- 26 Ekim 2018
- 2.047
- 1.555
- 83
- 34
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #14.301
orası öyle kuzum benimkinden kaçamıyom ben hasta haliyle dün bile yanaştı manyak herifeğer bu ay olmazsa hiç test yapmadan sadece bi dolu bi boş yapcamdediğin gibi tutabilirsem benimkinii
Hallooooooooooooooooben geldimmmmmmmm
Hosbuldum kuzummmYehhuu özleşmedik gün boyu konuştuk ama olsunburaya yazmanı burada adını görmeyi özledimm hoşgeldin kuzumm ❤❤
Akrebinki 11 gibi acilcakmisAkreeep sen nerdesinnn bi sen kaldın yaa
didoşşşş hoşgeldin yavru... sopa lazım sana bilion demiHallooooooooooooooooben geldimmmmmmmm
Hosbuldum kuzumdidoşşşş hoşgeldin yavru... sopa lazım sana bilion demi
ben gibi oldu sana hatırlıonmu salla ya.. çekemiolar bizim blogu salla... akrep fena uçtu amaHosbuldum kuzumhakketti ama sey..
Aynn kizben gibi oldu sana hatırlıonmu salla ya.. çekemiolar bizim blogu salla... akrep fena uçtu ama
sus lan şimdi geliyor sopa...Aynn kizben ceza alcami dusunmemistim saydirdim ama pisman değilim hak etti
Kiz konuyu acanla kavga etmedum ki ben kendini bilmezin biri gelmis dalgaya aliyosus lan şimdi geliyor sopa...
o değilde arkadaş farklı görüşlere tahammülün yoksa neden konuyu açıosun... açıosan katlanacaksın ya.. anlamıorm milleti...
ben size hep diorm şunları okuyun ama takmayın bilgi kirliliği anlamadınız beni.. kızıo sandınız ahanda gördünüz
faketmio okuyun geçin .. bizim burda tüm bilgiler var zaten.. o değilde biz büşle hayatın içindene takılıp okuyoruz aşırı psikopat şeyler varKiz konuyu acanla kavga etmedum ki ben kendini bilmezin biri gelmis dalgaya aliyo
Bende yeni konulara bakıyorumfaketmio okuyun geçin .. bizim burda tüm bilgiler var zaten.. o değilde biz büşle hayatın içindene takılıp okuyoruz aşırı psikopat şeyler varsende oralara bak
Ona sinir oldum benim kv olacak cadoloz değil hazır su böreği, marketten bana kola alsa öpüp başıma koyacam.. Millet nelere takılmış.. İnsanlık nereye gidioBende yeni konulara bakıyorumharbiden acayipler yani kayin validesi eve daver etmis hazir su boregi hazir kek çörek hazirlamis diye kudurmus gelin milletin derdine bak
Bende yeni konulara bakıyorumharbiden acayipler yani kayin validesi eve daver etmis hazir su boregi hazir kek çörek hazirlamis diye kudurmus gelin milletin derdine bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?