Riske rağmen anne olmak ister miydiniz?

Allah yardımcınız olsun çok zor bir durum mutlaka fakat önce ben demelisiniz..

eminim ki aklı başında olan her eş de sizin eşiniz gibi istemez.. evlat edinmeniz bu durumda en doğrusu olacaktır.

O riski almayın, doktorlar ağızbirliği etmişçesine bu riskten bahsediyorlarsa bunu kabullenin.Çevremden çok acı iki örneğim var kalple ilgili aynısımıdır bilmem, yapmayın :/

Ben bu riski göze alamam. Belki de zaten çocuk istemediğim için daha fevri davranıyorumdur.
Eminim ki yapmışsınızdır ama başka doktorların fikrini de aldınız mı? Tıp çok ilerledi belki başka çareleri vardır.
Zor bir karar hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Allahım şifalar versin senin yerinde olsam riske girmezdim nedenmi ya o çocugu annesiz bırakma riski sonra kendi hayatındanda sorumlusun onun için belki zaman herseyin ilacıdır bekleyin ve" görelim Mevlâm neyler neylerse güzel eyler "demiş büyüklerimiz

Tip gunden gune ilerliyo,yeni ilaclar yeni tedavi yontemleri her gun bi mucize duyuyoruz.Belki bi kac yil sonra tedavisi mumkun olur hastaliginizin.

Su an bu kadar buyuk bi riske girmeyin ,alaninin en iyi doktorlarini arastirin onlara danisin.

Sakin olacagi varsa olur sen dogur,kaderin onune gecilmez,bi sey olmaz gibi sozlere itimat edip sonunu goremediginiz bi yola girmeyin.

Acil sifalar.

Ben olsam dogurmam

Eşinizi kutluyorum sizi riske atmadığı için siZin yaşınızı bilmiyorum belki yaştan dolayı evlat özleminiz olabilir ama bu sağlığınızı tehlikeye atmamalı neticede evladınız sizsiz büyüyecekse çocuk yapmanın ne anlamı var allah hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin

asla riske atmazdım hele de yuvalar sahipsiz yavrularla doluyken..

Yani konuyu islam dinine nasıl getirdin çözemedim ama okursan benim de zaten herkesin farklı olduğunu bizim ne desek boş olduğunu görürsün

Nasil mi getirdim yukarıda birileri yazmis farkettiysen allah ne derse en sonunda o olur zaten mantiginda bir seyler. Sence cok mu alakasiz?

Kötü ihtimal gerçekleşirse, hem küçücük bir yavruyu annesiz yaşamak zorunda bırakmış, hem de "seni riske atamam" diyen bir adamı eşsiz bırakmış olacaksınız. Sağlık riske atılmamalı. Evlat edinmeyi düşünebilirsiniz bence de.

Bence minik bir bebeği evlat edin ve onun geleceği için elinden geleni yap sonuçta doğuran değil büyüten annedir bak gor sana nasıl minnettar olucak

Allah şifa versin size.. inşallah bi çözüm yolu bulunur. sizin yerinizde olsam bende çok kötü olurdum. bende çok düşkünüm çocuklara ama eşinize de hak vermemek elde değil. evlatlık alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…