyordu oda yumurtlama zamanına denk gelmesi zor dedim..
eee düşünsene herif ayda 1 gece yanında... he tek 1 sperm yetmezmi gebe kalmaya yeter ama olmadı olamadı... tek bir gecede..
temmuzun başında eşimin 2 aylık süreçte benm yanımda olacağını öğrendim heycanlandım tamam ya işte şimdi hamile kalırım dedim.. hemen kadın doğum doktoruna koştum gerekli tahliller ilaçlar folik asit felan herşey normaldi.. eşimin şehir dışında çalıştığını ve çocuk işini hızlandırmam gerektiğini söylediğimde o zaman eşin gelsin sperm testi versn dedi işimizi sağlama alalım.. Oo eşim hiç sorun etmedi çnki sağlıklı besleniyordu, bizde kendimizden emin bir şekilde test vermeye gittik.. emindim çünkü eşim aşırı derecede sağlıklı beslenen sigara içmeyen zayıf kendine dikkat eden biriydi.. sonuçları elime aldım ve beynimizden vurulmuşa döndük... dankkkkkkkkkk eşimin sperm değerleri yerlerde... ileri hız sadece %1 ve o ay hamile kalma olasılığım nerdeyse hiç yoktu.. doktor bana eşinin sperm değerleri düzelene kadar sen gelme ..eşinde üroloğa gitsin dedi vs vs ... temmuzu es geçtik zaten reglde oldum..
eşim 1 aydır ilaç kullanıyor kürler yapıyorum bir yandan kendi bir yandan da eşimin psikolojisini ayakta tutmaya çalışıyorum.. mecburum... ve eşim eylülden sonra yanımda değil.. Belkide olmayacağını bile bile ağustostu değerlendiriyorum.. ovulasyon testiyle yumurtlama günlerimi yakalayıp deniyorum.. ya tutarsa? pes etmiyorum... Rüya gördüm ümitlendim, Sonrada sizleri tanıdım.. Biraz neşelendim.. Umutlarm çoğaldı nedense :)
Yani anlayacağınız kızlar ben ağustosta oldum oldum.. Olmadım sadece size destek veririm eşi yanında olmayan bir kadın olarak :) o yüzden dualarınıza çok ihtiyacm var
İnsallah canim..Hepimize sağlikli gebelikler versin Allah..Benik ilk denemem de olmuştu adete 4gun kala silik çizgi ile öğrenmiştim gebeligimi..ama maalesef hüsranla sonuçlandi tabi o yüzden simdi korkum var yine aynı şeyleri yaşama ihtimali tekrar hemen olacak mi vs vs.. Stres yapmamaya calisicam..Umarim sende hamilesindir güzel haberler verirsin☺Benim arkadasim var 2 kere düşük yapti bidtanesinde zehirleniyodu nerdeyse ama simdi bebegi dogali 1 ay oldu allah bizede nasip eder insallah
Canım çok tşk ederimInşallah hemen hemen hemen olsun canım. Çok dua edicem
Insallah canim insallahİnsallah canim..Hepimize sağlikli gebelikler versin Allah..Benik ilk denemem de olmuştu adete 4gun kala silik çizgi ile öğrenmiştim gebeligimi..ama maalesef hüsranla sonuçlandi tabi o yüzden simdi korkum var yine aynı şeyleri yaşama ihtimali tekrar hemen olacak mi vs vs.. Stres yapmamaya calisicam..Umarim sende hamilesindir güzel haberler verirsin☺
Bende yarin sabah yapicam adetine kac gun varKızlar yarın erken gebelik testi yapacağım ama ilk idrarla yapamayacağım sonuç alabilirim umarım
Hg cnm bize haberdar et bekliyoruz inşallahSelam kizlar bende yarin erken gebelik testi yapicam adetime yarin 5 gun kaliyo clear blue testi aldim insallah cikar
Bekliyoruz cnm inşallah bebeğin seninledirKızlar yarın erken gebelik testi yapacağım ama ilk idrarla yapamayacağım sonuç alabilirim umarım
Yerim seni inşallah inşallah inşallah olur cnm RABBİM çok büyük çokKızlar bu arada ben size kendimi tamamen anlatmadm :) 14 aydır evliyim ben.. . en önemliside eşim yanımda yok..şehir dışında çalışıyor.. bende çalışıyorum.. yeni evliyiz ve birtakım borçlarımız olduğu için ikimizde çalışmak zorundayız ve ayrı şehirlerdeyiz..
Hg cnm bende kalp durmasında kurtaj olmuştım benim kanamam 3gun olmuştu ve eşimi zorlamıştım bebek için ve kurtaj dan bir hafta sonra hamile kaldım hiç adet görmedim ihtimali var korunmadıysanMerhaba kizlar..
Bende yeni kürtaj oldum yaklasik 20gün olucak.Mecburen kalp atisi alinamadigi icin.Zor zamanlar gecirdim ve çok uzatmak istemiyorum.Henüz kurtajdan sonra adet olmadim bir kez adet görüp duruma göre yine denemek istiyorum.Tabi bide kurtaj sonrasi antibiyotik yan etkilerinden ishal mide bağırsak sorunlari yasiyorum.Eylul olmasa bile ekim fln düşünüyorum.Hepinize saglikli bebekler nasip etsin Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?