• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Roberto Carlos halt etmiş!

Nameles

🙅🙆🙅
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2011
7.162
3.963
373
yıllardır kilo verebilmek için yürüdüm de durdum sonunda ne mi oldu? Roberto Carlos gibi bacaklara sahibim :( basenlerim,göbüşüm yumuşakken,alt bacağımın arkası bayağı kaslı,sert ve kalın duruyo. sanırım düz tabandan kaynaklı yanlış yürüme sonucu oluştu :( yok mudur bunun çözü mü?

çok aşırı mı kalın, eğer değilse bence kaslı bacak çok hoş duruyo

şöyle bi salaklık yaptım vakti zamanında.

lisedeyken kilo konusunda çok çok takıntılıydım. özellikle zorla katılmak zorunda kaldığım 19 mayıs çalışmalarından sonra,hiç dışarı bile çıkmadım ve hatta yaz tatilinde kafamı pencereden bile çıkarmamıştım. yaptığım tek şey şuydu. yatak odasıyla salonu bağlayan uzun bi koridorumuz var. ayakkabı giymeden,yatak odasından başlayıp salona kadar yürüyüp, sehpadan kavşak dönüşü yapıp defalarca bu şekilde tur atmaya başladım. sonra o yürüme stili alışkanlık oldu bnde. bi kaç senedir o şekilde yürüdüm. bundan kaynaklı sanırım:5: üst bacağı eritmek için bir sürü egzersiz varken,alt bacak için 1 tane bile yok iyi mi:5:

şöyle bi salaklık yaptım vakti zamanında.

lisedeyken kilo konusunda çok çok takıntılıydım. özellikle zorla katılmak zorunda kaldığım 19 mayıs çalışmalarından sonra,hiç dışarı bile çıkmadım ve hatta yaz tatilinde kafamı pencereden bile çıkarmamıştım. yaptığım tek şey şuydu. yatak odasıyla salonu bağlayan uzun bi koridorumuz var. ayakkabı giymeden,yatak odasından başlayıp salona kadar yürüyüp, sehpadan kavşak dönüşü yapıp defalarca bu şekilde tur atmaya başladım. sonra o yürüme stili alışkanlık oldu bnde. bi kaç senedir o şekilde yürüdüm. bundan kaynaklı sanırım:5: üst bacağı eritmek için bir sürü egzersiz varken,alt bacak için 1 tane bile yok iyi mi:5:

benim bileklerim çok ince hatta bileğimde et olduğundan şüpheliyim. senin bilekleri kalınlaştırdı mı? hala yürümeye devam etmiyosun dimi. geliştirilen kaslar egzersizi bırakınca geri sönüyo diye biliyorum.( çok bilimsel bi dil kullandım :37: ) yani spor yap tabi de...

benim bileklerim çok ince hatta bileğimde et olduğundan şüpheliyim. senin bilekleri kalınlaştırdı mı? hala yürümeye devam etmiyosun dimi. geliştirilen kaslar egzersizi bırakınca geri sönüyo diye biliyorum.( çok bilimsel bi dil kullandım :37: ) yani spor yap tabi de...

:1: aynı cümle kalıplarını kullanılmasını pek sevmem işin içinde bilimsellik olunca daha bi okunası yapıyo yorumu:1:
devam ediyorum . bu sefer spor ayakkabısı giyiyorum. sinirlendiğimde,yalnız kalmak istediğimde,yada hayal kurarken:16: takıyorum mp3 ü,kapatıyorum bütün kapıları yürümeye başladığım an kendi dünyama dönüyorum sanki :) rahatlıyo aslında. odada koşu bandı var onuda askı niyetine kullanıyorum:1: ilk zamanlar tepesinden inmezken sıkıldım şimdi. oda küçük duvarla aramda yarım metrenin yarısı kadar bi mesafe var. kısacası duvara baka baka yürümek sıkılmama sebep oldu

bu arada bileklerimde kalın olduğu için erkek bacağı gibi duruyor:31: nerden çekmişim şu baba tarafına yaaa:15:

:1: aynı cümle kalıplarını kullanılmasını pek sevmem işin içinde bilimsellik olunca daha bi okunası yapıyo yorumu:1:
devam ediyorum . bu sefer spor ayakkabısı giyiyorum. sinirlendiğimde,yalnız kalmak istediğimde,yada hayal kurarken:16: takıyorum mp3 ü,kapatıyorum bütün kapıları yürümeye başladığım an kendi dünyama dönüyorum sanki :) rahatlıyo aslında. odada koşu bandı var onuda askı niyetine kullanıyorum:1: ilk zamanlar tepesinden inmezken sıkıldım şimdi. oda küçük duvarla aramda yarım metrenin yarısı kadar bi mesafe var. kısacası duvara baka baka yürümek sıkılmama sebep oldu

:1: yürümeyi biraz azaltsan bence iyi olur. bi de simsiyah çoraplar ve topuklu ayakkabılar kalın görünümü hafifletir diye düşünüyorum :24:

canım benimde alt bacağım cok kalım özellikle bileklerim. hatta erkek arkadaşım bana lady black diye seslenir:) çok iyi anlıyorum seni...

