- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 33
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #17.481
Canım bulantı ne zqmqn baslamıstı sende?gayet normal cnm benimde baya oldu hatta kasık ve alt karnıma kramp giriyordu şükür yeni yeni geçti ama hala karın ağrım var böyle inceden
aynı benimde bulantılar azaldi şükür göğüslerim uçları ve çevresi acayip kaşınıyor nedense ya sende de var mı
gözün aydın canımsağlıkla kucağına alırsın insAllah
6. Haftada falan canımCanım bulantı ne zqmqn baslamıstı sende?
Anladım canım ben 5+4um henuz bosey yok6. Haftada falan canım
Daha yeni baslayabilir cnm insAllah çok ağır geçmez cnm bende biraz kasinmistim hiç belirt yok hamile olduğumu hissetmiyorim diye yeni yeni azaldı baya feleketti bulantılarAnladım canım ben 5+4um henuz bosey yok
Bende ole acıkcası merak edıyorum:)))kusma oldu mu sende?Daha yeni baslayabilir cnm insAllah çok ağır geçmez cnm bende biraz kasinmistim hiç belirt yok hamile olduğumu hissetmiyorim diye yeni yeni azaldı baya feleketti bulantılar
Yok cnm şükür mu diyeyim artık olmadı ama sabahtan akşama bulantı oldu sürekli hiç bişey yiyemedim günlük bı dilim ekmek ve yoğurt dışında bişey yiyemiyordm ha benim için tek iyi yönü kilo olarak eksiye düştüm ilk aylar almak istemiyorum cunki zaten kilolu hamile kaldımBende ole acıkcası merak edıyorum:)))kusma oldu mu sende?
Haftaya pazartesı 6 hafta olıcam bakalım olcak mı bende:)kılo vermen ıyı olmus kuzuYok cnm şükür mu diyeyim artık olmadı ama sabahtan akşama bulantı oldu sürekli hiç bişey yiyemedim günlük bı dilim ekmek ve yoğurt dışında bişey yiyemiyordm ha benim için tek iyi yönü kilo olarak eksiye düştüm ilk aylar almak istemiyorum cunki zaten kilolu hamile kaldım
Ya insan biraz hamilelik belirtisi istiyor tabi olsa da insAllah uzun sürmez cnmHaftaya pazartesı 6 hafta olıcam bakalım olcak mı bende:)kılo vermen ıyı olmus kuzu
Sen suan kactasın canım?kalp atısından sonra bırdaha kacıncı haftada gıdılıyor doktoraYa insan biraz hamilelik belirtisi istiyor tabi olsa da insAllah uzun sürmez cnmaynen cnm
Ben şu an 10+3 um cnm 8+2 iken gitmiştim en son bi ay sonra gel dedi bklm henüz randevu almadmSen suan kactasın canım?kalp atısından sonra bırdaha kacıncı haftada gıdılıyor doktora
Beklemek zor olmalı:)Ben şu an 10+3 um cnm 8+2 iken gitmiştim en son bi ay sonra gel dedi bklm henüz randevu almadm
İnsan merak ediyor tabi sağlıklı olsun da insAllahBeklemek zor olmalı:)
Aminnn canımmmİnsan merak ediyor tabi sağlıklı olsun da insAllah
6+4 TE duyduk biz ama ilk kez ozaman gitmiştim dr ye bekledim bilerek. 5+ olunca başladı benim bulantılar ama hiç kusmadım idare edicek kadardı ama iştahsızlığım çok hala devam ediyor heralde oda bikaç haftaya geçer diye ümit ediyorum. bulantılarım ara ara devam ediyo ama eskisi gibi değil mesela bugün bulanıyo :) kalp atışından sonra ayda bir e başlıyo kontroller ama evet zaman hiç geçmiyo ben geçen hafta gittim ama bu haftada gitmek istiyorum doktorum ayda bir gel dedi ama çok özlersen 3 haftada da gelebilirsin dedi bende tabiki 3 haftada gidicemAaaa bende 6+1de kalp atısı ıcın gıdıcem fogu kısı duyamazsın daha erken demıstı ama sız duymussunuz cok sevındım ınsallah bende duyarım❤
