Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eeee kızlar napıyorsunuz yaa kimlerin batı ne zaman kimler şu an adet kimler neler yapıyor hep unuttuk

Benim enfeksiyonun kasik agrisiyla ilgisi yokmuş ya belirti kasinma yanma felan filan diyo hic biride yok bende ama olsun sol kasigim agriyo simdide sanırım piskolojik adetin son gününden umutluyum ya serefsiz vucudum bana yine oyun oynuyo sanırım

kuzum bu vücutla biz napacaz yav habire oyunlar oynuyor bize

kız senle batımız aynıydı sen adet oldun bitti çalışmalara tekrar başladın kasık ağrısı bile çekiyosun benim 49.günüm hala olmadım
Aynm ya şaştık birbirimizden anam bu kasij agrilari benim. Mahvetti beynimi yedi valla onumuzdeki ay hormon testine gittigimde soylicem doktora

Aynm ya şaştık birbirimizden anam bu kasij agrilari benim. Mahvetti beynimi yedi valla onumuzdeki ay hormon testine gittigimde soylicem doktora

söyle bencede kuzucum, kız ben şimdi temizlik yaptım banyo yaptım oturuyorum bi ıslaklık hissettim baktım bi akıntı gelmiş, adet olacam da ondan mı acaba anlayamadım

söyle bencede kuzucum, kız ben şimdi temizlik yaptım banyo yaptım oturuyorum bi ıslaklık hissettim baktım bi akıntı gelmiş, adet olacam da ondan mı acaba anlayamadım
Nasil bi akıntı

Kan vermeye gitseydin keske ya

akşam erken kalkarlarsa düşünüyorum ama sonuç 1,5 saat sonra çıkıyor barkodla e nabızdanda bakamadım orda da yayınlamadılar, acilde çok ücra biyerde 1,5 saat beklemeyi sevmiyorum yarın gidersem ama erken gidip beklerim belki hem

Iyi canim. Git yarin mutlaka gusel haberlerini bekliyoruz

Ay insan evini temizleyip köşesine geçip çay içince bi huzurlu oluyor yaa son 11 gün o zaman inşallah hayırlısı olur
Son 11 ama bence yumurtam dün çatladı şuan tam temizleyip çay kahve içme evresindeyim yakın olsakta topiktekilerle şöyleee dedikodunun dibine vursak buluşup

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…