- 9 Nisan 2014
- 1.747
- 1.525
- 133
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #1.141
Hg ALLAH bağışlasın cnm inşallah olur bu ay benimde 21:))))Benim bat 21 eylül.. 4-5 aydır deniyoruz olmadı. Bir kızım var.
Amin insallahKuzum sende inşallah pozitif sonuç alırsın... Ayyyy hadi kızlar pızitifler gelsin
Kızzz hadiii o zaman bugünü kaçırma..Adam korktu bu ay senden başıma taş duşe demiştirçünkü benimki öyle gı bugün kasıklarım agrıyo takvime göre yumurtlama günü ama bilemedim
Yemin ediorm bende hepiniz gibi heycanlıym sizin adınıza... Hadi kızlar gelsin bebişlerrrrAmin insallahsabahi nasil edicem heycandan bilmiyorum
Benimkide oyle yapiyoKızzz hadiii o zaman bugünü kaçırma..
Benim herif bama vampirmi oldun ben isterken başm ağrıo diodn.. Şimdide benim başm ağrıo diyor
Kız yapma öyle... Yat uyu moralini bozmaBen yatlicam ya az once normal gebelik testi yaptim duramadımnehativ ama erken gebelik değil aabah artik digerini yapicam
Uyumayi denim aynen yoksa sabah olmicakKız yapma öyle... Yat uyu moralini bozma
Ne mutluki evlat duygusunu tatmışsınız.. Darısı bizin tatmamıza cnm.. Ben 1 taneye bile razıym..Benim bat 21 eylül.. 4-5 aydır deniyoruz olmadı. Bir kızım var.
Kız erken gebeliği yapsana çok heycanlandım yaaa yapsın degenlerrrrrrBen yatlicam ya az once normal gebelik testi yaptim duramadımnehativ ama erken gebelik değil aabah artik digerini yapicam
Bence uyu bacı.... Kaç gn var regl?Uyumayi denim aynen yoksa sabah olmicak
Yk daha yapmasn... Ya geç döllenmeyse ıhhhhKız erken gebeliği yapsana çok heycanlandım yaaa yapsın degenlerrrrrr
5gun diyor yapsın ya varsa da silik de olsa cıkar hadi hadiiiBence uyu bacı.... Kaç gn var regl?
Gec dolenme ise adet olmaz zaten manyakYk daha yapmasn... Ya geç döllenmeyse ıhhhh⚠⚠⚠⚠
Yarın 4 gün olacakBende yarin sabah yapicam adetine kac gun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?