Merhaba güzel hanımlar,
1 yılımız daha dolmadı evleneli. Benim bazı sağlık problemlerim var. Kalple ilgili ve bu yüzden doktorum hamile kalıp doğum yapman riskli diyor. Başka doktorlara da gittim ve hepsi böyle konuşuyor. Yüzde ellinin üzerinde ölüm riski var diyorlar. Benimse içim gidiyor çocuk görünce. Eşim de acayip sever çocukları. O kesinlikle istemiyor risk almamızı. Asla seni riske atmam diyor.
Siz olsanız napardınız? Böyle düşünün biraz, kendinizi benim yerime koyun. Evlat için bu riski alır mıydınız? Allah ne yazmışsa o olur deyip doğurur muydunuz, yoksa hiç bu işe girmez miydiniz?
hamilelik çok zorlayıcı bir süreç değil esasında.dogumda epidural sezeryan felan olur genel anastezi almadan olabilir ben denerdim ama sonrası onu annesiz bırakma olayı beni daha çok düşündürürdü.
Dinlenerek sonrasında sezaryenle olmuyor mu diyolar? Benim de var kalbimde sıkıntı, sezaryenle doğum yaptım, ama durumu derecesi farklı olabilir tabii biz ne desek boş
Merhaba güzel hanımlar,
1 yılımız daha dolmadı evleneli. Benim bazı sağlık problemlerim var. Kalple ilgili ve bu yüzden doktorum hamile kalıp doğum yapman riskli diyor. Başka doktorlara da gittim ve hepsi böyle konuşuyor. Yüzde ellinin üzerinde ölüm riski var diyorlar. Benimse içim gidiyor çocuk görünce. Eşim de acayip sever çocukları. O kesinlikle istemiyor risk almamızı. Asla seni riske atmam diyor.
Siz olsanız napardınız? Böyle düşünün biraz, kendinizi benim yerime koyun. Evlat için bu riski alır mıydınız? Allah ne yazmışsa o olur deyip doğurur muydunuz, yoksa hiç bu işe girmez miydiniz?
Yani konuyu islam dinine nasıl getirdin çözemedim ama okursan benim de zaten herkesin farklı olduğunu bizim ne desek boş olduğunu görürsünCanim kalp hastaligi var kalp hastaligi var tamamen hastanin fonksiyonel kapasitesine bagli.
Bi hastalik vardir atiyorum denir ki gebelik tolere edilebilir,biri vardir diyelim ki hastanin fonksiyonelkapasitesini 2den 4e dusurur kimi de vardir gebelik kontrendikedir yani asla dusunulmemeli ki islam dini bile kurtaja cogu durumda cevaz vermezken bu konuda verilir.
Bu kadar yüksek riskli biri doğum yapsa , Allah korusun o doğurduğu çocuk anasız kalsa , kocasının bir anda dünyası değişse, arkasından konuştuklarında 'ne olursa olsun doğurcam dedi, Allah ne yazdıysa o diyordu 'deseler , bu ne cahillik, böyle bencillik olur mu , bu çocuğun günahı ne derdim.Böyle bir durumda çocuk diye tutturmanın anlamı yok benceMerhaba güzel hanımlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?