Ringo ringo şişeler :)

Çok güzel olmuş,benimde elimde soda şişeleri birikti ben başka birşey yapmayı düşünüyordum ama bir tanede bundan deniyeyim kadife ipimde var galiba koyu mavi yapar eklerim fırsat bulursam :)Ya koli bandıyla sarmak değilde şöyle sağlam tutkallar var kumaş ahşap falan yapıştırıyor onla yapıştırsak olmazmı koli bandım bitti de :))

aman Allahım ben bunları nasıl kaçırmışım harikalar bunlar..yani hakkaten süpersin...acaip orjinal süper fikirlerin var..ve bayıldım ben bunlara..çok gzl bir fikir canım...kutlarım....:lepi:

teşekkurler tatlım
yap tabi guzel olur, sağlam olması açısından korkma koli bandıyla super sağlım oluyor kaydirigubbakcemile3 yok tutkalla yapacam dersen iki kere duşun derim, kadife ip biraz nankör tutkalın bulaştı yer eskisi gibi puruzsuz görunmez. çok dikkatli olman gerek

aman Allahım ben bunları nasıl kaçırmışım harikalar bunlar..yani hakkaten süpersin...acaip orjinal süper fikirlerin var..ve bayıldım ben bunlara..çok gzl bir fikir canım...kutlarım....:lepi:

Şeniz teşekkurler canım, emeğin beğenilmesi harika

benim yapabileceğim basitlikte birşey ve bugün hemen yapıcm:)kıskanç biri oldum çıktım böyle mairfetli baynaları görünce:)

kız sersoy bak beni dinle yavrim sen bence git deryalı günlere katıl canım herkes görsün becerini çok güzel olmuşlar tüm yaptıkların
adres ver bana sana gelem:roflol:

kız sersoy bak beni dinle yavrim sen bence git deryalı günlere katıl canım herkes görsün becerini çok güzel olmuşlar tüm yaptıkların
adres ver bana sana gelem:roflol:

gunduzum karanlığım gel kıs gel beklerim delikafadulden

yaw deryanın yanında ne işim var..siz bana yetersiniz. geçenlerde öyle bir hata yaptım 2-3 hafta önce baktım çorapla kuklalar yapıyorlar bende mail attım kendi yaptığım çalışmayı kayle almadılar galiba :dilcikar: kendileri bilir. :jeyyar:

süper olmuş emeğinize sağlık
bayıldım yapmam lazım hemen leoparlı bi kumaş bulup yapsam nasıl olur acaba neyse yapıp eklerim buraya yaptığım zaman

valla ellerine sağlık ne güzel olmuşlar
bayılıyorum böyle becerikli insanlara alkisalkisalkis alkisalkisalkis

süper olmuş emeğinize sağlık
bayıldım yapmam lazım hemen leoparlı bi kumaş bulup yapsam nasıl olur acaba neyse yapıp eklerim buraya yaptığım zaman

çok teşekkur ederim canım
sende diğerleri gibi yapacam diyip vazgeçme sakın, eminim harika olacaktır, kolay gelsin

Eline sağlık çok tatlı olmuşlar gerçekten.Bu koli bantını ters sarma yöntemini derya baykaldan görmüştüm ben bi çok şeyde kullanılabiliyo dimek kişakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…