Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar enfeksiyon icin sogan kürü yapiliyomus okudum baya faydasi varmis kaynatip suyunu iciyomussun yapsammi acaba :/ antibiotikde yazmis doktor 1 hafta kullanimlik napsam bilemedim

Kizlar enfeksiyon icin sogan kürü yapiliyomus okudum baya faydasi varmis kaynatip suyunu iciyomussun yapsammi acaba :/ antibiotikde yazmis doktor 1 hafta kullanimlik napsam bilemedim
bak işte bunu yapabilirsin... annem yapmıştı ve aşırı faydasını gördü... hemde menepozken

prof dr ibrahim saracoglu soğan suyu yaz googleye... onun dediğine göre yap..
burda saçma sapan şeyler okuma D1DEM

bak işte bunu yapabilirsin... annem yapmıştı ve aşırı faydasını gördü... hemde menepozken
Aynn anneme sordum oda dedi cok iyi diye antibiotik yerine onu yapim diyorum yarın baslicam
Saracoglunun tarifini aldim zaten ondan gormustum

Saracoglununkine baktim adet bitimi 3 7 10. Gununde baslayip 15 gun icip birakcakmisim sonra ki aylar ayda 10gun 4 ay bu sekilde diyo
Eskiden kadınlar düşük yapmak isteyince soğan kaynatıp içerlermiş demekki hamilelikten sonra keseden sonra yani düşüğe sebep olabiliyor yumurtlama döneminde zararı olmuyor

Eskiden kadınlar düşük yapmak isteyince soğan kaynatıp içerlermiş demekki hamilelikten sonra keseden sonra yani düşüğe sebep olabiliyor yumurtlama döneminde zararı olmuyor
Off ya beklim artik bidahaki adetim biter bitmez baslarim nolur nolmaz korktum simdi biz adetin son gününu degerlendirdik ogunden beri kasik agrim bel agrim baya var riske atmim :/

Adetin son günü ihtimal düşük değil mi:/
Yok cok kisi var oyle hamile kalan bide ben yurtdisindayim burdaki doktor arkadasima demis hamile kalmak istiyosan adetin son gunu iliskiye gir diye ondan bizde yaptık riske atmim yoksa zaten bi sonraki adettenhemen baslarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…