- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- 53
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #15.781
Aynen canımDurumlar nedir sende benim hormonlar tavan
gecmiş olsun cnm bende ilac kullanıyorum mide bulantısı için yemek yiyemiyorum ilacı almayıncaAynen canımya midem çok kötüydü bugün biraz iyiyim bi de oksapar ın etkisi sanırım baya rahatsız ediyor beni
Geri gelecek mi çok komik bir kadındı üye olmadan onun test yorumları sayesinde gebe kaldım bana yardımı dokunur belkiValla en son kan vermeye gidiyordu bugün
Allah yardımcımız olsun sağlıcakla gelsin miniklerGebe olan ve olmayan arkedeşlercat
gecmiş olsun cnm bende ilac kullanıyorum mide bulantısı için yemek yiyemiyorum ilacı almayınca
İnşallah cnm ozleden bekliyorum cvp ama halla yazmadı eşi gelmişti en son bu sabah işte belki müsait değil hallaGeri gelecek mi çok komik bir kadındı üye olmadan onun test yorumları sayesinde gebe kaldım bana yardımı dokunur belki
Amin inşallah tatlı mı tuzlumu canın istiyorAllah yardımcımız olsun sağlıcakla gelsin minikler
İkisini de istemiyorAmin inşallah tatlı mı tuzlumu canın istiyor
Bu eşler neden böyle benim eşimde aylar sonra izin verdi ama ara sıra bakarım erkek varmı diyor özelden nasıl yazıyorsunuz bende ona yazabilirmiyimİnşallah cnm ozleden bekliyorum cvp ama halla yazmadı eşi gelmişti en son bu sabah işte belki müsait değil halla
Derya hanım merhaba sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle kaç ayda hamile kaldınızİkisini de istemiyorsenin?
Hhahhaha bana balık üzerine krema versen yerimİkisini de istemiyorsenin?
Teşekkürler canım 5. Ayımda oldu şükürDerya hanım merhaba sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle kaç ayda hamile kaldınız
Burdan değil cnm özelden yazarım size ben öğrenirsinBu eşler neden böyle benim eşimde aylar sonra izin verdi ama ara sıra bakarım erkek varmı diyor özelden nasıl yazıyorsunuz bende ona yazabilirmiyim
OhaaaHhahhaha bana balık üzerine krema versen yerimhahahah
Cevabı gec alacaksın ağır geliyorTeşekkürler canım 5. Ayımda oldu şükür
Ben 6-7 ay kadar uğraştım olmadı malesef sonra buraları okuya okuya testleri öğrendim hamile kaldım ama kimyasal oldu çok acı malesef zerdem adlı üyeyi görürseniz onunla konuşabilirmiyimTeşekkürler canım 5. Ayımda oldu şükür
Valla gı herşey yiyorum
Üzüldüm kuzum tabi söylerim bu ay denediniz mi durum nedirBen 6-7 ay kadar uğraştım olmadı malesef sonra buraları okuya okuya testleri öğrendim hamile kaldım ama kimyasal oldu çok acı malesef zerdem adlı üyeyi görürseniz onunla konuşabilirmiyim
Kimyasalım yeni oldu doktorum bir ay ara verebilirsin istersen dedi burda kimyasal yaşıyan vardı sankiÜzüldüm kuzum tabi söylerim bu ay denediniz mi durum nedir
Maşallah canım ye ye ama kilona dikkat etValla gı herşey yiyorumfolik asit içiyorsun degil mi dr bana D vitamini verdi daha gebe kalamdan o bar bende bu mide ilacı var folik var şimdi folik durdur dedi başka gebelik vitamini yazdı onuda alacağım yarın inşallah kendim özele gitim kalp atışını duyduk kendi dr 18 kasım da randevu vermiş hastanede bakacaklar daha baya var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?