Risus burun Estetiği Ameliyatı

Merhaba

Tüm konularınız bu konunuzun linkinde birleştirildi. Lütfen paylaşımlarınıza bu başlıktan devam ediniz. Kendi konunuzun linkini doktorunuzun ana konusuna kopyalayabilirsiniz.

Güzel paylaşımlar dilerim..

Bu başlığı güncel tutalım en azından çıkıntısı geçen arkadaş varsa bilgilendirsin ne yaptı ya da doktoru ne öneriyor ne diyor!!!

merhaba ben de ameliyat olalı 3 ay oldu. Benimde tam kemer yerinde böyle bir çıkıntı vardı, daha yeni yumuşadı ve inmeye başladı .Parmağımla bastırdığımda iniyo ama bayağı düzeldi çok canım sıkılıyodu öyle kalıcak diye . çok şükür düzelmeye başladı. Birde tam iki kaşımıN arasında sertlik var sivilce gibi inşallah o da geçerse süpper olacak......

merhaba ben de ameliyat olalı 3 ay oldu. Benimde tam kemer yerinde böyle bir çıkıntı vardı, daha yeni yumuşadı ve inmeye başladı .Parmağımla bastırdığımda iniyo, bayağı düzeldi. Çok canım sıkılıyodu öyle kalıcak diye . Bir de tam iki kaşımın arasında sertlik var sivilce gibi inşallah o da geçerse süpper olacak......

o cıkıntı bende de var ya dktoruma soledgmde kıkrdak koydgunu zamanla yapısıp kaybolcgnı soledı uzerıne masaj yapmamı soledı bızım dktrmza gore masaj ck onmlı bazı dktrlara gore hc ellenmemelı nasıl oluor bu durum bnde anlamıs deglm:18:
su ıkı kas aramdakı sıslk gtse burnumdan sukur memnun olucam belkıde ha bıde uzerndekı ızı unutmayalm derımde ız wardı o gtmems amelıyatta alınmayı unutlumus sanıorum snra alıcagnı soledı dktr bakalm hayrlısı hepmız ıcın bu kadar sıkıntı cektk sonu guzel olsn barı

benimkide kıkırdak koyduğnu o olmasa bile dikişlerin ele gelebilceğini
ama benim doktor elleme fazla dedi, şeklini bozarm diye tırstı heralde
bakalım bekliycuz daha 2 ay oldu 4 ay daha war önmde

darty benimde tam kemer kısmında bi çıkıntı var doktor gidicek falan diyo ama 2 ay oldu duruyor seninkide sertmiydi.burda okuduğum yazılarda bazılarınınki dahada belirginleşmiş zaman geçtikçe korkuyorum yaaaa

canım benimki sertti fakat ymuşadı şimdi küçüldü nerdeyse yokoldu diyebilirim çok seviniyorum gerçekten.

Merhaba Kızlarrrrr,
burdan laika arkadaşımıza katıldığımı belirtmek isterim bende estetik olalı tam 4 ay oldu 2. haftadan sonra elime gelmeye başlayan kemik çıkıntısı şuan görünmeye başladı bende 6 ayım dolduğunda revziyon olacağım umarım ikinci ameliyatım sorunsuz olurrrr tamamen şanş kızlarrr hepimizin gönlüne göre olur inşallah

yok yapmıyorum bana doktorum özellikle elinizle fazla oynamayın dedi

risus merhaba... öncelikle geçmiş olsun umarım şişliklerin tamamıyle düzelmiştir... ben de bugün hakan beyle görüşmeye gitmiştim şansıma yurt dışındaymış...eylülde dönecekmiş ben de illa onunla görüşmek istiyorum...sen memnun kaldın mı doktorundan bi de kaç ay bekledin ameliyat sırasını bana 5 ya da 6 ay beklersin dediler....

geçmiş olsun canım
bende hakan ağıra burun estetiği yaptırmak istiyorum umarım düzelir resimlerini merak ettim ekledim seni ama mesaj atamadım 100 msj olması gerekiyormuş burdan yazayım dedim resimlerini görebilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…