Ringo ringo şişeler :)

ya ama insan bu kadar becerikli olmaz ki
çok kıskanıyorummmmmmm

bu arada koli bandı sarılışını nerede yazdın canım

delikafadulden........delikafadulden..................:1shok:........:1shok:
pessssssssssssss.. dicem pesssssssssss... koli bantı ve soda şişeleri mucizesi.....
vallahi şaşkınım... doğuma gidicem yeter anacım şaşırttın beni iyice.doğumda bile koli bantı selma... iplerim diye sayıklıcam....delikafadulden.

eline sağlık canım pek güzel olmuş çok yaratıcısın güle güle kullan

ya ama insan bu kadar becerikli olmaz ki
çok kıskanıyorummmmmmm

bu arada koli bandı sarılışını nerede yazdın canım

canımcım çok sağol... Şeniz
hayatım uçuşan kelebekler tropiğinde bahsetmiştim bu yöntemden kelebeklerin antenini yapmıştım hani yerimseniben gerçi burdada fotoğraflarla anlatmaya çalıştım, takıldığın yer olursa sor seve seve yardımcı olurum yerimseniben

alevcim dur azıcık daha sık dişini iplerden az kaldı bugun 3 kelebek daha yapıverdim nilşah, senem ve gizem seninkileri görunce kıskandılar kaydirigubbakcemile3 gerçektende çok bereketliymiş canım bunlar ya.. bir planım daha var herhalde onda butun ipler biter :roflol:

abovvv tirledim ha hizina yetisebilene ask olsun her girdigimde nerdeysse yeni bir el emegi ve göz nuruyla karsilasiyorum
ve herseferinde bakmakla yetinip mest oluyorum
masallah sana ellerin dert görmesin
bayildim süper harika bu ringo ringo siselerin vallahi
hele renk uyumu tam benlik ve oturmaodamada gider hani:jeyyar:

ellerine emegine saglika.s.

emeğinize sağlık maşallah ne kadar marifetlisiniz görüyorum ara sıra..

canım süper bir fikir..:teytey:
hemen anneme göstermeliyim daha önce yaptıklarınıda göstermiştim bayılmıştı...:asigim:
Ellerine sağlıkkhihoyyyt

Şeniz merci hayatım

sersoyum delüm benım myine döktürmüşsüünnn hehe emeğine sağlık canım öpüyorum Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…