- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #14.321
Ya kizlar hastaneden kagit gelmis ilac yazmislar kullan diye enfeksiyon varmis bende
kağıtmı geliyor hastanede sizin orda vay canına ya... helal valla...Ya kizlar hastaneden kagit gelmis ilac yazmislar kullan diye enfeksiyon varmis bende
Ondan herhalde hamilelikde yoktu adette olmustum hala kasiklarimda tuaf agri var zaten demekki emfeksiyonda sag kasigimin agrisinda mahvolmuştumkuzum ya ağrılar ondan mıymış
Ondan herhalde hamilelikde yoktu adette olmustum hala kasiklarimda tuaf agri var zaten demekki emfeksiyonda sag kasigimin agrisinda mahvolmuştum
He kuzu benim o ameliyat olayini ben her komtrole gittigimde anlatiyorum onlarca en incesine kadar kontrol ediyolar icimden bi sivi cikarmislardi onu herhalde yolladilar geldinsonuc :/kağıtmı geliyor hastanede sizin orda vay canına ya... helal valla...
ama diğer yandan da geçmiş olsun dikkat eten korktuğum şey enfeksion
1 hafta gunde 2 tane yazmis ilacmi fitilmi bilmiyom yazmiyo o ama 500 mg baya agir bi ilac simdi ben napim ya beklimmi kullanimmiilaçları düzenli kullanda geçsin kuzum ya görüyor musun ondanmış ağrı ya kıyamam kaç gündür çekiyorsun
1 hafta gunde 2 tane yazmis ilacmi fitilmi bilmiyom yazmiyo o ama 500 mg baya agir bi ilac simdi ben napim ya beklimmi kullanimmi
Gebelik dusunuyom diye beklimmi obur ayi baslimmi ama baslicam ya bu ayda bos gecsin daha kotu olmadankuzum bence kullan ya ama gidebiliyorsan bir gidip sor istersen doktora
Gebelik dusunuyom diye beklimmi obur ayi baslimmi ama baslicam ya bu ayda bos gecsin daha kotu olmadan
didoş ilaçlarını sakın ihmal etme çünkü enfeksionu atmazsan sağlıklı bir gebelik oluşmaz cnmGebelik dusunuyom diye beklimmi obur ayi baslimmi ama baslicam ya bu ayda bos gecsin daha kotu olmadan
Burdada kan almiyolar işte uyuzlarkuzum acaba kullanmadan bi kan falan aldırsan mı deniyordunuz çünkü adetten sonraki günü de değerlendirmiştiniz...
Baslicam canim yarin karsiklarim agriyo gebelik olduğunu sanmıyorum ondan baslim hemem gitsindidoş ilaçlarını sakın ihmal etme çünkü enfeksionu atmazsan sağlıklı bir gebelik oluşmaz cnm
Hoşgeldin kuzummmmBen geldimmmmm
Ben halbuki dedim dido gitti arkasından atıyım tutayım ulan nasip olmadı yemin ediyorum. Burdan çıkardığım ders sadece kendime o... diycem başkada kimseye demem öle kaltak falan filan.Ama yönetimden yana sıkıntım var benim kendime gelince o.... oldum millete gelince ohhh ne güzel namuslu. Ben yarın olmazsam anlayın ki yine beni s...... ler. Sizleri seviyorum kızlar iyi geceler herkese yarın görüşürüz. Ben ilk defa evlendikten sonra ana evinde kalıyom artık uyuyayımBeni unutmayın. Yarın kısmet olursa gelcem. Büş merak ettim anam sen kime küfrettin ki onu yakalayamadım. Ağzına sağlık bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?