Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar günaydın.. benimde 3 gün kaldı bata.. geçen ay hem kasık ağrısı hemde göğüs ağrısı yaşadım ama sonuç mortingen oldu.. bu ay göğüslerde tık yok.. yumurtlama günümden beri geçmeyen kasık ve bel ağrım var.. ama hiç önemsemiyorum.. desemde insanız işte ufakta olsa umut kırıntısı oluyor nedense.. ha bide bu sabah eşim senin yüzün nurlanmış dedi dedim ışık çarpmıştır falan ama ondan bile umutlandım işte ( umut fakirin ekmeği :)) 3 gün sonra belli olacak ak koyun kara koyun

delisin ya aynen şu mortingenleri en çok yaşayanlar en çok herşeye gebelik diyenler..biraz durulmak lazm...
regl gününü bekle az kalmş kız 3 güncük

günaydın canım.. kesinlikle doğru söylüyosun .. çaktırmasakta hepimiz içten içe o belirtimi bu belirtimi diye diye kurup duruyoruz ve olmayan belirti aramaya çalışıyoruz.. biraz sakin olup başka şeylere odaklanmamız lazım..

valla gebelik alıyım almıyım dıyorum.sonra kasıgıma bi sancı giriyo boşver gizsiz alma ya diyorumm.
sen yaptınmı hiç
yapmadım canım korkudan.. geçen ay çok yaptım çok moralim bozulmuştu .. işyerinde çekmecemde var ama korkudan yapamıyorum

sen şimdi bırak bunları düşünüp kendini strese sokmayı Azericede nerde kalmıştık kafan dağılsın azcük

çakşır kökü suyunu ne kadar süre kullandınız hangi marka aldınız..nasıl kullandınız yazabilirmisiniz.

Kızlar regl olanlar ve olmaj uzere olanlar ne yapıyoruz calismalara basliyoruz biter bitmez :) benim bugun 3.gun bittigi anda ataga geciyorum bide mesela bu bizim denedigimiz 3. Ay olacak ama ilk 2 ayda yumurtlama haftasinda ayri sehirlerde oldugumuzdan dolayi iliski bizde. Bu ay hic bi sebep yok ayri olmak icin Bu ay olmasada bikac aya basliycaz hamile olmaya bu grubun demirbaslari olarak

enişteler yandı... ayyy bu ay bence hamiş ayı olcak

Heeeeyyy ne demek iyi sohbetler, sen bizimle sohbet etmeyecek misin yoksaaaaaa? Bak zaten adet günüm bugün tüm duygusallığımla karşınızdayım dokunsanız ağlarım ha

Heeeeyyy ne demek iyi sohbetler, sen bizimle sohbet etmeyecek misin yoksaaaaaa? Bak zaten adet günüm bugün tüm duygusallığımla karşınızdayım dokunsanız ağlarım ha
ne alaka kız burdayım ediorum ya o nerden çıktı sadece herşeyi gebeliğe yormak saçma geliyor bana.. herkesin bünyesi farklı... bu kadar çok birşeyleri gebeliğe yorduktan snra gebe kalamamak daha çok yıpratır bizi.. hiç birşey hiçbirşeyin belirtisi değildir regl gününden sonra yapılan test dışında bunu çok açık net görüyoruz...
ve en büyük etken bu depresyon modları olduğunu düşünüorm... bence artık o gebelik belirtisi şu gebelik berlitisi muhabbetleri banal.. en iyisi daha güzel şeyler konuşmak..
hem sen nie bu ay tavuk olmadın onu de bana

Ay bu bdv deki konular beni benden aliyo korunmayi birakmis hamile kalmis hemen hic hazir hissetmiyordum diyo ya
E korunsaydin ablacim hazir hissetmiyosan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…