Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zaten gebelikte T nin koyu çıkması lazm kuzum... Ama c silik çkmalı.. Sende enteresan şeyler oluyor

ayy anlamadmki elnde gebelk testn varmı..olunca illa ik idrar gerek yok ben gün içinde yapmıştım testi çıkmıştı hemen

ya elimde gebelik son vardı geçen cumartesi yapmıştım negatif çıkmıştı bende dedim ki bidaha almıycam bu haftada zaten adet olurum, ama ne adet oldum ne bişey dünde kasıklarım çok ağrıyınca işte eve gelince yaptım test dünkü test şöyleydi

Bunda da yine t önce çıktı, sonra acile gittim kan verdim sonuç 2 çıktı... geç döllenme mi tekrar yumurtlama mı??? Belirsizlikler içerisindeyim

du bakalm canm ozamn şu 2 günü daha geçir..dayanamazsanda kan ver.. 2 çıktıgında kanı dünmü vermiştin

Canim 11.gun pik oldu demistin ya hani acab o gun pik degilmiydi ki gec mi yumurtladin da o yuzden mi simdi boyle oluyor diye geliyor aklima

Benim aklıma da o geliyor çünkü 11.gün yaptığım o markaya birileri çok kötü diye yorum yapmıştı çünkü, değerlendirmeyi düşünüyorum o yüzden bugünü...

du bakalm canm ozamn şu 2 günü daha geçir..dayanamazsanda kan ver.. 2 çıktıgında kanı dünmü vermiştin

aynen kuzum dün vermiştim,normalde yarın verebilirim ama vakit olacak mı bakalım kan vermeye falan, birsürü iş güç var ananneme gideceğiz köyde yaşıyor, belki pazara kalır

valla ben hep bu markayı kullandım canm

yok kuzum ben ilk ovulasyonu 11.günümde başladım eczaneden miratech marka almıştım 5li, yapar yapmaz çift çizgi çıktı t daha koyuydu o günü ve sonraki günleri hep değerlendirdik, sonra t çizgim spldu 5 testim bitince internetten laboqick sipariş ettim 40 lı bu onlar işte, miratech için kötü demişlerdi ama 11.inde yaptığım yani, kötü olsa bozuk çıkardı aslında.. bilemedim ya kafam çok karıştı

Benim aklıma da o geliyor çünkü 11.gün yaptığım o markaya birileri çok kötü diye yorum yapmıştı çünkü, değerlendirmeyi düşünüyorum o yüzden bugünü...
Insallah oyledir canim hakkinizda hayirlisi olsun merakla takipdeyim :) degerlendir yinede yumurtlamaysa kacirmazsin.

bilemedmki vallaa

bana sorarsan eğer şuan tutmadıysada sen zaten hergün yapıyodn sanırım bırak sal gitsn ovulasyon yapma.. hergün değilde 2 günde bir yaparsan da olur olca varsa hertürlü oluyoo valla ben Allahın işine karışmamayı bikeredaha öğrendmm

orası öyle kuzum benimkinden kaçamıyom ben hasta haliyle dün bile yanaştı manyak herif eğer bu ay olmazsa hiç test yapmadan sadece bi dolu bi boş yapcamdediğin gibi tutabilirsem benimkinii

Umut vermiyorum benim de 1 cıkmıştı ama hamileyim şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…