yıllardır kilo verebilmek için yürüdüm de durdum sonunda ne mi oldu? Roberto Carlos gibi bacaklara sahibim :( basenlerim,göbüşüm yumuşakken,alt bacağımın arkası bayağı kaslı,sert ve kalın duruyo. sanırım düz tabandan kaynaklı yanlış yürüme sonucu oluştu :( yok mudur bunun çözü mü?

ilk once sectigin basliga yarildigimi soylemek isterim cok yasa :9:

kas grup,arini uzatmak icin olan egzersizlerden yaparsan hacim olarak artan sisen adelelerini az da olsa inceltip uzatabilirsin. Bunun icin en onemli egzersizlerin basinda da pilates geliyor canim. ben de hentbol oynadim uzun yillar (ilkokul3- unv son) bacak kaslarim ozellikle alt bacak top gibi cikiyordu hep.. duzenli egzersizle az da olsa inceltip uzatma sansin olabilir:34:

Canım aslında spordan anlayan uzman birine danışsan daha iyi olur
Ama ben sana pilatesi öneririm
Alt bacak üst bacak kalça herşey var:)
Şahsen ben uzun zamandır yapıyorum kaslı görüntü yerine daha yuvarlak yumuşak hatlar
ve sıkı bir vücuda kavuştum özelliklede bacaklarımda çok etkili oldu.

ben de ince diye giyemiyorum ama çok ince yani dediğim gibi... etek giymeye hasretim... anca kışın uzun çizmeyle :15:

kötü durcağını sanmıyorum sende :/ hani kilolu olsanda bileğin ince olsa çok abez olur. çıtı pıtılarda fazla dikkat çekmese gerek. ideal kiloma kavuştuğumda bacaklarım öle kalacak:5:
canım benimde alt bacağım cok kalım özellikle bileklerim. hatta erkek arkadaşım bana lady black diye seslenir:) çok iyi anlıyorum seni...
bnm kaderim böle olmamalııııııııı:104: başkaları istediği dalgayı geçsinde. şahsen sevgilim olsa bunu söylese bana uzun bi süre konuşmam çok alınır,üzülürüm yaaa :/
ilk once sectigin basliga yarildigimi soylemek isterim cok yasa :9:

kas grup,arini uzatmak icin olan egzersizlerden yaparsan hacim olarak artan sisen adelelerini az da olsa inceltip uzatabilirsin. Bunun icin en onemli egzersizlerin basinda da pilates geliyor canim. ben de hentbol oynadim uzun yillar (ilkokul3- unv son) bacak kaslarim ozellikle alt bacak top gibi cikiyordu hep.. duzenli egzersizle az da olsa inceltip uzatma sansin olabilir:34:
kişisel sorunlarını acındırmasyon tarzı yazanların topiklerini es geçiyorum genelde. büyük sorun olabilir ama bunu dile getirirken tebessüm ettirmeyide seviyorum:119:bence plates tehlikeli tek başına yapıldığında.plates bilen biri olmalı ki hareketleri doğru yaptırsın amaca ulaştırsın. bildiğim kadarıyla plateste herşeyden önce nefesi kullanmak önemli tek başıma beceremem sanmıyorum ::/ ters hareket yaparım,sinirlerim zarar görür falan:18:
Canım aslında spordan anlayan uzman birine danışsan daha iyi olur
Ama ben sana pilatesi öneririm
Alt bacak üst bacak kalça herşey var:)
Şahsen ben uzun zamandır yapıyorum kaslı görüntü yerine daha yuvarlak yumuşak hatlar
ve sıkı bir vücuda kavuştum özelliklede bacaklarımda çok etkili oldu.

öhmm... şöyle bi durum var. bnm popo doğuştan top gibi ve kalkık. kilolu da olunca çok dikkat çekiyo:78: plates yapıldığında daha yuvarlak,yumuşak hatlardan bahsetmişsin. platese başladığımda bnm popo, ford focus,sedan ,ranault efendime söyliyim megane bagajları gibi olmasın :90: Roberto Carlos'luktan kurtulalım derken, bu seferde kalçalarıma çözüm ararım hihoyytttt :27:

ilgilendiğiniz için çoookkkkk tşk ederim. aklıma bişi takıldı. şimdi bn çok sağlıksız bi şekilde kilo veriyorum. bu durumlarda kilo yağ yerine kaslardan gidiyor demişlerdi. e bende neden olmuyo ooo. allaa allaaa :44:

Keske benim de bileklerim öyle olsa bacak kalin olsa bile ince bilek cok zarif duruyor kalin bacağı bile ince gösteriyor. Benim bacaklarım cok kalin olmamasına rağmen bileklerim kalin diye boru gibi duruyor :(

Bu arada Roberto carlos demişsin ya onun 7-8 cocuğu var onunla ilgili bir sey sandim. Sanki birini sevmişsin ama 9-10 cocuğu var Roberto carlos bile halt etmis yanında falan diye :27:

Bu arada Roberto carlos demişsin ya onun 7-8 cocuğu var onunla ilgili bir sey sandim. Sanki birini sevmişsin ama 9-10 cocuğu var Roberto carlos bile halt etmis yanında falan diye :27:

ahaha:9: Allah seniiii. adam kaslı bacaklarıyla ünlü değilmiydi yoksa 7 8 çocuğuyla mı ünlü?:9:

Son düzenleme:
Back
X