- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.639
- 723
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba güzel hanımlar,
1 yılımız daha dolmadı evleneli. Benim bazı sağlık problemlerim var. Kalple ilgili ve bu yüzden doktorum hamile kalıp doğum yapman riskli diyor. Başka doktorlara da gittim ve hepsi böyle konuşuyor. Yüzde ellinin üzerinde ölüm riski var diyorlar. Benimse içim gidiyor çocuk görünce. Eşim de acayip sever çocukları. O kesinlikle istemiyor risk almamızı. Asla seni riske atmam diyor.
Siz olsanız napardınız? Böyle düşünün biraz, kendinizi benim yerime koyun. Evlat için bu riski alır mıydınız? Allah ne yazmışsa o olur deyip doğurur muydunuz, yoksa hiç bu işe girmez miydiniz?
Tabiki de çocuk yapmazdım. Senden başka var mı? Yok. Bu yüzden riske de gerek yok. Ha olaki yanlışlıkla hamile olsam senin durumunda, doğururdum. Ama bile bile çocuk yapmazdım. Çok çok çocuk istersen evlatlık edinebilirsin. Onların da ana babaya ihtiyacı var, sevgiye yuvaya ihtiyacı var. Onlar da cennet...Merhaba güzel hanımlar,
1 yılımız daha dolmadı evleneli. Benim bazı sağlık problemlerim var. Kalple ilgili ve bu yüzden doktorum hamile kalıp doğum yapman riskli diyor. Başka doktorlara da gittim ve hepsi böyle konuşuyor. Yüzde ellinin üzerinde ölüm riski var diyorlar. Benimse içim gidiyor çocuk görünce. Eşim de acayip sever çocukları. O kesinlikle istemiyor risk almamızı. Asla seni riske atmam diyor.
Siz olsanız napardınız? Böyle düşünün biraz, kendinizi benim yerime koyun. Evlat için bu riski alır mıydınız? Allah ne yazmışsa o olur deyip doğurur muydunuz, yoksa hiç bu işe girmez miydiniz?
Seni çok iyi anlıyorum inan. Eğer sağlık durumun elvermiyorsa ve doktorun da kesinlikle önermiyorsa düşünme derim. Evet sen çocukları çok seviyorsundur, annelik duygusunu tatmak istiyorsundur ama şöyle düşün bir de; hamile kaldın, son aya geldin ve Allah korusun doğumda doktorun söylediği durum gerçekleşti diyelim evladın sensiz ne yapar hayatta kalırsa? Her şey Takdir-i İlahi elbette ki ama tedbir almak da gerek tehlikeli olduğu belirtilmiş. Her şey Allah'tan, Kendinizi riske atmayın. Hiç belli olmaz bazı şeyler hakkınızda hayırlısı olsun.Merhaba güzel hanımlar,
Bu tevekkül değil, tedbirsizlik... Deveni bağla öyle tevekkül et demiş Allah resulu... Allah kulunu tecrübe eder, kul Allahı tecrübe edemez, dur bakayım zaten gücü herşeye yeterdi diye bir anlayış sakat bir anlayış...
Ve bu durumda öksüz bırakılan çocuk anne babadan sikayetci olacaktır, ve dahi Allah da sana emanet vücudu niye yerinde kullanmadın diye soracaktır, kildan ince kılıctan keskin sirat işte bu, bu dünyada ince dusunup ince yaşamak lazımdır,.
hamilelik çok zorlayıcı bir süreç değil esasında.dogumda epidural sezeryan felan olur genel anastezi almadan olabilir ben denerdim ama sonrası onu annesiz bırakma olayı beni daha çok düşündürürdü.
günlük hayatı nasıl konu sahibinin? evlilik bile başlı başına stres sebebi zor bir kararBence doktorunu dinle. Zaten daha 1 sene olmuş erken. Tedavin ilerlesin doktorun zamanını söyler.
Herkesin hamileliği bir olmaz. Siz belki rahat bir hamilelik geçirdiniz ama konu sahibininki gibi kronik rahatsızlığı olanlar zorlanır.
Benim kalp problemim olmadığı halde kaç defa şiddetli çarpıntı hissettim. Kalp kapasitesinin üstünde çalışmaya kan pompalamaya başlıyor. Bunlar olması gereken şeyler. Bir de bunun yanında tansiyon problemleri başlıyor. Allah muhafaza sağlıktan olmak var.
Allah yardımcın olsun canım. İnşallah bir çıkar yol bulursun. Ama doktorlar hayır diyorsa riske girmezdim. Kendi canım için değil bebeğim için. İnşallah bir yolu bulunur.Merhaba güzel hanımlar,