geçen yıl ekim ayında başladım ilaca...haziran ayında bitirdik..tatile gideceğim için (güneş faktöründen dolayı) sonraki diye eklediğim sivilcelerin geçmiş halimdeki resim hap biter bitmez çıktığım tatilden bir resim
8 ay süren rouchtane tedavisi ile kurtuldum şükürler olsun
yukarda ilaca baslayali 16 gun oldu demissiniz anlayamadim ben simdi ?
cildinizdeki kirmiziliklarada iyi geldi mi ve ne zaman ilaci olumlu etkisini görmeye basladiniz?
aslında ilk kutu sonunda bile ben kendim fark edebiliyordum değişikliği..kesinlikle insan içine çıkabiliyorsun o utanmalar sıkılmalar bitiyor...aynaya bakabiliyorsun en güzeli de
canım benm yenı 5 ay bıttı senın tedavın bıtmıstır belkıde.bıraz gec yorum yazıyorum ama aynı durumdayım eskı halım mdaha ıyıydı dıyorum kendı kendıme ve hıc gecmıcek gıbı gelıyo.sen şuanda ne durmdasın merak edıyorum gercekten düzeldimi yüzün .bilgi verirsen çok sevınırım
doktor herkesin kilosuna ve test sonuçlarına göre ayarlar ilacın dozunu benim de 10 mg ve 20 mg ayrıca ben sabah aksam ayrı içmiyorum ikisini de aksam yemeğinden sonra içiyorum halsizlik ve cabuk yorulma hissini en aza indirmek için tavsiye ederim çünkü 24 sattte içtiğiniz toplam doz önemli arka arkaya için fark etmiyo doktorum bana öyle dedi ve 35.deyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?