- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #1.181
Komsu sayiliriz fazla ulke yok aramizdaBen Danimarka’da yım cnm
Hahahahhaha heycan kocanda bebeğim... Koşşş askerBeni bi tek sen destekledin valla bunlarda heycan kalmamış montumun cebinde yok kuruş zıplıyor herkez kanguru sankiZerdem2016 hayatında hecan meycan yok
Hahahahhahahahahha delisin deliiiiii benimki işte daha bekliyorum gelsinHahahahhaha heycan kocanda bebeğim... Koşşş asker
Yani 2 3 ülkeKomsu sayiliriz fazla ulke yok aramizda
Ayyyy n3 gusel bizde yok deniz turkiyede goruyoruz ancaYani 2 3 ülkebirde deniz yakınız hemen şurada
Türkiye min de tadı kaçtı cnm gidesi yok insanınAyyyy n3 gusel bizde yok deniz turkiyede goruyoruz anca
Haklisinda napalim esimin ailesi orda mecbur gidicez hersene tatil amacli gusel yaTürkiye min de tadı kaçtı cnm gidesi yok insanın
Hahahahahahahahhahahahah aha da atıııı duşmann cepheeee gollllllll olduuu saldırrr askereee intikamını alllKızlarrrrr kocam bana golü attı
Aşkım uyumayacakmıyız dedim.. Yok daha senin kızlar uyumadı beni onlarla aldatıyorsn çocuğu onlarla yap die trip attı
Yani sadece tatil mantıklı geliyor da mecbur kalmadıkça gitmiyorum aslen nerelisin Bulgaristan mıHaklisinda napalim esimin ailesi orda mecbur gidicez hersene tatil amacli gusel ya
Şimdi diecem ya benimle gelirsin yada ömrünün sonuna kadar başım ağırabilirHahahahahahahahhahahahah aha da atıııı duşmann cepheeee gollllllll olduuu saldırrr askereee intikamını alll
Yok canim izmir tunceliYani sadece tatil mantıklı geliyor da mecbur kalmadıkça gitmiyorum aslen nerelisin Bulgaristan mı
Bu saaten sonra ne de desen boş bebişko adam atı GOLLLLL olduuu avcunu yalaŞimdi diecem ya benimle gelirsin yada ömrünün sonuna kadar başım ağırabilir
Kız bende bnun altında kalırsam ıh... Ben yokken çk dedikodu yapmayn... Ben bebek yapıo gelcemBu saaten sonra ne de desen boş bebişko adam atı GOLLLLL olduuu avcunu yala
Oyle valla hersene 1 ay izmirdeyiz cennet gibi geliyoİzmir cok güzel yer
Valla enişteyi alkışlıyoruz senin kaybedişini izledik enişteyin zaferini kutlayacağız SENSİZZZ sende kaybetmenin bedelini odeKız bende bnun altında kalırsam ıh... Ben yokken çk dedikodu yapmayn... Ben bebek yapıo gelcemsabaha burdaym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?