- 13 Eylül 2019
- 571
- 727
- 53
- 46
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #13.361
delisin yakızlar günaydın.. benimde 3 gün kaldı bata.. geçen ay hem kasık ağrısı hemde göğüs ağrısı yaşadım ama sonuç mortingen oldu.. bu ay göğüslerde tık yok.. yumurtlama günümden beri geçmeyen kasık ve bel ağrım var.. ama hiç önemsemiyorum.. desemde insanız işte ufakta olsa umut kırıntısı oluyor nedense.. ha bide bu sabah eşim senin yüzün nurlanmış dedi dedim ışık çarpmıştır falan ama ondan bile umutlandım işte ( umut fakirin ekmeği :)) 3 gün sonra belli olacak ak koyun kara koyun
günaydın canım.. kesinlikle doğru söylüyosun .. çaktırmasakta hepimiz içten içe o belirtimi bu belirtimi diye diye kurup duruyoruz ve olmayan belirti aramaya çalışıyoruz.. biraz sakin olup başka şeylere odaklanmamız lazım..günaydın kızlar...
sık idrara çıkma=hamilelik belirtisi
akıntı=hamilelik belirtisi
kasık ağırıs= hamilelik belirtisi vb vb vb
herşeyi hamileliğe bağlıyorsunuz ama gebe kalamıyorsunuz sonra üzülüyorsunuz.... bunlrn hepsi yaşadığmız şeyler fakat vücudumuzu dinlemediğimz için farkında olmadığımız ve bnlarn hepsi regl ağrısıyla eş değerde olabiliyor..
her ne kadar dıştan üzülmemiş gibi dursanızda içinize atıosunuz buda sizi strese sokuyor...
öyle böyle demeyide pozitif enerji olarak adlandırıyorsunuz... bence gebe kalamamanızdaki en büyük sebeb sizin bu kadar kafa yormanız takılmanız... dost acı söyler.. kızabilirsiniz ama gerçekler bunlar..
herşeyi gebeliğe yormamak biraz rahat bırakmak salmak lazım diye düşünüyorum
iyi sohbetler
Hellooo Bebitolar
Regl 3 gün
Hala belirtim yok ama yakında çok kan dökülecek hissediyorum
19 unda bu grupta 3 kişi bat bekliyorevet şükür iyi geçti19 bat günüm canım
ben sanki bugün erken adet olucam gibi fena ağrım var
valla gebelik alıyım almıyım dıyorum.sonra kasıgıma bi sancı giriyo boşver gizsiz alma ya diyorumm.ben sanki bugün erken adet olucam gibi fena ağrım var
yapmadım canım korkudan.. geçen ay çok yaptım çok moralim bozulmuştu .. işyerinde çekmecemde var ama korkudan yapamıyorumvalla gebelik alıyım almıyım dıyorum.sonra kasıgıma bi sancı giriyo boşver gizsiz alma ya diyorumm.
sen yaptınmı hiç
bazen kan döküldüğünde rahatlıyoruz... yemin ediorum bu ay kan dökülsün artık bende...Hellooo Bebitolar
Regl 3 gün
Hala belirtim yok ama yakında çok kan dökülecek hissediyorum
Ya kızlar bu göğüs ucu ağrısı başka neden ola bilir ki ?Hamilelik belirtisi gibi bakıb üzülmek istemiyorum o yüzden soruyorum
Adetin 16 gününden göğüs ucunda olan, git gide artan ağrı başka neden olur acaba
sizde de oluyur mu bazen
çakşır kökü suyunu ne kadar süre kullandınız hangi marka aldınız..nasıl kullandınız yazabilirmisiniz.Bizim sperm sayısı 20 milyondu ileri hiz %30 du
Keci boynuzu özü ve cakşır kökü suyu ile suanda sperm sayısı 27 milyon ..ileri hız %75 . Sayıları yükselttik ama nasip olmadı henüz bu ay aşılama olcak iste
sen bu ay zaten buna hazırlıklıydın kuzum.. gözün aydın hemencecik geçsin bitsin çalışmalara başla kocişinleGunaydın kızlar bende regl oldum:)
Tamam bebeğimmmBekleyip gorceksin kuzucum umutsuzluga kapilma lütfen
Kızlar regl olanlar ve olmaj uzere olanlar ne yapıyoruz calismalara basliyoruz biter bitmez :) benim bugun 3.gun bittigi anda ataga geciyorumbide mesela bu bizim denedigimiz 3. Ay olacak ama ilk 2 ayda yumurtlama haftasinda ayri sehirlerde oldugumuzdan dolayi iliski bizde. Bu ay hic bi sebep yok ayri olmak icin Bu ay olmasada bikac aya basliycaz hamile olmaya bu grubun demirbaslari olarak
Heeeeyyy ne demek iyi sohbetler, sen bizimle sohbet etmeyecek misin yoksaaaaaa?günaydın kızlar...
sık idrara çıkma=hamilelik belirtisi
akıntı=hamilelik belirtisi
kasık ağırıs= hamilelik belirtisi vb vb vb
herşeyi hamileliğe bağlıyorsunuz ama gebe kalamıyorsunuz sonra üzülüyorsunuz.... bunlrn hepsi yaşadığmız şeyler fakat vücudumuzu dinlemediğimz için farkında olmadığımız ve bnlarn hepsi regl ağrısıyla eş değerde olabiliyor..
her ne kadar dıştan üzülmemiş gibi dursanızda içinize atıosunuz buda sizi strese sokuyor...
öyle böyle demeyide pozitif enerji olarak adlandırıyorsunuz... bence gebe kalamamanızdaki en büyük sebeb sizin bu kadar kafa yormanız takılmanız... dost acı söyler.. kızabilirsiniz ama gerçekler bunlar..
herşeyi gebeliğe yormamak biraz rahat bırakmak salmak lazım diye düşünüyorum
iyi sohbetler
ne alaka kız burdayım ediorum yaHeeeeyyy ne demek iyi sohbetler, sen bizimle sohbet etmeyecek misin yoksaaaaaa?Bak zaten adet günüm bugün tüm duygusallığımla karşınızdayım dokunsanız ağlarım ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?