Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bulantı ne zqmqn baslamıstı sende?

Bende ole acıkcası merak edıyorum:)))kusma oldu mu sende?
Yok cnm şükür mu diyeyim artık olmadı ama sabahtan akşama bulantı oldu sürekli hiç bişey yiyemedim günlük bı dilim ekmek ve yoğurt dışında bişey yiyemiyordm ha benim için tek iyi yönü kilo olarak eksiye düştüm ilk aylar almak istemiyorum cunki zaten kilolu hamile kaldım

Haftaya pazartesı 6 hafta olıcam bakalım olcak mı bende:)kılo vermen ıyı olmus kuzu

Aaaa bende 6+1de kalp atısı ıcın gıdıcem fogu kısı duyamazsın daha erken demıstı ama sız duymussunuz cok sevındım ınsallah bende duyarım❤
6+4 TE duyduk biz ama ilk kez ozaman gitmiştim dr ye bekledim bilerek. 5+ olunca başladı benim bulantılar ama hiç kusmadım idare edicek kadardı ama iştahsızlığım çok hala devam ediyor heralde oda bikaç haftaya geçer diye ümit ediyorum. bulantılarım ara ara devam ediyo ama eskisi gibi değil mesela bugün bulanıyo :) kalp atışından sonra ayda bir e başlıyo kontroller ama evet zaman hiç geçmiyo ben geçen hafta gittim ama bu haftada gitmek istiyorum doktorum ayda bir gel dedi ama çok özlersen 3 haftada da gelebilirsin dedi bende tabiki 3 haftada gidicem

Cok tesekkurler canım:)tum sorularıma yanıt vermıssın. Bende umarım 5+1de duyarım

Meeaba kizlar bende ayni senin yaptiklarni yapiyorum cnm impryl yerine proxeed plus iciyo sdc. Ayni zmnda omega 3 ve evitaminide.veriyorum. her.zmn beslenmeye uyamasakta genelde saglkli besleniyo. Bu haftasonu test yaptirmistik anadolu saglk merkezinde hareket hizli olan yuzde 17 cikti morfoloji yuzde 5 doktor normal azcik daha yukselsin fln dedi. Yani bahcecode butun sonuclar hizli hareketli sifir derken devlet hastanrsi anadolu saglik gebze ve istanbul labarotuvari sonuclarimiz normal cikti. Bibkez daha yaptirirsaniz baska bi yerde yaptirin testleri . Bir de yapilan kurler kesinlkle ose yario doktor smdi benm yumurtalik yetmezligimden dolayida olmuyo ztn dedi karsilikli sorun yani bakalm marta kdr denicez sonrasi embeiyo transferi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…