- 10 Haziran 2025
- 44
- -25
- 1
- Konu Sahibi user182782
-
Şaka falan yapmıyorum saçma sapan bir konuyu burda uzun uzun detaylıca anlatacak değilim ne yaşadıysam kimseye anlatamadığım için geldim burada anlatıyorumBöyle konuların şakası bile olmaz yapılmamalı, insanları durduk yere tetikleyip travmatize etmeye hakkınız yok
Öyle bir şey olmaz da hadi diktirdiniz diyelim. Bu adam eniştenizin akrabası. Yarın bir gün siz evleneceksiniz mesela. Bu adamın o sırrı tutacağına nasıl emin oldunuz.Şaka falan yapmıyorum saçma sapan bir konuyu burda uzun uzun detaylıca anlatacak değilim ne yaşadıysam kimseye anlatamadığım için geldim burada anlatıyorum
Ama herkesin sınırı vardır benim oraya gitmiş olmam o noktaya kadar gelmiş olmam bile rızam olduğu anlamına gelmiyor ben onun altında yapma etme diyerek acıdan kıvranıyordum o bana yaklaşmasaydı ben kucağına atlayacak değildimAdama tecavüzcü diyemeyiz sanki. Evine gitmiş denemek istemiş sora ay canım yandı hikayesi.
Bilmiyorum emin değilimÖyle bir şey olmaz da hadi diktirdiniz diyelim. Bu adam eniştenizin akrabası. Yarın bir gün siz evleneceksiniz mesela. Bu adamın o sırrı tutacağına nasıl emin oldunuz.
Hayır rıza gösteriyor. Ok yaydan çıktıktan sonra yapma etme demenizi algılayacak durumda olmaz. O yaklaşabilir ama mesafeyi siz kıyacaktınız. Elin adamının evine gştmek nedir ya.Ama herkesin sınırı vardır benim oraya gitmiş olmam o noktaya kadar gelmiş olmam bile rızam olduğu anlamına gelmiyor ben onun altında yapma etme diyerek acıdan kıvranıyordum o bana yaklaşmasaydı ben kucağına atlayacak değildim
Hayır duyduTamamda ablacigim adami o kivama getirmisin kesin seni duymadi o heycanla
Allah akıl fikir versin be çocuk, ne diyim. İlk ve son hata olsun bu.Bilmiyorum emin değilim
Ya üzülüyorum yaşı daha küçük düşündüğü şeylere bak..Tam aynı şeyi yazacaktım siz yazmışsınız. Karşısına seveceği biri çıkarsa ileride onunla ilişki yaşayabilir dikim yaptırmasına gerek yok diye düşünüyorum
Değil mi? BANA BİRİ YANAN NÖRONLARIMI GERİ VERSİN! Ora dikiliyor(muş!) peki benim nöronlar nasıl geri konulacak!Ben ne okudum
Bu adama da bakireliğini kanıtlamamak için ilişkiye girmiş.Çünkü o durmalı ki ileride ben bakireyim diyebilmeli.
Bir de ya ben korkağım ya onlar cesaretli. Ben dikim işini düşününce bile midem kalkıyor basit bir operasyon olduğunu düşünmüyorum ve asla da gerek yok. Bakire olunsa bile kan gelmedi acaba bakire değil misin diye sorgulayan erkekler varken dikim yaptırmak bana göre saçmalıkYa üzülüyorum yaşı daha küçük düşündüğü şeylere bak..
Nokta atışıAh bu cahillik. Sevişmek cinsellik normal geliyorsa neden kızlık zarı diktirmek istiyorsun???
Giriyor mu diye denemek istiyorum mu ? Sen denemek istediğinde sorunsuz girseydi devam edecektin yani. O da dur bir de ben deneyeyim demiş , ilginç.Merhaba 19 yaşındayım
Bütün detayları ile anlatacağım belki beni hatalı bulursunuz belki yaptığımı ayıplayacaksınız ama ben tüm açıklığı ile anlatacağım.
Ablamın eşinin kuzeni ile daha önce bir kere birbirimizi gördük takma adı ali olsun 23 yaşında beni enişteme birkaç kere sormuş ben o sıra ablamda kalıyordum eniştem aliyi kahveye çağırdı bende tanışmak istiyordum çünkü düzgün efendi birine benziyordu sonra olaylar gelişti eniştemin önerisiyle beni instagram ekledi yazdı konuştuk sonra bir buluşma ayarladık normalde geç saatlerde dışarı çıkamam ama gün içinde saat 6ya kadar yeğenimle ilgileniyordum duşa gir hazırlan vs biraz geç saatte çıktım ablam normalde çok şüpheci bir kadındır kimseyle görüşmeme izin vermez ama o gün istediğin kadar kalabilirsin kafan dağılır hem istersen evine git güvenilir biri dedi o civarlarda kahve içecek hiçbir yer yok ben yinede evine gitmedim dışarıda oturduk sonra saat gece 12 oldu eve gittim ama ablamlar uyumuştu malum bebek baktığı için bayılmış resmen içeriye giremedim kapıda kaldım biraz bekledik sonra lavaboya gitmem gerekti mecbur yakındı evine gittik bana gitmeden önce evimin önüne kadar gelmiş olsak bile uyanırlarsa geri dönebiliriz dedi oturduk bişeyler içtik bana hiç yaklaşmadı saat 3 gibi ablam aradı eve döndüm. Alinin canı çok sıkıldı enişten bana kızımız sana emanet falan dedi yanlış anlaşılmak istemem vs dedi.
