- 8 Ağustos 2019
- 3.116
- 5.492
- 108
- 30
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #14.361
Çok şükürHallooooooooooooooooben geldimmmmmmmm
Yok kız nerde aile ve arkadaşlar ile kutladık. E malum hastayım daMumlar romantizmler şeyler falan diyosun
Yok kız nerde aile ve arkadaşlar ile kutladık. E malum hastayım daromantizm son şey oldu yani
CalisiyomEeee kızlar napıyorsunuz yaa kimlerin batı ne zaman kimler şu an adet kimler neler yapıyor hep unuttuk
Haftasonu temizliğii bat 31 ekim çalışmalar devammEeee kızlar napıyorsunuz yaa kimlerin batı ne zaman kimler şu an adet kimler neler yapıyor hep unuttuk
Benim enfeksiyonun kasik agrisiyla ilgisi yokmuş ya belirti kasinma yanma felan filan diyo hic biride yok bende ama olsunsol kasigim agriyo simdide sanırım piskolojik adetin son gününden umutluyum ya serefsiz vucudum bana yine oyun oynuyo sanırım
Calisiyomadet 4 kasim daha cokkk var
Haftasonu temizliğii bat 31 ekim çalışmalar devamm
Aynm ya şaştık birbirimizdenkız senle batımız aynıydı sen adet oldun bitti çalışmalara tekrar başladın kasık ağrısı bile çekiyosun benim 49.günüm hala olmadım
Aynm ya şaştık birbirimizdenanam bu kasij agrilari benim. Mahvetti beynimi yedi valla onumuzdeki ay hormon testine gittigimde soylicem doktora
Nasil bi akıntısöyle bencede kuzucum, kız ben şimdi temizlik yaptım banyo yaptım oturuyorum bi ıslaklık hissettim baktım bi akıntı gelmiş, adet olacam da ondan mı acaba anlayamadım
Nasil bi akıntı
Kan vermeye gitseydin keske yavalla iç çamaşırım siyahtı renk göremedim beyaz bi akıntı değil heralde olsa rengi belli olurdu, normal ıslak
Kan vermeye gitseydin keske ya
Iyi canim. Git yarin mutlakaakşam erken kalkarlarsa düşünüyorum ama sonuç 1,5 saat sonra çıkıyor barkodla e nabızdanda bakamadım orda da yayınlamadılar, acilde çok ücra biyerde 1,5 saat beklemeyi sevmiyorum yarın gidersem ama erken gidip beklerim belki hem
Son 11 ama bence yumurtam dün çatladıAy insan evini temizleyip köşesine geçip çay içince bi huzurlu oluyor yaason 11 gün o zaman inşallah hayırlısı olur
Son 11 ama bence yumurtam dün çatladışuan tam temizleyip çay kahve içme evresindeyim yakın olsakta topiktekilerle şöyleee dedikodunun dibine vursak buluşup
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?