- 17 Ağustos 2019
- 1.885
- 2.001
- 53
- 30
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #1.201
Sabah testi yapınca at buraya olur mu olumlu vea olumsuzOyle valla hersene 1 ay izmirdeyiz cennet gibi geliyo
Tabi canim aticamSabah testi yapınca at buraya olur mu olumlu vea olumsuz
İnşallah cnm bebişin seninledirTabi canim aticamsabah gorusuruz dua edin bana
Ben bir kere de tutturmuştum. Gerçekten olacagı varsa oluyor.Bende sadece 4 kere yaptik tutcagi varsa tutar herhalde ya
Olsun canim birdahaki ay olur insallah uzulmeTesti yaptim malesef
InsallahOlsun canim birdahaki ay olur insallah uzulme
bende aynı sonucu alacağım bugün hiç şüphem yok ama umutlanıyoruz işte hayırlısı olsun canım inşallah bir sonraki ayTesti yaptim malesef
Yapmadiysan gunun geçmedi se bekle bence piskolojim bozuldu suan kala kaldimbende aynı sonucu alacağım bugün hiç şüphem yok ama umutlanıyoruz işte hayırlısı olsun canım inşallah bir sonraki ay
Henüz yapmadım iş çıkışı kargodan alacağım testleri alıştım bn canım negatif görmeye 23.ay ım olacak bu ay öğreneyim de kafam rahatlasınYapmadiysan gunun geçmedi se bekle bence piskolojim bozuldu suan kala kaldim
Insallah seninki positiv cikarHenüz yapmadım iş çıkışı kargodan alacağım testleri alıştım bn canım negatif görmeye 23.ay ım olacak bu ay öğreneyim de kafam rahatlasın
İnşallah haber vereceğim test yapıncaInsallah seninki positiv cikar
Kuzum yaaaTesti yaptim malesef
Merhaba cnm.. Aramıza hoşgeldinmerhaba kızlarrr bende çabalıyorum yumurta takibi yapıyoruz doktorlarla.
Kuzucuk... Test yaptınmıııııİnşallah haber vereceğim test yapınca
Merhaba cnm.. Aramıza hoşgeldin
Bende 31den gn alıorm cnm... 14 aylık evliyim.. Benmde hiç cocuğum yk.. Bakalm hayırlısı bu ay denemeye devamhoşbulduk cnm muhtemelen hepinizden büyügümdür 32 yasımdayım. bekliyoruz bakalım hic hamile kalamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?