- 20 Aralık 2018
- 1.206
- 1.920
- 63
- 37
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #14.381
Sus sorma duşa bile izin vermediler hücreye attılar beni :))Akreppppp yavrummmmm hoşgeldinnnnn... Sana gönderecek don atlet kalmamştı leynn
sen onlarında üstesinden gelmişsindirSus sorma duşa bile izin vermediler hücreye attılar beni :))
bak işte bunu yapabilirsin... annem yapmıştı ve aşırı faydasını gördü... hemde menepozkenKizlar enfeksiyon icin sogan kürü yapiliyomus okudum baya faydasi varmis kaynatip suyunu iciyomussun yapsammi acaba :/ antibiotikde yazmis doktor 1 hafta kullanimlik napsam bilemedim
Aynn anneme sordum oda dedi cok iyi diye antibiotik yerine onu yapim diyorum yarın baslicambak işte bunu yapabilirsin... annem yapmıştı ve aşırı faydasını gördü... hemde menepozken
Canım hamilelik varsa düşüğe neden oluyor hamile olmadığına eminsen yapAynn anneme sordum oda dedi cok iyi diye antibiotik yerine onu yapim diyorum yarın baslicam
Saracoglunun tarifini aldim zaten ondan gormustum
ben zamanında içememiştim.. iğrenç bir kokusu ve tadı var kusuodumAynn anneme sordum oda dedi cok iyi diye antibiotik yerine onu yapim diyorum yarın baslicam
Saracoglunun tarifini aldim zaten ondan gormustum
Bilmiyorum ki varmi yokmu daha adetime cok var calisiyoduk işte /:Canım hamilelik varsa düşüğe neden oluyor hamile olmadığına eminsen yap
Benim midemde cok hasasben zamanında içememiştim.. iğrenç bir kokusu ve tadı var kusuodum
Sogan kuruyle hamile felan kaliyolar nasil dusuk yaptiriyo ki :/Canım hamilelik varsa düşüğe neden oluyor hamile olmadığına eminsen yap
Daha yoktur canım o zaman zaten enfeksiyon gebeliğe büyük engel spermleri öldürüyorBilmiyorum ki varmi yokmu daha adetime cok var calisiyoduk işte /:
Sürekli yapılmıyor canım belli günleri varSogan kuruyle hamile felan kaliyolar nasil dusuk yaptiriyo ki :/
Saracoglununkine baktim adet bitimi 3 7 10. Gununde baslayip 15 gun icip birakcakmisim sonra ki aylar ayda 10gun 4 ay bu sekilde diyoSürekli yapılmıyor canım belli günleri var
Eskiden kadınlar düşük yapmak isteyince soğan kaynatıp içerlermiş demekki hamilelikten sonra keseden sonra yani düşüğe sebep olabiliyor yumurtlama döneminde zararı olmuyorSaracoglununkine baktim adet bitimi 3 7 10. Gununde baslayip 15 gun icip birakcakmisim sonra ki aylar ayda 10gun 4 ay bu sekilde diyo
Off ya beklim artik bidahaki adetim biter bitmez baslarim nolur nolmaz korktum simdi biz adetin son gününu degerlendirdik ogunden beri kasik agrim bel agrim baya var riske atmim :/Eskiden kadınlar düşük yapmak isteyince soğan kaynatıp içerlermiş demekki hamilelikten sonra keseden sonra yani düşüğe sebep olabiliyor yumurtlama döneminde zararı olmuyor
Adetin son günü ihtimal düşük değil mi:/Off ya beklim artik bidahaki adetim biter bitmez baslarim nolur nolmaz korktum simdi biz adetin son gününu degerlendirdik ogunden beri kasik agrim bel agrim baya var riske atmim :/
Yok cok kisi var oyle hamile kalan bide ben yurtdisindayim burdaki doktor arkadasima demis hamile kalmak istiyosan adetin son gunu iliskiye gir diye ondanAdetin son günü ihtimal düşük değil mi:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?