Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynn kiz ben ceza alcami dusunmemistim saydirdim ama pisman değilim hak etti
sus lan şimdi geliyor sopa...
o değilde arkadaş farklı görüşlere tahammülün yoksa neden konuyu açıosun... açıosan katlanacaksın ya.. anlamıorm milleti...
ben size hep diorm şunları okuyun ama takmayın bilgi kirliliği anlamadınız beni.. kızıo sandınız ahanda gördünüz

Kiz konuyu acanla kavga etmedum ki ben kendini bilmezin biri gelmis dalgaya aliyo

Kiz konuyu acanla kavga etmedum ki ben kendini bilmezin biri gelmis dalgaya aliyo
faketmio okuyun geçin .. bizim burda tüm bilgiler var zaten.. o değilde biz büşle hayatın içindene takılıp okuyoruz aşırı psikopat şeyler var sende oralara bak

faketmio okuyun geçin .. bizim burda tüm bilgiler var zaten.. o değilde biz büşle hayatın içindene takılıp okuyoruz aşırı psikopat şeyler var sende oralara bak
Bende yeni konulara bakıyorum harbiden acayipler yani kayin validesi eve daver etmis hazir su boregi hazir kek çörek hazirlamis diye kudurmus gelin milletin derdine bak

Şu sizin pupmudur kulpmudur varya hah.. Azcık daha zorlardam telefonu duvara fırlatacam telefonsuz kalacam didoş ve büş
Lan bir saatir indirmeye çalışıorm bi noktaya kdar geliyor sonra başa sarıo çıldırcM D1DEM ve B BUSR4

Bende yeni konulara bakıyorum harbiden acayipler yani kayin validesi eve daver etmis hazir su boregi hazir kek çörek hazirlamis diye kudurmus gelin milletin derdine bak
Ona sinir oldum benim kv olacak cadoloz değil hazır su böreği, marketten bana kola alsa öpüp başıma koyacam.. Millet nelere takılmış.. İnsanlık nereye gidio

ben taa geçen sene martta indirmiştim kuzum ya bilmiyorum niye öyle oldu acaba sende

hahahah bayılıyorum bir derdim vardaki konulara ya kurgu çoğu bence

Bendede uzun surmustu cok hafiza kapliyo ondandir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…