Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gebe olan ve olmayan arkedeşler cat
Aynen canım ya midem çok kötüydü bugün biraz iyiyim bi de oksapar ın etkisi sanırım baya rahatsız ediyor beni
gecmiş olsun cnm bende ilac kullanıyorum mide bulantısı için yemek yiyemiyorum ilacı almayınca

Gebe olan ve olmayan arkedeşler catlamış patlamış kul kömür olmuş topigimize hoş geldiniz ilk 5 yeni akedeşimize hediyeler mevcutur 6akedeşimize küçük altın vardır hahahahhahaha

Geri gelecek mi çok komik bir kadındı üye olmadan onun test yorumları sayesinde gebe kaldım bana yardımı dokunur belki
İnşallah cnm ozleden bekliyorum cvp ama halla yazmadı eşi gelmişti en son bu sabah işte belki müsait değil halla

İnşallah cnm ozleden bekliyorum cvp ama halla yazmadı eşi gelmişti en son bu sabah işte belki müsait değil halla
Bu eşler neden böyle benim eşimde aylar sonra izin verdi ama ara sıra bakarım erkek varmı diyor özelden nasıl yazıyorsunuz bende ona yazabilirmiyim

Bu eşler neden böyle benim eşimde aylar sonra izin verdi ama ara sıra bakarım erkek varmı diyor özelden nasıl yazıyorsunuz bende ona yazabilirmiyim
Burdan değil cnm özelden yazarım size ben öğrenirsin

Valla gı herşey yiyorum folik asit içiyorsun degil mi dr bana D vitamini verdi daha gebe kalamdan o bar bende bu mide ilacı var folik var şimdi folik durdur dedi başka gebelik vitamini yazdı onuda alacağım yarın inşallah kendim özele gitim kalp atışını duyduk kendi dr 18 kasım da randevu vermiş hastanede bakacaklar daha baya var

Ben 6-7 ay kadar uğraştım olmadı malesef sonra buraları okuya okuya testleri öğrendim hamile kaldım ama kimyasal oldu çok acı malesef zerdem adlı üyeyi görürseniz onunla konuşabilirmiyim
Üzüldüm kuzum tabi söylerim bu ay denediniz mi durum nedir

Maşallah canım ye ye ama kilona dikkat et folik asit içiyorum d vitamini daha başlamadık bi de progestan da içiyorum senin kaç haftalık tam olarak ben de 9 kasımda gidecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…