- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- 53
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #15.801
Bir daha olur canım inşallah üzülme kimyasalı aslında erkenden test felan yaptırmasan hiç bilmiyorsun bile kanla atıyor dışarı sağlıklı olmadığı İçin belki ben geçirmişimdir haberim yok düşün günüm geçmeden test yapmıyorumBen 6-7 ay kadar uğraştım olmadı malesef sonra buraları okuya okuya testleri öğrendim hamile kaldım ama kimyasal oldu çok acı malesef zerdem adlı üyeyi görürseniz onunla konuşabilirmiyim
Aldım kilo zaten göbek oldu 5aylık gibiMaşallah canım ye ye ama kilona dikkat etfolik asit içiyorum d vitamini daha başlamadık bi de progestan da içiyorum senin kaç haftalık tam olarak ben de 9 kasımda gidecem
Derya hanım benim regl periyodum çok düzenlidir günüm geçince yaptırdım fakat doktor birkaç gün sonra birdaha bakacaz dedi yeterince yükselmemişti birdaha bakarız dedi ama düşmüştü ovulasyon testi almıştım okuyarak yapmaya çalıştımBir daha olur canım inşallah üzülme kimyasalı aslında erkenden test felan yaptırmasan hiç bilmiyorsun bile kanla atıyor dışarı sağlıklı olmadığı İçin belki ben geçirmişimdir haberim yok düşün günüm geçmeden test yapmıyorum
Ben yaşadım cnmKimyasalım yeni oldu doktorum bir ay ara verebilirsin istersen dedi burda kimyasal yaşıyan vardı sanki
Benim 11gun gecikmişti 11gun regil oldum zaten teste iki defa belirginleşen çizgi gordum gerisi surekli silikleşti ve kaybolduDerya hanım benim regl periyodum çok düzenlidir günüm geçince yaptırdım fakat doktor birkaç gün sonra birdaha bakacaz dedi yeterince yükselmemişti birdaha bakarız dedi ama düşmüştü ovulasyon testi almıştım okuyarak yapmaya çalıştım
Yaa aynen canım benim de göbeğim 5 aylık gibi duruyor ama benim zaten kızımda da böyleydi iç karnım darAldım kilo zaten göbek oldu 5aylık gibi10haftalık sen kaç haftalık oldun
Anladım hayırlısı olsun hakkındaDerya hanım benim regl periyodum çok düzenlidir günüm geçince yaptırdım fakat doktor birkaç gün sonra birdaha bakacaz dedi yeterince yükselmemişti birdaha bakarız dedi ama düşmüştü ovulasyon testi almıştım okuyarak yapmaya çalıştım
Maşallah cnm kalbini dinlediniz miYaa aynen canım benim de göbeğim 5 aylık gibi duruyor ama benim zaten kızımda da böyleydi iç karnım darben de 8. Haftamdayım
Evet canım 6+4 te duyduk çok şükürMaşallah cnm kalbini dinlediniz mi
Hamilesiniz ama maşallah ben ara vermek istemiyorumBenim 11gun gecikmişti 11gun regil oldum zaten teste iki defa belirginleşen çizgi gordum gerisi surekli silikleşti ve kayboldu
bende akıntı da çok oluyor sende var mı akıntıMaşallah cnm kalbini dinlediniz mi
Hoş geldin canımMerhabaaa bende bir yeni hamiş olarak sizlere katılmış bulunmaktayımmm
Nasılsın bakalım taze hamiş nasıl gidiyo bulantı felan var mı kaçıncı haftadasınHoşbuldum canım
Yok cnm arada cok az sefaf oluyorCanım
bende akıntı da çok oluyor sende var mı akıntı
Hg cnm aramızaMerhabaaa bende bir yeni hamiş olarak sizlere katılmış bulunmaktayımmm
Ben ara vermedim kuzum dr ne dedi sana ver dedi miHamilesiniz ama maşallah ben ara vermek istemiyorum
Masallah kuzumEvet canım 6+4 te duyduk çok şükür
Benimde 18, ay oldu evleneli hiç korunmadık ve hiç hamile kalamadım kimyasal dahil hiçbişey olmadı1.5 yıldır deniyoruz olmuyor bu ay da test negatıf.. Eylul icin de umudum kalmadı ılac kullandım Dr a gittim olmadı 1 kızım var 4 yasında normal olmustu 2. Kez olmuyor nasip degil mi anlamadım uzuluyorhm fazlasıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?