- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #14.421
Aynen öyle Allah büyük rabbim bizlerede nasip etsin inşallahYani dimi saglikli olsun yeter.. Salaklar ya valla biz bulamiyoz bunlar bide ayrim yapiyolar
Evet canım 23ne kadar falan beklerimDayanabiliyosan en iyisi beklemek tabikihüsran yasamak daha kotu
Insalah gebesindir kuzuummmEvet canım 23ne kadar falan beklerim
Aslinda umutsuzum canım yarına falan bekliyorum, ama inşAllah dediğin gibi olur canımInsalah gebesindir kuzuummm
İçebildnmi merak ettmSogan kürü mu yaptim baslicam valla artik yapcak bisi yok enazindan enfeksiyon gitsin belki ondan olmuyo cocugum
Ictimİçebildnmi merak ettm
Ne soğk ne sıcak ne ılık direk lavaboya koşuodmIctimtadi okadar kotu değildi ya ilik ictim bi sefer de
Bennde ondan korktum da allahda midem aldida icim. Gitsin su enfeksiyon yaNe soğk ne sıcak ne ılık direk lavaboya koşuodm
Dün evlendikten sonra ilk defa annemlerin evinde kaldım bugün anneme temizlikçi geldi yardıma gittim bende kendimi nişanlı gibi hissettim ayy çok özlemişim odamı. Tabi çalışma falan hakgetire kısmetse bu gece başlıycam :))sen onlarında üstesinden gelmişsindirnasıl gidio çalışmalar
Didem kesinlikle sarı kantoran çiçeğinin çayını iç ben bir ay içtim ve enfeksiyondan eser yok birde genim bünyem yapıyo özellikle idrar yollarımdaki enfeksiyonu maşallahım var aylardır tok yok şiddetle öneririm istersen nasıl içiceğinin tarifini veririmKizlar enfeksiyon icin sogan kürü yapiliyomus okudum baya faydasi varmis kaynatip suyunu iciyomussun yapsammi acaba :/ antibiotikde yazmis doktor 1 hafta kullanimlik napsam bilemedim
Ver kuzuda ben yurtdisindayim o neki bulabilcemmi acaba burdaDidem kesinlikle sarı kantoran çiçeğinin çayını iç ben bir ay içtim ve enfeksiyondan eser yok birde genim bünyem yapıyo özellikle idrar yollarımdaki enfeksiyonu maşallahım var aylardır tok yok şiddetle öneririm istersen nasıl içiceğinin tarifini veririm
Ya düğün olur ya temizlikçi gelir.. Bi gıcına otur artk lenDün evlendikten sonra ilk defa annemlerin evinde kaldım bugün anneme temizlikçi geldi yardıma gittim bende kendimi nişanlı gibi hissettim ayy çok özlemişim odamı. Tabi çalışma falan hakgetire kısmetse bu gece başlıycam :))
Kimseden ses cikmiyo herkes uyuyo herhalde
Aynen ohh iyi yapmissinSanırım uyuyorlarrr
Dün 8.30 da uyandım ama bugün 10.30 a kadar yattım valla ohh miss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?