- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #14.281
Umut vermiyorum benim de 1 cıkmıştıama hamileyim şükür
Bende ovolasyon yapmıştım pozitif cıkmıştı öylelikle teste başladım kuzummm inşallah fasulye seninledir Pazartesi dr dayım bende mercimegi görecez inşallahpeluşşş geçen cumartessi negatifti testim, ama ovulasyonlar böyle çıkıyor bak geçen cumadan beri 3 ovulasyon yapıyorum hepsi pozitif..hayırlısıbakalım ya
Bende ovolasyon yapmıştım pozitif cıkmıştı öylelikle teste başladım kuzummm inşallah fasulye seninledir Pazartesi dr dayım bende mercimegi görecez inşallah❤❤❤❤
aaaaaaaaaaaaaa doğru diyorsun hiç o açıdan düşünmemiştim bak.. kist oluşmasın die... mantıklıilk çatlatma iğnen mi kuzum
adım kadar eminim değilim
6damı çıkıson kız
O gün pikti kuzum hatırlıorm ben.. Bu kaset tipleri dengesiz... Ama pikti iyi hatırlıorm.. Ay çatlıacazBenim aklıma da o geliyor çünkü 11.gün yaptığım o markaya birileri çok kötü diye yorum yapmıştı çünkü, değerlendirmeyi düşünüyorum o yüzden bugünü...
Hayırlı sonuçlar al inşallah canımmmmEvet canım ilk klomen ve ovitrelle kullanışım
Bana bak yolarm saçını.. Zerdoyla düzgn konuş.. Ne demek mercimekBende ovolasyon yapmıştım pozitif cıkmıştı öylelikle teste başladım kuzummm inşallah fasulye seninledir Pazartesi dr dayım bende mercimegi görecez inşallah❤❤❤❤
Bana bak yolarm saçını.. Zerdoyla düzgn konuş.. Ne demek mercimekzerdo bee o zerdooooo borumu
Büşra hamileyse onunkide zerdoş olcak
Buradayım ben zerdem yokKızlarrr nerelerdesinizzz
Zerdem diyos ala alahahahah kız senin isminin anlamı ne
Burdaym gururum kırıldı zerdeme mercimek dedinizBuradayım ben zerdem yok
Zerdem diyos ala ala
Burdaym gururum kırıldı zerdeme mercimek dediniz
Buradayım ben zerdem yok
Ahanda küstüm hepinize.... lağğnettt gitsin bu hayata... Bu pubg bana öğretene kdar konuşmucum sizinlepeluşşş pubg ye geleklemiştim seniii
Ahanda küstüm hepinize.... lağğnettt gitsin bu hayata... Bu pubg bana öğretene kdar konuşmucum sizinle
Pc inmezmizerdoo indirsene kız telefona, öğrenirsin bizle oynarkenn
Pc inmezmi
Telefonda ücretsizmi.. Didemle akrep neden daha gelmedileriner ama nasıl iner hiç bilmiyorum kuzum onu, parayla mı alınıyor ücretsiz mi hiç bilmiyorum
Telefonda ücretsizmi.. Didemle akrep neden daha gelmediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?