Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya kizlar hastaneden kagit gelmis ilac yazmislar kullan diye enfeksiyon varmis bende
kağıtmı geliyor hastanede sizin orda vay canına ya... helal valla...
ama diğer yandan da geçmiş olsun dikkat et en korktuğum şey enfeksion

kuzum ya ağrılar ondan mıymış
Ondan herhalde hamilelikde yoktu adette olmustum hala kasiklarimda tuaf agri var zaten demekki emfeksiyonda sag kasigimin agrisinda mahvolmuştum

Ondan herhalde hamilelikde yoktu adette olmustum hala kasiklarimda tuaf agri var zaten demekki emfeksiyonda sag kasigimin agrisinda mahvolmuştum

ilaçları düzenli kullanda geçsin kuzum ya görüyor musun ondanmış ağrı ya kıyamam kaç gündür çekiyorsun

kağıtmı geliyor hastanede sizin orda vay canına ya... helal valla...
ama diğer yandan da geçmiş olsun dikkat et en korktuğum şey enfeksion
He kuzu benim o ameliyat olayini ben her komtrole gittigimde anlatiyorum onlarca en incesine kadar kontrol ediyolar icimden bi sivi cikarmislardi onu herhalde yolladilar geldinsonuc :/

ilaçları düzenli kullanda geçsin kuzum ya görüyor musun ondanmış ağrı ya kıyamam kaç gündür çekiyorsun
1 hafta gunde 2 tane yazmis ilacmi fitilmi bilmiyom yazmiyo o ama 500 mg baya agir bi ilac simdi ben napim ya beklimmi kullanimmi

Adetim biteli 8 9 gun oldu kasiklarim bazen sanki yeniden adet olucakmisim gibi agriyo bende korkuyodum yinemi olcam acaba diye demekki bundan

Gebelik dusunuyom diye beklimmi obur ayi baslimmi ama baslicam ya bu ayda bos gecsin daha kotu olmadan

kuzum acaba kullanmadan bi kan falan aldırsan mı deniyordunuz çünkü adetten sonraki günü de değerlendirmiştiniz...

Şimdi ben birşeyler yazıcam arkadaşlar 3 gün olmasamda olur o ..... haketti . Ben bu didota diyorumki mevzu var de gelelim tek başına gidiyor. Arkadan sahip çıkınca da kabahatli oluyoz

Kızlar herşeyi okudum büşşşşş tebrik ederim kuzu inşallah güzel sonuçlarda alırız

Ben halbuki dedim dido gitti arkasından atıyım tutayım ulan nasip olmadı yemin ediyorum. Burdan çıkardığım ders sadece kendime o... diycem başkada kimseye demem öle kaltak falan filan.Ama yönetimden yana sıkıntım var benim kendime gelince o.... oldum millete gelince ohhh ne güzel namuslu. Ben yarın olmazsam anlayın ki yine beni s...... ler. Sizleri seviyorum kızlar iyi geceler herkese yarın görüşürüz. Ben ilk defa evlendikten sonra ana evinde kalıyom artık uyuyayım Beni unutmayın. Yarın kısmet olursa gelcem. Büş merak ettim anam sen kime küfrettin ki onu yakalayamadım. Ağzına sağlık bacım

Hoşgeldin kuzummmm

kuzum forumda binlerce konu binlerce mesaj var bence yöneticiler bunları takip etmiyor bile bu sinsiler sinsice gelmişler bizim topiğe didem burda diye, bizim yazdıklarımızı şikayet etmişler , ondan ban yedik amaan çokta tın demi bende beyinsiz yazmıştım ondan yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…