- 17 Nisan 2019
- 2.909
- 3.150
- 133
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #14.401
Tüh bi sonrakine bende öyle deneyeyim takipteyim seni bide tutuyomuşYok cok kisi var oyle hamile kalan bide ben yurtdisindayim burdaki doktor arkadasima demis hamile kalmak istiyosan adetin son gunu iliskiye gir diye ondanbizde yaptık riske atmim yoksa zaten bi sonraki adettenhemen baslarim
Ben de iyim canım tesekkur ederimiyiyiz canımm sen nasılsın
Günaydınnn
InsTüh bi sonrakine bende öyle deneyeyim takipteyim seni bide tutuyomuş
Enfeksiyon önemli canım benimde eşimde vardı geçen ay antibiyotik kullandı bakalım.. burda bi topik var sinir oluyorum erkek bebek isteyenler diye orada da yazmışlar adet bitiminde ki ilişkiden erkek oluyo diyede şaşırmıştımInsgecen ay yapmistik ama adetim tamamen bitmiati oyle yapmistik tutmadu bu sefer lekenmem vardi yaptık
Bide bugun bi yazi okudum adetin 5. Gunu iliskiye girmis hamile kalmaz diye esi icime bosalmis hamilekalmis ama bakalim nolcak.. Emfeksiyon var ya tutmamasida büyük olasilik ondan pekde umutlanmiyorum acikcasi
Ovulasyon yapmadin mi canimKızlar ben buraya gec gec giriyorum, ama aklım kalbim sizle valla hep aklımdasınız
Benim bat da aslında bugün olmalı,
yani normalda 27-30 günde oluyor , ama hep yumurtlama akıntısı geldiği günden 14gün sonra sayıp adet günümü belirlerdim
Bu ay garip oldu, akıntı göremedim, o yüzden tahminim yanlış ola bilirAma ağrılar var gelicek biliyorum
Bende biliyorum o topigi hic girmedim girsem direk söverim herhalde biz bulamiyoz bunlar bide cinsiyet seciyo ya sabirrEnfeksiyon önemli canım benimde eşimde vardı geçen ay antibiyotik kullandı bakalım.. burda bi topik var sinir oluyorum erkek bebek isteyenler diye orada da yazmışlar adet bitiminde ki ilişkiden erkek oluyo diyede şaşırmıştım
hayır canım, her ay akıntıdan, ağrıdan, bide lekelenmden yumurtlama olduğunu biliyorumOvulasyon yapmadin mi canim
Lekelenmeden say istersen belki ogun yumurtladinhayır canım, her ay akıntıdan, ağrıdan, bide lekelenmden yumurtlama olduğunu biliyorum
bu ay lekelenme oldu ama akıntı görmedim
evet canım lekelenmeden saydım ve bat bugüne düştüLekelenmeden say istersen belki ogun yumurtladin
Bilmiyorum ki varmi yokmu daha adetime cok var calisiyoduk işte /:
Sogan kuruyle hamile felan kaliyolar nasil dusuk yaptiriyo ki :/
didoş enfeksiyondan tamamen arındırıp hormonları düzenlediği için hamile kalmayı kolaylaştırıyor diyorlar.. ama ben hamile kalma kısmının tamamen kısmet olduğuna inanıorum ama enfeksiyondan arandırıyor... evet gebelikte düşeceğe sebeb olur.. hatta bitki çayları bile önerilmes.. bu yüzden uyguladığın zaman gebelik düşünmemen lazm..Saracoglununkine baktim adet bitimi 3 7 10. Gununde baslayip 15 gun icip birakcakmisim sonra ki aylar ayda 10gun 4 ay bu sekilde diyo
hadi inş regl olmazda hamiş olursun... bekle bakalım bikaç gün dahaKızlar ben buraya gec gec giriyorum, ama aklım kalbim sizle valla hep aklımdasınız
Benim bat da aslında bugün olmalı,
yani normalda 27-30 günde oluyor , ama hep yumurtlama akıntısı geldiği günden 14gün sonra sayıp adet günümü belirlerdim
Bu ay garip oldu, akıntı göremedim, o yüzden tahminim yanlış ola bilirAma ağrılar var gelicek biliyorum
Belki yarin gelir benim yumurtlamadan aonra 15. Gun gelmisti gelmezse test yapevet canım lekelenmeden saydım ve bat bugüne düştü
ağrılar falan var ama adet yok
Canım öyle bi hiss yok içimde , ama öyle olsa keşkedidoş enfeksiyondan tamamen arındırıp hormonları düzenlediği için hamile kalmayı kolaylaştırıyor diyorlar.. ama ben hamile kalma kısmının tamamen kısmet olduğuna inanıorum ama enfeksiyondan arandırıyor... evet gebelikte düşeceğe sebeb olur.. hatta bitki çayları bile önerilmes.. bu yüzden uyguladığın zaman gebelik düşünmemen lazm..
hadi inş regl olmazda hamiş olursun... bekle bakalım bikaç gün daha
aslında bende hep öyle olur canım , yani yumurtlamadan sonra14gün geçer 15de adetBelki yarin gelir benim yumurtlamadan aonra 15. Gun gelmisti gelmezse test yap
Test yap istersen varsa elindeaslında bende hep öyle olur canım , yani yumurtlamadan sonra14gün geçer 15de adet
olurum
bu gün de 15 gü
Kafam cok karıştı yapsammi beklesemmi bilemedimdidoş enfeksiyondan tamamen arındırıp hormonları düzenlediği için hamile kalmayı kolaylaştırıyor diyorlar.. ama ben hamile kalma kısmının tamamen kısmet olduğuna inanıorum ama enfeksiyondan arandırıyor... evet gebelikte düşeceğe sebeb olur.. hatta bitki çayları bile önerilmes.. bu yüzden uyguladığın zaman gebelik düşünmemen lazm..
hadi inş regl olmazda hamiş olursun... bekle bakalım bikaç gün daha
Bekleyeyim canım yaTest yap istersen varsa elinde
Valla ben dışarı çıkmasın spermler diye zaten hemen izin vermiyorum dur öyle diyorum ahahaBende biliyorum o topigi hic girmedim girsem direk söverim herhalde biz bulamiyoz bunlar bide cinsiyet seciyo ya sabirr
Burdaki doktor bide arkadasima demiski erkek istiyosan esin bosaldikdan sonra icinden hemem cikmasin dursun biraz kiz istiyosan bosaldikdan sonra ciksintabi biz ikisinde raziyiz da sorcam bende benim doktora onumuzdeki ay randevum var bakalim neler onercek bana
Dayanabiliyosan en iyisi beklemek tabikiBekleyeyim canım yaValla bi beş gün falan geçsin o zaman tam emin olurum
böyle negatif göreceği biliyorummm
elimde test yok ama iyi ki de yok yaaa yoksa şimdiye yapardım
Yani dimi saglikli olsun yeter.. Salaklar ya valla biz bulamiyoz bunlar bide ayrim yapiyolarValla ben dışarı çıkmasın spermler diye zaten hemen izin vermiyorum dur öyle diyorum ahahane farkeder sağlıklı olsunda.. biride yazmış orda hayalim doktorun ağzından erkek kelimesini duymak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?