plasure ben bunları tedavim devam ederken yaptım hiç bir zararı olmadı hatta iyileşmesini hızlandırdı doktor bana birde bepanthen vermişti ilk başlarda bütün yüzüme kullanıyordum daha sonra sadece dudaklarıma ve ellerime kullanmaya başladım çünkü kayısı çekirdeği yağı cildimi hem besliyor hemde kurumasını önlüyordu. Verdiğim maske tarifide zaten haftada bir kere yapılıyor tahriş etmez sen bir kere yap nasıl bir etki göreceksin maskeyi yıkadığında kuruluk hissetmeyeceksin zaten maskenin içine koyduğun kayısı çekirdeği yağını hissedeceksin yüzünde :) maskeyi yaptığın gün yatarken doktorunun verdiği kremi kullanabilirsin
Unutmadan birşey daha söyleyeyim maskeyi yıkarken sabun kullanmıyorsun sabah kalktığında yüzüne yıkar gibi sadece ılık suyla yıkıyorsun yüzün nemli kalsın fazla havluylada kurulama hatta havlu yerine kağıt havlulardan kullanırsan daha iyi olur bez havlular dan bakteri kolay taşınıyor hergün havlu değiştirmen gerekir.Sivilce lekelerim geçmesine rağmen ben hala haftada bir yapıyorum bu maskeyi ve çok memnunum birde not düşeyim :):):) sirkenin elma sirkesi olmasına dikkat et sakın üzüm sirkesi kullanma canım
Şimdilik benden bu kada r
slm canım ben o lanet ilacı kullandım. hemde 2 kere!! ilk seferde 5,5 ay kullandım sivilceler geçti die 6. ayı doldurmadan bıraktım ilacı. yaklaşık bi 4 5 herşey yolundaydı. sonra yine birden yüzüm sivilce tarlasına döndü hemde bu seferkiler canımı acıtan cinstendi. başıma gelecek olan şeyi biliodum yine roacutanekullandım 6 ayı tamamladım. sivilceler geçti fakat geride minik delikler ve kırmızı mor arası lekeler kaldı. doktorum bana ilaç bittkten 15 gün sonra neostrada die bi krem kullanmaya başlamamı söledi.. başladım ilk bi ay bişey deişmiomuş gibi gelio ama sonra yüzüm pırıl pırıl oldu tek bi lekem bile kalmadı sene doktoruna danışarak bu ilacı deneyebilirsin.. benim de şimdi ki derdim o minik delikler gün geçtikçe büyüolar ilacı son kullanmamdan bu yana 3 sene geçti daha da büyücekler die korkuorm. haaa bi de yavaş yavaş kırışıcaksınız gerçi benim 2 kere kullanmamın da etkisi var ama yüzünüzü sürekli nemlendirin derim ben keşke birileri bana böle bi akıl verseydi zamanında
cnm senin sivilcelerini arttırması hiç normal deil bence başka bi doktora daha görünmelisin..2 kere kullanmış biri olarak izlere etkisi olduğunuda ilk kez duyuorm..bildiğim kadarıyla izlere bi etkisi yok. bu arada umarım her ay kan tahlili yaptırıosunuzdur.çünkü tüm vücudunuzun dengesini deiştirebilen bi ilaç..dudaklarınız için önerebileceğim tek şey sebamed lipstick yine yüzünüzede bepantene yerine sebamedin yoğun nemlendiren yağsız bi kremi var tam adını bilmiorm orta boy kavanoz şeklinde bişey bana çok iyi geldi ikiside.gözaltlarınıza da bişeyler kullanmayı ihmal etmeyin bence.. o da yine sebamed olabilir ama tabi sizin tercihiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?