Ruh halinde bir degisiklik gozlemlediniz mi? Yada su an hayatinin yogun bir doneminde mi is acisindanSelam kızlar
Bu konuyu çok utanarak sıkılarak aciyorum.
Mümkün oldukca kisa ve net olarak konumu yazicam. Sizleri sıkmamak adina....
Eşimle ben birlikteliğimiz sık degil, yani ayda 1 yada 2 haftada 1 kişisel bakımımda dikkat ederim. Yatağa girmeden önce mutlaka dusa girmeye deodorantimi kullanırım temiz geceliklerimi giyerim. Aldatma yok bundan kesinlikle eminim. İs de sıkıntı yok öyle gırtlağa kadar borç da yok. Bu durum gecici mi kendisiyle konuştum bana biraz zaman ver diyor. Kendimi değersiz cekici olmayan biri gibi hissediyorum. Isteksizlik cok uzun zamandan beri var. Doktorada gitmiyor gurur yapiuor zaman ver felan diyor....
Kizlar bu durumu yasayan var mi evliligin belli doneminde.....
Icine kurt dusurmek istemem hayatinda birimi vqr acaba biraz gozlemle ne biliyim telefonunu falan karistir.5 6 ay bu boyle
Üç yıllık evlisin , adam 5 6 aydır böyle ve aldatmadigindan eminsin .. aldatmiyorsa da aldatmak üzeredir .. ilgisi başkasına kaydıysa seninle birlikte olmak istemeyebilir. .5 6 ay bu boyle
Evet zamanlarda sik sik gozluyorum bugun dukkana gittim muge anli izlerken yuzu sanki simsiyahti sordum ne oldu dedim moralim bozuldu diye muge anli daki olaya bende izleme diye kanali degistirdimRuh halinde bir degisiklik gozlemlediniz mi? Yada su an hayatinin yogun bir doneminde mi is acisindan
Donem donem hepimizde olabiliyor hani bikkinlik, bezmis ruh hali. İlla bir neden olmasina gerek yok bazen. Kendinizi uzmeyin kafanizda kurarak. Degersizmis gibi goruyorum kendimi yazmissiniz hayir kendinizde suc aramayin. Biraz gozlemleyin zaman ver bana demis verin. İc sesinize guvenin hala bir seyler yanlismis hissine kapiliyorsaniz esinizle konusmayi deneyin. Bana anlatmak istedigin bir sey var mi, bak iyi gunde kotu gunde diye soz verdik birbirimize ben hep yanindayim benimle konusabilirsin gibisinden.Evet zamanlarda sik sik gozluyorum bugun dukkana gittim muge anli izlerken yuzu sanki simsiyahti sordum ne oldu dedim moralim bozuldu diye muge anli daki olaya bende izleme diye kanali degistirdim
Tabiki olur. Her insan ayni degildir. Tani saldim cayira mevlam kayira demeyin, bir yandan gozunuz ustunde olsun. İlimli yaklasin. Tatli dil yilani deliginden cikartiyor.Gercekten donem donem olur dimi bu ilgisizlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?