- 25 Haziran 2019
- 3.461
- 6.998
- 73
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #1.221
31 kuzumİnsallah olur canim ya Allahtan umit kesilmez. Simdi olmasa bile ayda bir olsa yine olcagi varsa olur uzulme sen. Yasim geciyor demissin ama kac yasindasin?
Çok şükür hamile kalabiliyorsjn en azndan.. İnşallah sağlıkla kucağın dolar canmİnsallah canim..Hepimize sağlikli gebelikler versin Allah..Benik ilk denemem de olmuştu adete 4gun kala silik çizgi ile öğrenmiştim gebeligimi..ama maalesef hüsranla sonuçlandi tabi o yüzden simdi korkum var yine aynı şeyleri yaşama ihtimali tekrar hemen olacak mi vs vs.. Stres yapmamaya calisicam..Umarim sende hamilesindir güzel haberler verirsin☺
InsallahKuzum yaaaoff göreydik şu pozitifi... Olsun gelecek aya görürüz eşin yanında..
Benim eşim yanmda olmayacak
Bide regl gecikirse bdaha yaparsn
Kuzum daha ilk denemen :) benimde öyle sayılır.. Ovulasyonla 2. Denemem ama geçen ay hemen regl oldm test bile yapamadm.. Ama bu ay bakalm kısmetInsallahilk deneme ilk test cok kotu oldum kala kaldim resmen
Bende yumurtlama gunumu takip etrim takvimle öyle yaptik bakalim adet olursam bidahaki aya yine denicrzKuzum daha ilk denemen :) benimde öyle sayılır.. Ovulasyonla 2. Denemem ama geçen ay hemen regl oldm test bile yapamadm.. Ama bu ay bakalm kısmet
Kuzum takvim çok güvenilir değil.. Ovulasyon testi alsan?Bende yumurtlama gunumu takip etrim takvimle öyle yaptik bakalim adet olursam bidahaki aya yine denicrz
Onu denerim ise yariyosa oyle yaparim bidahakineKuzum takvim çok güvenilir değil.. Ovulasyon testi alsan?
Cnm takvime göre benim geçen hafta perşembe günüydü ama çok sonra yumurtlamam oldu, hem akıntımdan hissettim hemde ovulasyon en doğru zamanı gösteriyor.. Akıntımız bazen 2-3 gn sürüyor ama yumurtlama günümüz tek bir gün.. Takvimle çok moral bozulabiliyorOnu denerim ise yariyosa oyle yaparim bidahakine
Oyle yapicam alim o testden onla denerim insallah olurCnm takvime göre benim geçen hafta perşembe günüydü ama çok sonra yumurtlamam oldu, hem akıntımdan hissettim hemde ovulasyon en doğru zamanı gösteriyor.. Akıntımız bazen 2-3 gn sürüyor ama yumurtlama günümüz tek bir gün.. Takvimle çok moral bozulabiliyor
İnnovita al cnm en hassası.. Bn memnunumOyle yapicam alim o testden onla denerim insallah olur
Hiç psikolojini bozma adetini bekle canımYapmadiysan gunun geçmedi se bekle bence piskolojim bozuldu suan kala kaldim
Hg cnmmerhaba kızlarrr bende çabalıyorum yumurta takibi yapıyoruz doktorlarla.
Özledin miPeLushbaby hahahhahahaha arkamdan yazdın heeeeeeee nerdesin bacı, kadının fendi erkeği yendi ıhh yaptım oldu
Olur canim bakim netten siparis veririmİnnovita al cnm en hassası.. Bn memnunum
Umut üçin demiyorum cnm ben de geçen ay yapmıştım dijital kimyasal yaşadım ben dijitalde yok cıkardı ama diğer testlerde var cıkarıyor du bekle biraz daha bu şanwt erken testleri merden çıkarmışlar sinir oluyorumTesti yaptim malesef
Aranızda en yaşlı benim sanırım 36 yaşındayım.
Ay yeni uyandım yazdığım mı anlayan oldu mu acabaUmut üçin demiyorum cnm ben de geçen ay yapmıştım dijital kimyasal yaşadım ben dijitalde yok cıkardı ama diğer testlerde var cıkarıyor du bekle biraz daha bu şanwt erken testleri merden çıkarmışlar sinir oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?