- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
- 198
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #15.661
İnsallah bizede nasip olsun hayirlisiyla yaKan vermeye giti kuzucok heycanlı
13 kasımda benim doğum günümAyy benim doğum günüm
Dur gı daha yumurtlamam gelmediBir ara eşim olmadan bile hamileyim diecek moddaydı yani buralar.... Artık nasıl bir enerji yayılıyorsa... Kızzzmayasiz hamilesin
Ayy inşallah canım yaaaBende temkinliyim ama hissediyorum bi gariplik var canım valla hissediyosun bitanesinbat a 4 var kan vercem dua et bana
Kız nerdesin sen kaç gündürEtmem miiiiiiii... Canımsın... Hayırlısı ile kanda çıkar inşallah
Bat 16 kasım cancazımEVET KIZLAR BAT LİSTESİ İSTEYEN YAZSIN BENCE GEREK YOK AMAHAMİŞ OLANLAR DA BELİRTİ NEDİR VEA BATI YAKIN OLANLARDA YAZIN BAKALIM PELUSH ABLANIZA
Hamile sin demekte bi hamilelik belirtisi canoPelus sansını zorlama herkes hamile... Hamile hamile.. Bir ara burda olan herkes hamile idi.. Spermmiş felan hikaye arkadaşm... Doktordan çok doktor vardı.. Bilgi kirliliği
Sağol canım ovüde pik gördüm ama o gün ve ertesi gün eşimle küstük ilişki olmadı o günler harici birer gün arayla ilişki oldu döngüm 26-27 günde bir normaldeCanim tebrik ederim❤ Simdi bize anlat bakalim kacinci gunler iliski oldu dongun nasil?
Ayyy hadi inşallah kuzum bekliyorumKızlar kan verdim doktor ultrasonla karnımdan baktı rahim duvarı çok kalın hamilesin belli dedi yarım saat sonra haber veririm inşallah net sonucu❤❤
Ben kimyasal dan sonra hamile kaldım kuzum13 kasımda benim doğum günümbenimde bat dündü ama olmadım kimyasalda sonra biraz tedirginim aslında Dr gidene kadarda rahatlayamıycam
Hadi Allah kucagina almak nasip etsin canim cok sevindim inan. Umut oluyorsunuz boyle yazarakSağol canım ovüde pik gördüm ama o gün ve ertesi gün eşimle küstük ilişki olmadı o günler harici birer gün arayla ilişki oldu döngüm 26-27 günde bir normalde
Canım bi netleşsin detaylı anlatcam inşallah rabbim hepimize en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde nasip etsin inşallahHadi Allah kucagina almak nasip etsin canim cok sevindim inan. Umut oluyorsunuz boyle yazarak❤
Amin İNŞALLAH kuzumCanım bi netleşsin detaylı anlatcam inşallah rabbim hepimize en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde nasip etsin inşallah❤
Cok sukur canimKızlae sonucum çıkmış 19.75
Eşim varikosel ameliyatı olmuştu canım şubatta o zamandır uğraşıyoruzCok sukur canimNe kadardir deniyorsunuz
Huhuuuu kızlar bu ovu ne zaman pik olacak yaaNasıl kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?