off ya arkadaşlar bu çıkıntı belası bende de var .Masajla falan da geçmiyor ,sanki daha da büyüyor acaba masaj yapmakla yanlış mı yapıyoruz benim 3.ayım gittikçe daha da belirginleşiyor gibi napıcamı bilmiyorum .......
risus burnundaki çıkıntı geçtimi merak ettim
yok ya hala var ama küçüldü biraz görüntü de hala gözükmüyor 2 ay olck nerdeyse bakalm inş hiç gözkmez veya iner..
evet kızlar demek ki ne yapıyormuşuz doktor tavsiyesiyle sabrediyormuşuz
inşallah bir kaç ay sonra çıkıntı mıkıntı kalmayacak
cnm sen açıkmı oldun ameliyatını kapalımı??
cnm senin doktorun kim
o cıkıntı bende de var ya dktoruma soledgmde kıkrdak koydgunu zamanla yapısıp kaybolcgnı soledı uzerıne masaj yapmamı soledı bızım dktrmza gore masaj ck onmlı bazı dktrlara gore hc ellenmemelı nasıl oluor bu durum bnde anlamıs deglm:18:
su ıkı kas aramdakı sıslk gtse burnumdan sukur memnun olucam belkıde ha bıde uzerndekı ızı unutmayalm derımde ız wardı o gtmems amelıyatta alınmayı unutlumus sanıorum snra alıcagnı soledı dktr bakalm hayrlısı hepmız ıcın bu kadar sıkıntı cektk sonu guzel olsn barı
açık oldum bunla alakası varmıdır ki ?
cnm ben çıkıntıyla alakalı sormadım sadece merak ettim ben henüz olmadım ameliyat
yok yapmıyorum bana doktorum özellikle elinizle fazla oynamayın dedi
belkide benim doktorum ellerken kıkırdağımı kaydırırm diye korktuğu için elleme dedi hımmm gerçi benimki kendiliğinden eridi çok az kaldı zaten daha 45 gün oldu ameliyat olalı ben durumumu normal görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?