- 25 Haziran 2019
- 3.461
- 6.998
- 73
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #14.261
Zaten gebelikte T nin koyu çıkması lazm kuzum... Ama c silik çkmalı.. Sende enteresan şeyler oluyorkız yarın yapacağımı videoya çekecem valla t önce çıktı hatta eşime dedim gel bak izle merak ediyordu şok olduk birlikte dünkündede önce çıkmışto ama c de çıkmıştı bunda c çok sonra çıktı
inşallah kuzum ya hayırlısı hakkımızda
bende çokmerk ettm şuan bidamı kan verseeeEvet ama C de silik çıkıyor bak kuzum.... Büşteki cok enteresan.. O yüzden sabırsızlkla bekliorm bende
tahta minik kaşıklar var canm ne çay kaşığı ne tatlı kaşığıı..metaller bozabiliyomuştahta kaşıkmı. hani şu pilavlarda kullandıgımız tahta kasık
ayy anlamadmki elnde gebelk testn varmı..olunca illa ik idrar gerek yok ben gün içinde yapmıştım testi çıkmıştı hemenson hali de böyle şimdi çektim T daha koyu ama c o kadar açık değil, yumurtluyor muyum acaba
Eki Görüntüle 2546292
hayatımda ovulasyonum bile bu kadar koyu cıkmadı benım beson hali de böyle şimdi çektim T daha koyu ama c o kadar açık değil, yumurtluyor muyum acaba
Eki Görüntüle 2546292
ayy anlamadmki elnde gebelk testn varmı..olunca illa ik idrar gerek yok ben gün içinde yapmıştım testi çıkmıştı hemen
hayatımda ovulasyonum bile bu kadar koyu cıkmadı benım be
Canim 11.gun pik oldu demistin ya hani acab o gun pik degilmiydi ki gec mi yumurtladin da o yuzden mi simdi boyle oluyor diye geliyor aklimaKızlar ovulasyon testi yaptım yine duramadım merak ediyorum çünkü nolcak diye bakınız;
t direk çıktı c sonra çıktı
Eki Görüntüle 2546289
du bakalm canm ozamn şu 2 günü daha geçir..dayanamazsanda kan ver.. 2 çıktıgında kanı dünmü vermiştinya elimde gebelik son vardı geçen cumartesi yapmıştım negatif çıkmıştı bende dedim ki bidaha almıycam bu haftada zaten adet olurum, ama ne adet oldum ne bişey dünde kasıklarım çok ağrıyınca işte eve gelince yaptım test dünkü test şöyleydi
Eki Görüntüle 2546294
Bunda da yine t önce çıktı, sonra acile gittim kan verdim sonuç 2 çıktı... geç döllenme mi tekrar yumurtlama mı??? Belirsizlikler içerisindeyim
Canim 11.gun pik oldu demistin ya hani acab o gun pik degilmiydi ki gec mi yumurtladin da o yuzden mi simdi boyle oluyor diye geliyor aklima
du bakalm canm ozamn şu 2 günü daha geçir..dayanamazsanda kan ver.. 2 çıktıgında kanı dünmü vermiştin
valla ben hep bu markayı kullandım canmBenim aklıma da o geliyor o markaya birileri çok kötü diye yorum yapmıştı çünkü, değerlendirmeyi düşünüyorum o yüzden bugünü...
giderken yada dönüşte uğrayp vermye çalş bnceaynen kuzum dün vermiştim,normalde yarın verebilirim ama vakit olacak mı bakalım kan vermeye falan, birsürü iş güç var ananneme gideceğiz köyde yaşıyor, belki pazara kalır
valla ben hep bu markayı kullandım canm
Insallah oyledir canim hakkinizda hayirlisi olsun merakla takipdeyim :) degerlendir yinede yumurtlamaysa kacirmazsin.Benim aklıma da o geliyor çünkü 11.gün yaptığım o markaya birileri çok kötü diye yorum yapmıştı çünkü, değerlendirmeyi düşünüyorum o yüzden bugünü...
bilemedmki vallaayok kuzum ben ilk ovulasyonu 11.günümde başladım eczaneden miratech marka almıştım 5li, yapar yapmaz çift çizgi çıktı t daha koyuydu o günü ve sonraki günleri hep değerlendirdik, sonra t çizgim spldu 5 testim bitince internetten laboqick sipariş ettim 40 lı bu onlar işte, miratech için kötü demişlerdi ama 11.inde yaptığım yani, kötü olsa bozuk çıkardı aslında.. bilemedim ya kafam çok karıştı
bana sorarsan eğer şuan tutmadıysada sen zaten hergün yapıyodn sanırımyok kuzum ben ilk ovulasyonu 11.günümde başladım eczaneden miratech marka almıştım 5li, yapar yapmaz çift çizgi çıktı t daha koyuydu o günü ve sonraki günleri hep değerlendirdik, sonra t çizgim spldu 5 testim bitince internetten laboqick sipariş ettim 40 lı bu onlar işte, miratech için kötü demişlerdi ama 11.inde yaptığım yani, kötü olsa bozuk çıkardı aslında.. bilemedim ya kafam çok karıştı
bana sorarsan eğer şuan tutmadıysada sen zaten hergün yapıyodn sanırımbırak sal gitsn ovulasyon yapma.. hergün değilde 2 günde bir yaparsan da olur olca varsa hertürlü oluyoo valla ben Allahın işine karışmamayı bikeredaha öğrendmm
Umut vermiyorum benim de 1 cıkmıştıKızlar bu kan konusunda varya hiç işim rast gitmedi ya, ben gittim acile araziye giderken uğradık, aldım doktor yok, birini oturtmuşlar diyorum ki bu sonuç 2 mi negatif yani kaç olması gerekiyor diyorum bilmiyorum doktoru bekleyin diyor, yanımda da 3 adam var arabada bekliyorlar koşa koşa yanlarına geldim zaten bilen biri vardır internetten bakarım diye doktoru bekleyemedim, bir hemşire arkadaşım var yeni doğum yaptı ona attım, dedi ki büşra ben 15 ocakta kan aldırmıştım 0,00 çıkmıştı sonra 2 şubatta aldırdım 70 çıkmıştı geç döllenme olmuş benimki, seninki direk 2 çıkmış belki geç döllenmedir 3-4 gün sonra tekrar kan aldır artabilir dedi, sizce nedir bir yorumlayın ben negatif diye düşünüyorumçünkü ovulasyon öyle koyu çıkıyor ama gebelik negatif çıkıyor ben hiçbişey anlamadım, ama üzülmedim de artık adet oluyum da kurtulayım 48 gün oldu
Eki Görüntüle 2546160
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?