Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok cok kisi var oyle hamile kalan bide ben yurtdisindayim burdaki doktor arkadasima demis hamile kalmak istiyosan adetin son gunu iliskiye gir diye ondan bizde yaptık riske atmim yoksa zaten bi sonraki adettenhemen baslarim
Tüh bi sonrakine bende öyle deneyeyim takipteyim seni bide tutuyomuş

Tüh bi sonrakine bende öyle deneyeyim takipteyim seni bide tutuyomuş
Ins gecen ay yapmistik ama adetim tamamen bitmiati oyle yapmistik tutmadu bu sefer lekenmem vardi yaptık
Bide bugun bi yazi okudum adetin 5. Gunu iliskiye girmis hamile kalmaz diye esi icime bosalmis hamile kalmis ama bakalim nolcak.. Emfeksiyon var ya tutmamasida büyük olasilik ondan pekde umutlanmiyorum acikcasi

Kızlar ben buraya gec gec giriyorum, ama aklım kalbim sizle valla hep aklımdasınız
Benim bat da aslında bugün olmalı,
yani normalda 27-30 günde oluyor , ama hep yumurtlama akıntısı geldiği günden 14gün sonra sayıp adet günümü belirlerdim
Bu ay garip oldu, akıntı göremedim, o yüzden tahminim yanlış ola bilir Ama ağrılar var gelicek biliyorum

Enfeksiyon önemli canım benimde eşimde vardı geçen ay antibiyotik kullandı bakalım.. burda bi topik var sinir oluyorum erkek bebek isteyenler diye orada da yazmışlar adet bitiminde ki ilişkiden erkek oluyo diyede şaşırmıştım

Ovulasyon yapmadin mi canim

Bende biliyorum o topigi hic girmedim girsem direk söverim herhalde biz bulamiyoz bunlar bide cinsiyet seciyo ya sabirr
Burdaki doktor bide arkadasima demiski erkek istiyosan esin bosaldikdan sonra icinden hemem cikmasin dursun biraz kiz istiyosan bosaldikdan sonra ciksin tabi biz ikisinde raziyiz da sorcam bende benim doktora onumuzdeki ay randevum var bakalim neler onercek bana

Bilmiyorum ki varmi yokmu daha adetime cok var calisiyoduk işte /:
Sogan kuruyle hamile felan kaliyolar nasil dusuk yaptiriyo ki :/
Saracoglununkine baktim adet bitimi 3 7 10. Gununde baslayip 15 gun icip birakcakmisim sonra ki aylar ayda 10gun 4 ay bu sekilde diyo
didoş enfeksiyondan tamamen arındırıp hormonları düzenlediği için hamile kalmayı kolaylaştırıyor diyorlar.. ama ben hamile kalma kısmının tamamen kısmet olduğuna inanıorum ama enfeksiyondan arandırıyor... evet gebelikte düşeceğe sebeb olur.. hatta bitki çayları bile önerilmes.. bu yüzden uyguladığın zaman gebelik düşünmemen lazm..

hadi inş regl olmazda hamiş olursun... bekle bakalım bikaç gün daha

Canım öyle bi hiss yok içimde , ama öyle olsa keşke

Kafam cok karıştı yapsammi beklesemmi bilemedim

Valla ben dışarı çıkmasın spermler diye zaten hemen izin vermiyorum dur öyle diyorum ahaha ne farkeder sağlıklı olsunda.. biride yazmış orda hayalim doktorun ağzından erkek kelimesini duymak diye

Bekleyeyim canım ya Valla bi beş gün falan geçsin o zaman tam emin olurum
böyle negatif göreceği biliyorummm
elimde test yok ama iyi ki de yok yaaa yoksa şimdiye yapardım
Dayanabiliyosan en iyisi beklemek tabiki hüsran yasamak daha kotu

Valla ben dışarı çıkmasın spermler diye zaten hemen izin vermiyorum dur öyle diyorum ahaha ne farkeder sağlıklı olsunda.. biride yazmış orda hayalim doktorun ağzından erkek kelimesini duymak diye
Yani dimi saglikli olsun yeter.. Salaklar ya valla biz bulamiyoz bunlar bide ayrim yapiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…