Riske rağmen anne olmak ister miydiniz?

annelik sadece doğurmakla olmaz ki..anne olmaksa isteğiniz,ailesi olmayan binlerce çocuk var..sizin gibi kendilerini sevecek koruyacak anne baba istiyorlar..
evlat edinirseniz de anne olursunuz...

Kalbinizde ne tür bir rahatsızlık var?
Benim kalbimde doğuştan delik var. Kapanmadı. Mitral kapak yetmezliğim, yetmezlik olan kapakçıkta kalınlaşma ve romatizma var ve tüm bunlara bağlı olarak kronik hale gelmiş taşikardi atakları yaşıyorum. (Holter'den önce bu durumun farkında bile değildim. ) Ömür boyu kullanmam gereken ilaçlar da cabası. Şu an varolan durumum, gebeliğe engel teşkil etmiyor. Doktorum 20. haftadan sonra solunum sıkıntısı ve doğum esnasında kalbin iltihaplanması risklerinden söz etti ama hiçbir zaman ölürsün demedi. Deseydi, ne yapardım bilmiyorum. Bana kalsa karnıma düşmüş bir canlının, evladımın yaşam hakkını elinden alamazdım yine de. Bu risklere rağmen korkmuyorum. Bunun yanı sıra açık kalp ameliyatı geçirmiş bir arkadaşım evlendi ve bebeği oldu.
Umarım durumunuzun düzelme ihtimali vardır.

Bilemedim şimdi :/
Çok zor bir tercih hayatımı riske etmeyi istemezdim sanırım evlat edinme yolunu secerdim

Annelik herşeye değer ama bi bebeği annesiz bırakmaya değer mi .. o meleği bu dünyada risklerini bile bile annesiz bırakmak günah değil mi önce tedavinize bakın öncelik sizsiniz inş Allah gönlünüze göre verir bu tadı yaşatır size ama öncelikle sizin sağlığınız gelir

Senin anne olamaman mi ?
yoksa o bebegin annesiz kalmasi mi?

Bu acidan bakarsan sanirim en az üzülecegin durum anne olamaman olurdu diye dúsünúyorum

Evlat sevgisi cok baska bir sey gercekten ama bu sevgiyi dogurmadan da bir bebege verebilirsin,evlatlik edinebilirsin annelik dogurmaktan ibaret degil biliyorsun.

Tasıyıcı annelik olabilir ,etraflica düsünün

Ve ben risk almazdim boyle bir durumum olsaydi eger

Zor bir durum, annelik çok güzel. İnşallah iyileşirsin ve bu güzel duyguyu tadarsın..
Ama olmazsa kendini bunun için üzme. Sadece doğurmakla anne olunmuyor. Doğurmadan da çok da güzel bir anne olabilirsin.
Evlat edinme fikri bana da güzel geldi..

Bir anne olarak sizi anlıyorum..
Lakin sizde şunu anlayın dünyaya bir bebek getirirken allah korusun size birşey olursa??
Düşünün minicik bir bebek ve annesi yok, hiç annesini emememiş,anne kokusu duyamamış,ağladığında annesi onunla ağlayamamış,ateşlenince sabaha kadar onu bekleyen bşr annesi olmamış..
Yapmayın lütfeen kendinize biraz zaman verin evliliğiniz cok yeni belki zamanla herşey düzelir..

ben almazdım hayatım daha çok önemli...

Moral bozmak istemem ama kalp rahatsızlığı olan bir tanıdığım eşinin ısrarı ile gebe kaldı.

Kadıncağız kan sulandırıcı ilaç kullanıyordu, gebe kaldıktan sonra iğne tedavisine geçildi ama o yeteri kadar etki gösterememiş.Pıhtı attı, sol tarafı kısmi felçli kaldı maalesef.

Bebeği de almak zorunda kaldılar.

Ama onun başına gelenler kalp hastalığından ziyade kullandığı ilacın yeteri kadar kan akışkanlığını sağlayamadığından olmuş. .

kalp bu, şakaya gelmez. riske alınacak şey var alınmayacak şey var. ölümden bahsediyorsunuz burda ve o içinizin gittiği yavrunun annesiz kalmasından. çok zor bir durum evet ama bir değil, iki değil tüm doktorlar dedi diyorsunuz.

zaten daha yeni evli sayılırsınız. biraz bu konudan uzaklaşın. sonra artık hiç olmuyorsa doğurarak annelik, büyüterek, severek anne olun bir yavruya. O kadar sevgiye, ilgiye muhtaç yavru var ki.

Bebeğimi annesiz bırakmayı göze alamazsdım.
Evlat edinmeyi dusunun yada biraz bekleyin bir yol bulunur belki

ölürsenız cocugunuza kım bakacak? bence rıske gırmeyın evlat edının

Evlat edinirim
Annesiz bir cocuk birakmak yerine
Sevmem icin illaki dogurmama gerek yok

Asla almam. Diyelim gebe kaldın doğurdun ama öldün. Annesiz çocuğa kim bakacak bile yazmıcam çünkü ondan önce anne olmayı bile tam anlamadan öbür dünyaya geçecek olabilirsin.
Ama kalp sorunu çözüp gebe kalmana mani yoktur derlerse kontrollü gebelik tebriğine yapanı çok gördüm.

evlat edin. zor seyler ama bunu yapabılırsın.. annesız bı cocuk olmaktansa evlatlk alınmıs olmak cok daha guzel bir duygu. ustelık sızede ıyı gelır. kucuk yasta alıp buyuten ve annesı gıbı olan bı cok ınsan var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…