Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
peluşşş geçen cumartessi negatifti testim, ama ovulasyonlar böyle çıkıyor bak geçen cumadan beri 3 ovulasyon yapıyorum hepsi pozitif..hayırlısıbakalım ya
Bende ovolasyon yapmıştım pozitif cıkmıştı öylelikle teste başladım kuzummm inşallah fasulye seninledir Pazartesi dr dayım bende mercimegi görecez inşallah

Bende ovolasyon yapmıştım pozitif cıkmıştı öylelikle teste başladım kuzummm inşallah fasulye seninledir Pazartesi dr dayım bende mercimegi görecez inşallah ❤❤❤❤

inşallah yaa mercimeği gör bizim içinde çok dua et kuzum

Benim aklıma da o geliyor çünkü 11.gün yaptığım o markaya birileri çok kötü diye yorum yapmıştı çünkü, değerlendirmeyi düşünüyorum o yüzden bugünü...
O gün pikti kuzum hatırlıorm ben.. Bu kaset tipleri dengesiz... Ama pikti iyi hatırlıorm.. Ay çatlıacaz

Bende ovolasyon yapmıştım pozitif cıkmıştı öylelikle teste başladım kuzummm inşallah fasulye seninledir Pazartesi dr dayım bende mercimegi görecez inşallah ❤❤❤❤
Bana bak yolarm saçını.. Zerdoyla düzgn konuş.. Ne demek mercimek zerdo bee o zerdooooo borumu
Büşra hamileyse onunkide zerdoş olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…