Ertesi gün tekrar buluşmak istedi ali ben saatlerce annem için ağlamıştım anlayacağınız berbat bir gün geçirmiştim ilk başta reddettim sonra akşam saatlerinde yine belki iyi gelir kafam dağılır dedim ablamında önerisiyle çıktım yine oturacak bir yer yok isterse evine geçebileceğimizi sorun olmayacağını söyledim. Hani ablamla eniştemi bırakın tüm sülale aliye öyle güveniyor ki bende güvendim. Sonra evinde oturduk birşeyler içtik. Hiçbir yakınlık olmadı. Daha sonra önceki gün neredeyse orada uyuyacaktım artık normal geldiği için biraz yorgun olduğumu söyledim salona geçtim sonra fotoğraf çekilmek istediğini söyledi bende tamam dedim sonra sarılmak istediğini söyledi benimde aklımdan geçiyordu ama bu cinsellik olarak değil duygusal olaraktı sarıldık biraz olaylar gelişti burda onunla sevişmem kadar normal birşey yok bazılarına anormal gelebilir evet
buradan sonrası içim açık konuşacağım özür dilerim ben giriyor mu denemek istiyorum dedim girmedi ve orada bitirdim daha sonra bakire olduğumu söylememe rağmen bana inanmadı ve kendisinin deneyeceğini söyledi ben ona hayır dedim üstümdeyken ellerim bacaklarındaydı onu itiyordum yapma bakireyim gerçekten inan bana canım yanıyor dedim o an öyle hızlı gelişti ki sonra ellerimi çek diyip çekip devam etti çok canım yandı gerçekten ilk başta kan olup olmadığına baktı sonra kanın olmadığını görünce daha da zorladı hala yapma etme derken olay bitti ben köşede oturdum hayatı sorguluyordum beni omuzuna alıp duşa götürdü hızlıca temizlenip çıktım sonra elimi kontrol etmek için oraya götürdüm ve kan gördüm aliye gösterdim bana nerden çıkardın o kanı dedi hala benden şüphe ediyordu sonra onunla konuşmadım oturduk adet misin yoksa dedi
Kanı görünce işler ciddiye bindi. Biraz düşündüm konuşmayı kestim sonra beni aradı konuştuk sana bağlanmaktan korkuyorum zırvalıklarını dinledim. Daha sonra dün buraya geldi onu biraz beklettim kuzenimin yanından geliyordum beni sorguladı neden bu kadar süslüsün kiminle buluştun vs sorular sordu o böyle sorular sorunca bende konuşmayı devam ettirmek istemediiğimi söyledim ve yolladım. Gece eniştemi arayıp ben o kadar yol gittim beni bekletti birde konuşmayı kesti gibi şeyler söylemiş ablam bunları anlatırken bu çocuk sana naptı ayıp etmişsin yazık bu çocuğa falan dedi.
Benim daha önce hiç deneyimim olmamıştı ve bana bu kadar deneyimli gibi durduğun için bakire olduğunu düşünmedim hatalıyım falan dedi. Ona göre çok güzel olduğum için kendime güvendiremedim.. Bana ilişkiden sonra ciddi bir şekilde dur deseydin zaten dururdum dedi ben altında acıdan kıvranırken dur diyordum zaten. Ben kızlık zarı dikimi için ameliyat olmak istiyorum ve zararımı onun karşılamasını bunun benim hakkım olduğunu düşünüyorum siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Eski konulara da bakınca öyle gidecek gibi. Anne figürü yok, abla da maşallah ne vereyim abime kafasında. 19 yaşında kızı elin herifiyle nasıl sokağa salıyorlar aklım almıyor. Düpedüz salak ya da kötü niyetli olmak lazım. Abla olsam, biri 19 yaşındaki kardeşime azıcık yan gözle baksa elimde kalır. Bunlar ay sana emanet diye yollamışlar.Bu adama da bakireliğini kanıtlamamak için ilişkiye girmiş.
Bu düzün hep böyle mi gider acaba
Tabi canım. Bide şuan böyle bi adamla sınanmış bir insan konu sahibi.Bir de ya ben korkağım ya onlar cesaretli. Ben dikim işini düşününce bile midem kalkıyor basit bir operasyon olduğunu düşünmüyorum ve asla da gerek yok. Bakire olunsa bile kan gelmedi acaba bakire değil misin diye sorgulayan erkekler varken dikim yaptırmak bana göre saçmalık
Çok kırıcısınızBöyle deli saçması şeyleri yazarak ne zevk alıyorsunuz asla anlamayacağım.
Eski zamanların telefon sapıklıkları gibi. Arayıp küfür dinlemekten zevk alanlar vardı ya o hesap. Burada kötü yorum alınca nasıl bir tatmin duyuyorsunuz?
Dikim parasını alacakmış bir de.
Aman çok yaratıcı bravo.
Aynen abla enişte çok uçlarda galiba.Eski konulara da bakınca öyle gidecek gibi. Anne figürü yok, abla da maşallah ne vereyim abime kafasında. 19 yaşında kızı elin herifiyle nasıl sokağa salıyorlar aklım almıyor. Düpedüz salak ya da kötü niyetli olmak lazım. Abla olsam, biri 19 yaşındaki kardeşime azıcık yan gözle baksa elimde kalır. Bunlar ay sana emanet diye yollamışlar.
Kırıldın mı çen.Çok kırıcısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?