Rızam dışında ilişkiye zorlandım bakireliğim bozuldu

Şaka falan yapmıyorum saçma sapan bir konuyu burda uzun uzun detaylıca anlatacak değilim ne yaşadıysam kimseye anlatamadığım için geldim burada anlatıyorum
Öyle bir şey olmaz da hadi diktirdiniz diyelim. Bu adam eniştenizin akrabası. Yarın bir gün siz evleneceksiniz mesela. Bu adamın o sırrı tutacağına nasıl emin oldunuz.

Adama tecavüzcü diyemeyiz sanki. Evine gitmiş denemek istemiş sora ay canım yandı hikayesi.
Ama herkesin sınırı vardır benim oraya gitmiş olmam o noktaya kadar gelmiş olmam bile rızam olduğu anlamına gelmiyor ben onun altında yapma etme diyerek acıdan kıvranıyordum o bana yaklaşmasaydı ben kucağına atlayacak değildim

Hayır rıza gösteriyor. Ok yaydan çıktıktan sonra yapma etme demenizi algılayacak durumda olmaz. O yaklaşabilir ama mesafeyi siz kıyacaktınız. Elin adamının evine gştmek nedir ya.

Ya üzülüyorum yaşı daha küçük düşündüğü şeylere bak..
Bir de ya ben korkağım ya onlar cesaretli. Ben dikim işini düşününce bile midem kalkıyor basit bir operasyon olduğunu düşünmüyorum ve asla da gerek yok. Bakire olunsa bile kan gelmedi acaba bakire değil misin diye sorgulayan erkekler varken dikim yaptırmak bana göre saçmalık

Giriyor mu diye denemek istiyorum mu ? Sen denemek istediğinde sorunsuz girseydi devam edecektin yani. O da dur bir de ben deneyeyim demiş , ilginç.

Bu adama da bakireliğini kanıtlamamak için ilişkiye girmiş.
Bu düzün hep böyle mi gider acaba
Eski konulara da bakınca öyle gidecek gibi. Anne figürü yok, abla da maşallah ne vereyim abime kafasında. 19 yaşında kızı elin herifiyle nasıl sokağa salıyorlar aklım almıyor. Düpedüz salak ya da kötü niyetli olmak lazım. Abla olsam, biri 19 yaşındaki kardeşime azıcık yan gözle baksa elimde kalır. Bunlar ay sana emanet diye yollamışlar.

Böyle deli saçması şeyleri yazarak ne zevk alıyorsunuz asla anlamayacağım.
Eski zamanların telefon sapıklıkları gibi. Arayıp küfür dinlemekten zevk alanlar vardı ya o hesap. Burada kötü yorum alınca nasıl bir tatmin duyuyorsunuz?
Dikim parasını alacakmış bir de.
Aman çok yaratıcı bravo.

Tabi canım. Bide şuan böyle bi adamla sınanmış bir insan konu sahibi.
Umarım kendini bu adamla evlenmek mecburiyetinde hissetmez.

Çok kırıcısınız

Aynen abla enişte çok uçlarda galiba.
Bide abla tutucudur diyor. Ama aynı evde kalabilirsin de diyor aynı zamanda. Bu konu aile içindede yayılır gibi hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…