Cok tesekkurler canım:)tum sorularıma yanıt vermıssın. Bende umarım 5+1de duyarım6+4 TE duyduk biz ama ilk kez ozaman gitmiştim dr ye bekledim bilerek. 5+ olunca başladı benim bulantılar ama hiç kusmadım idare edicek kadardı ama iştahsızlığım çok hala devam ediyor heralde oda bikaç haftaya geçer diye ümit ediyorum. bulantılarım ara ara devam ediyo ama eskisi gibi değil mesela bugün bulanıyo :) kalp atışından sonra ayda bir e başlıyo kontroller ama evet zaman hiç geçmiyo ben geçen hafta gittim ama bu haftada gitmek istiyorum doktorum ayda bir gel dedi ama çok özlersen 3 haftada da gelebilirsin dedi bende tabiki 3 haftada gidicem
Meeaba kizlar bende ayni senin yaptiklarni yapiyorum cnm impryl yerine proxeed plus iciyo sdc. Ayni zmnda omega 3 ve evitaminide.veriyorum. her.zmn beslenmeye uyamasakta genelde saglkli besleniyo. Bu haftasonu test yaptirmistik anadolu saglk merkezinde hareket hizli olan yuzde 17 cikti morfoloji yuzde 5 doktor normal azcik daha yukselsin fln dedi. Yani bahcecode butun sonuclar hizli hareketli sifir derken devlet hastanrsi anadolu saglik gebze ve istanbul labarotuvari sonuclarimiz normal cikti. Bibkez daha yaptirirsaniz baska bi yerde yaptirin testleri . Bir de yapilan kurler kesinlkle ose yario doktor smdi benm yumurtalik yetmezligimden dolayida olmuyo ztn dedi karsilikli sorun yani bakalm marta kdr denicez sonrasi embeiyo transferiSelam canım,
Her sabah zeytınyagında bekletilmiş kuru incir
doktorun verdiği her gun 1 adet impryl hap
Her sabah 1 kaşık keçiboynuzu pekmezi ( 1 hafta önce bitti daha almadım)
her gün bitter cikolata, muz,nar, aksamları 1 bardak havuc suyu, ceviz fındık badem,
aktardan özel karışım aksamları 1 kaşık macun (macunun içinde ginseng keçi boynuzu arı sütü aklınıza ne geliyorsa var.
ve yine aktardan bi karısım yaptı idrar yollarını temızleyen bir çay onu kaynatıp dolaba koyuyorum sabah akşam içiyor.
Haftada 1 balık tüketiyoruz mutlaka. içki sigara kesinlikle yok ağzına bile koymuyor. Abur cubur yok.
Yukarıda yazdıklarımı HER ALLAHIN GÜNÜ veriyorum :)
Bizim buradaki aktar tükürükle bakıyor ona pek guvenmesem de ilerleme var dedi ama ben sperm testi için şubatı beklıyorum
Doktor bize sayının bu kadar yüksek olupta hızın 0 olması genetikte bişey olduguna işaret olabilir dedi. Ben yükselceğine inanıyorum çünkü bu sayfada bicok kişide okudum ve düzeldiğini gördüm. Hiç spermi olmayan insanlar bile hamile kaldılar.
Bakalım hayırlısı artık :)
Duydunuz mu canım kalp atışını çok sevindim bu aradaAaaa bende 6+1de kalp atısı ıcın gıdıcem fogu kısı duyamazsın daha erken demıstı ama sız duymussunuz cok sevındım ınsallah bende duyarım❤
Duydum canımm cok tesekkur ederım cok saolDuydunuz mu canım kalp atışını çok sevindim bu arada
aa gittinmi kuzum dr ye çok sevindim rahatlayabilirsin artık hamileliğinin tadını çıkarDuydum canımm cok tesekkur ederım cok saol❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?