- Konu Sahibi Birkadiningunlugu
-
Hamile kalınca bana yaz olur mu? Bursa da da vardır iyi merkez. Değiştir mutlaka tebdili mekanda ferahlık vardır. Minik tavsiye her zaman doçentker çok ilgilidir. Ben ahmet hocaya başladığımda kendisi yard.doçenttiNe kadar iyi insansın asıl sana maşallahhhh.. Ankara’da 8 yılım geçti.. Ortaokul, Liseyi Ankara’da okudum.. Ama şuan Bursa’da yaşıyorum Bursalıyım.. Tavsiyen için çok ama çok teşekkür ederim.. Çalışmıyor olsaydım kesin giderdim..
Ben böyle anneleri anlamıyorum.Benim annem gelme desem bile gelir dayanamaz.Ah canım eşin sana destek oluyormuş boşverSüpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim. Lekelenme kanamaya çevirdi ama aşırı bir kanama değildi. Ağrılarım da vardı. Daha önce düşük yaptığım için hastaneye gittim ilaç verdiler. Çok şükür dış gebelik değilmiş. Sürekli yatmam gerekiyormus, ayağa kalkma dedi doktor. Buraya kadar bir şey yok aslında.
Ama ev işlerini iki gündür yapamadım. Eşim yapmaya çalışıyor ama o da market işi, kendi işi derken ev işlerini yapamadı. Anneme söyledim 1 buçuk hafta gelir misin anne durum riskliymis dedim. Annem emekli, babam da emekli. Ev yaptırıyorlar onu öne sürdüler. Gelemem yakin olsak gelirdim dedi. 2 saat mesafede oturuyor. Zaten diger 2 düşükte de hastanede yatmıştım annem bana ihtiyacın var mı diye sormuştu. Gelmeme gerek var mı demişti. Ben de yok demistim ne diyeyim. Kimsemiz olmadığı için de refakatcim olmamıştı. Ameliyattan çıkıp kendim giyinmiştim. Giyinirim sorun değil ama insan çocuğunu neden yalnız bırakır.
Durum şuan riskli olduğu için eşim de işe gittiği için bana yoldaş olacak birine ihtiyacım vardı. Yoksa sadece yemek için istemiyorum. Yemegi disaridan da söylerim. Annemin böyle bana karşı yarım ağız olması çok üzüyor beni. Eşim elinden geleni yapıyor ama annenin yeri ayrı. Ameliyat olduğumda bile eşim hastane önünde bekledi. Yemek almış getirdi hemen. Annemi aramış annem eşime sen varsın gelmeme gerek var mı demişBen çok mu takıyorum acaba? Annemi böyle mi kabul etsem yoksa kendisi ile mi konuşsam? Konuşsam da bir şey değişmeyecek gibi geliyor. Annemin bu tavrı cümleleri normal mi sizce? Ben abartıyor olabilir miyim?
Hayatta ve sağlıklı bir anneye sahip olmak ve gelmemesi çok üzücü.Süpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim. Lekelenme kanamaya çevirdi ama aşırı bir kanama değildi. Ağrılarım da vardı. Daha önce düşük yaptığım için hastaneye gittim ilaç verdiler. Çok şükür dış gebelik değilmiş. Sürekli yatmam gerekiyormus, ayağa kalkma dedi doktor. Buraya kadar bir şey yok aslında.
Ama ev işlerini iki gündür yapamadım. Eşim yapmaya çalışıyor ama o da market işi, kendi işi derken ev işlerini yapamadı. Anneme söyledim 1 buçuk hafta gelir misin anne durum riskliymis dedim. Annem emekli, babam da emekli. Ev yaptırıyorlar onu öne sürdüler. Gelemem yakin olsak gelirdim dedi. 2 saat mesafede oturuyor. Zaten diger 2 düşükte de hastanede yatmıştım annem bana ihtiyacın var mı diye sormuştu. Gelmeme gerek var mı demişti. Ben de yok demistim ne diyeyim. Kimsemiz olmadığı için de refakatcim olmamıştı. Ameliyattan çıkıp kendim giyinmiştim. Giyinirim sorun değil ama insan çocuğunu neden yalnız bırakır.
Durum şuan riskli olduğu için eşim de işe gittiği için bana yoldaş olacak birine ihtiyacım vardı. Yoksa sadece yemek için istemiyorum. Yemegi disaridan da söylerim. Annemin böyle bana karşı yarım ağız olması çok üzüyor beni. Eşim elinden geleni yapıyor ama annenin yeri ayrı. Ameliyat olduğumda bile eşim hastane önünde bekledi. Yemek almış getirdi hemen. Annemi aramış annem eşime sen varsın gelmeme gerek var mı demişBen çok mu takıyorum acaba? Annemi böyle mi kabul etsem yoksa kendisi ile mi konuşsam? Konuşsam da bir şey değişmeyecek gibi geliyor. Annemin bu tavrı cümleleri normal mi sizce? Ben abartıyor olabilir miyim?
Sana Kocaman sarılıyorum burdan.. Aynı şehirde olsaydık kesinlikle seve seve yardımcı olurdum kuzum.. Kendim olamıyorum ya kimin hamile olduğunu öğrensem içim coşuyor, kıyamıyorum.. Rabbim şifa ve rahatlık versin inşallah
Merhaba 27 haftalık erken doğum yaptım beş ay önce hersey iyi giderken birden bşr sabah suyum geldi bebeğim hayatta değil neyse ben de çalışıyordum o dönem bir saat yol gidiyordum sabahları annem tek basına bşr ilçede idi annem Yalnız kalmasın beni her gün görsün diye devam ettim ama kusma halsizlik zor bir hamilelikti buna rağmen annemi çok düşünüyordum eşimle aramızda her zaman tartışma konusu olur bu durum çok üzdün çok yıprattın da böyle oldu gibi imalar bile var neyse anneme gelelim elinden birsey gelmez geçmişte yaşadığı acıları daima gündem de ben zamanın da böyle cektim söyle üzüldüm gibi doğum yaptım mesela o üzülmesin diye demedim bebeğim vefat edince söyledim acımı içime attım o kadar olağan bşr durum gibi anlattım ki orda bile kendim yüklendim acıyı hiç bir zaman annemin yemek yaptığını temizlik yaptığını görmedim üstelik çok da huysuz ama annem işte sözün bittiği yer diyeceğim şu ki senin ki en azından sormuş benim annem de o bile yok ama alınmıyorum küsmüyorum o da öyle diyip geçmekten başla çarem yok bşr sonraki hamileliğim muhtemelen Rahime dikiş atılarak geçecek İnan ki annem gelir de bakar diyemiyorum kim bakar onu da bilmiyorum allah kimseyi kimseye düşürmesin senin de allah yardımcın olsunSüpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim. Lekelenme kanamaya çevirdi ama aşırı bir kanama değildi. Ağrılarım da vardı. Daha önce düşük yaptığım için hastaneye gittim ilaç verdiler. Çok şükür dış gebelik değilmiş. Sürekli yatmam gerekiyormus, ayağa kalkma dedi doktor. Buraya kadar bir şey yok aslında.
Hamile kalınca bana yaz olur mu? Bursa da da vardır iyi merkez. Değiştir mutlaka tebdili mekanda ferahlık vardır. Minik tavsiye her zaman doçentker çok ilgilidir. Ben ahmet hocaya başladığımda kendisi yard.doçentti(o yıllar yard. Doçentlik vardı)
Allah razı olsun öyle mutlu ettiniz ki beni. Allah size de tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin insallah sağlıklı gebelik geçirmeyi nasip etsin. Rabbim kalbinizin mükafatını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?