- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- 53
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #15.821
baya fazla ya namaz İçin sürekli değişmek zorunda kalıyorumYok cnm arada cok az sefaf oluyor
İnşallah bir gün senin de yüzün Güler canım dua edecem sen de hep umut etBenimde 18, ay oldu evleneli hiç korunmadık ve hiç hamile kalamadım kimyasal dahil hiçbişey olmadıçok yıprandım artık umutsuzca bekliyorum
Umutsuzluk kelimesi duymak istemiyorum . Herşeyin zamanı var bunu bilmek gerekir onçe ve yılmadan yorulmdan devam Dr gitiniz mi sorun var mıBenimde 18, ay oldu evleneli hiç korunmadık ve hiç hamile kalamadım kimyasal dahil hiçbişey olmadıçok yıprandım artık umutsuzca bekliyorum
Kıyamam ya kaşıntı var mıBenim
baya fazla ya namaz İçin sürekli değişmek zorunda kalıyorum
Var mı birşey kuzu1.5 yıldır deniyoruz olmuyor bu ay da test negatıf.. Eylul icin de umudum kalmadı ılac kullandım Dr a gittim olmadı 1 kızım var 4 yasında normal olmustu 2. Kez olmuyor nasip degil mi anlamadım uzuluyorhm fazlasıyla
Malesef klomen kullandim kist e dönüştü bu ay kist gecsın diye bekliyoruz ılac kullanıyorum adet olana kadar ılac kullanacağım artık sonraki aylar tekrar Dr a giderimVar mı birşey kuzu
İnşallah canım Allah bebeğini sağsalim kucagına almayı nasip etsin senin deİnşallah bir gün senin de yüzün Güler canım dua edecem sen de hep umut etsabret zamanını bekliyordur
Biz de de aynı durumBenimde 18, ay oldu evleneli hiç korunmadık ve hiç hamile kalamadım kimyasal dahil hiçbişey olmadıçok yıprandım artık umutsuzca bekliyorum
Gittim iki ayrı doktora alttan baktı yumurtalıklarıma falan hiçbir sorun yok dedi eşim de sperm testi yaptırdı onda da bi sıkıntı yokmuş. Geriye rahim filmi kaldıUmutsuzluk kelimesi duymak istemiyorum . Herşeyin zamanı var bunu bilmek gerekir onçe ve yılmadan yorulmdan devam Dr gitiniz mi sorun var mı
Biz de de aynı durum
Bulantı olayı bugün başladı yemek pişirirken baya bi kokuya karşı hassaslaşmışım meğer ya 5+6 canim şuanNasılsın bakalım taze hamiş nasıl gidiyo bulantı felan var mı kaçıncı haftadasın
Zamanı sabırla bekleyeceğiz cnm sadece sabır ve bol duaGittim iki ayrı doktora alttan baktı yumurtalıklarıma falan hiçbir sorun yok dedi eşim de sperm testi yaptırdı onda da bi sıkıntı yokmuş. Geriye rahim filmi kaldı
Sabır ovolasyon denedin mibeklemekten başka çare kalmıyo bütün testleri yaptıktan sonra yada son çare tüp bebek
Nasıl gidiyor bulantı ve çok koku alma çıldırtıyor adamıhoşbuldum canımmm
Zamana bırakıcaz canım napalımZamanı sabırla bekleyeceğiz cnm sadece sabır ve bol dua
Ovulasyon testi almadım canım hiç denemedimSabır ovolasyon denedin mi
Aminnnn inşallah cnm rahim filmi tupler için çekiliyor degil miZamana bırakıcaz canım napalımEn kısa zamanda rabbim hayırlı evlatlar versin bizlere inş
Hadi birde öyle deniyelim bu ay ve takvim indir telefona bakalım yumurtlama takvimiOvulasyon testi almadım canım hiç denemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?