- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
- 198
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #1.081
Hadi gozunaydin :)
Sağol canım sence silikleştiği günmü değerlendirsem yoksa bu akşammıHadi gozunaydin :)
Ya kuzum bn sana demiştimmmmmmKızlaaarrrr o ladar heycan yaptım ki anlatamam iyikide devam etmişim bu gün pik gördüm atıyorum hemen size
Cnm eşimde sperm sorunu yoksa.. Bugün yarn öbür gün değerlendiriyorsun.. Sonra ara snra ilişkiSağol canım sence silikleştiği günmü değerlendirsem yoksa bu akşammı
Evet canım ya onu görmek bile insana iyi geliyoYa kuzum bn sana demiştimmmmmm
Tamam canım sorun olup olmadığını bilmiyoruz dünde ilişki olmuştu ama inşallah tutar diyelimCnm eşimde sperm sorunu yoksa.. Bugün yarn öbür gün değerlendiriyorsun.. Sonra ara snra ilişki
Amin İNŞALLAH cnmTamam canım sorun olup olmadığını bilmiyoruz dünde ilişki olmuştu ama inşallah tutar diyelim
İnşallah cnm ama pik gününü mutlaka değerlendir ve mutlaka ayaklarını 15 dk havada tutTamam canım sorun olup olmadığını bilmiyoruz dünde ilişki olmuştu ama inşallah tutar diyelim
Bence tam koyu zamani degerlendir canim siliklesmedenSağol canım sence silikleştiği günmü değerlendirsem yoksa bu akşammı
İlk denemeniz mi canim? İnsallah cikarSelam kizlar bende yarin erken gebelik testi yapicam adetime yarin 5 gun kaliyo clear blue testi aldim insallah cikar
Evet canım ilk denememiz 7 ay öce kimyasal düşüğüm olmuştuİlk denemeniz mi canim? İnsallah cikar
Merhaba hanımlar şükür bende hamileyim . Ovulasyon testi deneyimimi aktarmak istiyorum size . Nitekim ben cok arastirirdim boyle yazanlarin hikSaglicakla büyüsün isteyenlerde hayırlısıyla kavuşur inşallah. Ovu testinde 13. Gun sabah silikti . Akşam koyulasti . O gün degerlendirmedim. 14. Gun sabah T daha koyuydu . O gün sabah degerlendirdim . Demem o ki T yi c den daha koyu gördüğünüz an hemen degerlendirin. Bizim sperm sorunu olduğu icin 5 gün perhiz sonrası ilişki olmuştu. Bide benim hiç ama hicbir belirtim yoktu . Hatta burda yazmıştım göğüslerim sönmüş balon gibiler ve ağrısız dedim . Belim ağrımadı ve kupkuruydum hala da öyle. Ilişki sonrasida yere uzanıp ayaklarımı bazaya kaldırdım kalçadan itibarennapalim kolay gelmiyor bebisler uğraştık mecbur . Ovu sonrası 10. Gun akşam çift çizgiyi gördüm.
Eki Görüntüle 2302897
Hadi insallah guzel haberini yarin bekliyo olucam canim. Ama bu testler 6 gun oncedende sonuc veriyormus ya varsa bugunde cikabilir :) bana bile heyecan geldi burdaEvet canım ilk denememiz 7 ay öce kimyasal düşüğüm olmuştu
Evwt canim ilk denememiz cok heycanliyim insallah olmustur 4 kere calistik gunler gecmiyo sanki bekle bekle bi hal oldumEvet canım ilk denememiz 7 ay öce kimyasal düşüğüm olmuştu
Evet canim ilk denememiz insallah cikar yeni evlyiiz 2 aylikİlk denemeniz mi canim? İnsallah cikar
Canım ben üzerime alınmışım soru soru @Didem62335 e sorulmuşHadi insallah guzel haberini yarin bekliyo olucam canim. Ama bu testler 6 gun oncedende sonuc veriyormus ya varsa bugunde cikabilir :) bana bile heyecan geldi burda
Insallah hamileyizdir saatler gecmiyoCanım ben üzerime alınmışım soru soru @Didem62335 e sorulmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?