Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben 6-7 ay kadar uğraştım olmadı malesef sonra buraları okuya okuya testleri öğrendim hamile kaldım ama kimyasal oldu çok acı malesef zerdem adlı üyeyi görürseniz onunla konuşabilirmiyim
Bir daha olur canım inşallah üzülme kimyasalı aslında erkenden test felan yaptırmasan hiç bilmiyorsun bile kanla atıyor dışarı sağlıklı olmadığı İçin belki ben geçirmişimdir haberim yok düşün günüm geçmeden test yapmıyorum

Maşallah canım ye ye ama kilona dikkat et folik asit içiyorum d vitamini daha başlamadık bi de progestan da içiyorum senin kaç haftalık tam olarak ben de 9 kasımda gidecem
Aldım kilo zaten göbek oldu 5aylık gibi 10haftalık sen kaç haftalık oldun

Derya hanım benim regl periyodum çok düzenlidir günüm geçince yaptırdım fakat doktor birkaç gün sonra birdaha bakacaz dedi yeterince yükselmemişti birdaha bakarız dedi ama düşmüştü ovulasyon testi almıştım okuyarak yapmaya çalıştım

Benim 11gun gecikmişti 11gun regil oldum zaten teste iki defa belirginleşen çizgi gordum gerisi surekli silikleşti ve kayboldu

Anladım hayırlısı olsun hakkında

1.5 yıldır deniyoruz olmuyor bu ay da test negatıf.. Eylul icin de umudum kalmadı ılac kullandım Dr a gittim olmadı 1 kızım var 4 yasında normal olmustu 2. Kez olmuyor nasip degil mi anlamadım uzuluyorhm fazlasıyla
Benimde 18, ay oldu evleneli hiç korunmadık ve hiç hamile kalamadım kimyasal dahil hiçbişey olmadıçok yıprandım artık umutsuzca bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…