Saç Rengi ve Saç Boyama röflem hoşuma gitmedi :( (resimli)

Sabir_tasi

Annesinin tıpkısının aynısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.589
398
53
43
akşam 6.30 gibi gittim, 8 de kapanyordu kuaför.o yüzden aceleye mi geldi?Ben güzeşten yanmış kahverenginin üzerine doğal geçişli röfleler isterken(gülümseyen kadın resmi) sonuç diğer fotoğraftan daha da belirsiz oldubu arada fotolar netten alınmıştır.derdimi daha iyi anlatabilmek için koydum...Şimdi bugün tekrar gitsem kuaföre ek ücret ister mi?

Üsteki resim daha güzel bence ek bir ücret alınır mı bilmiyorum hiç kaça yaptırdın bu arada

Üsteki resim daha güzel bence ek bir ücret alınır mı bilmiyorum hiç kaça yaptırdın bu arada
üstteki resim derken hangisi?o resim de netten alınma, ben derdimi anlatmak için koydum.nefret ettim, kendimi kötü hissetim :(
60 liraya yaptırdım, burası küçük bir ilçe.

üstteki resim derken hangisi?o resim de netten alınma, ben derdimi anlatmak için koydum.nefret ettim, kendimi kötü hissetim :KK43:
60 liraya yaptırdım, burası küçük bir ilçe.
Suratsız olan resim yani bence kötü değil üzülme de yaaa fiyatta çok değil

Sizin saçınız ile alttaki saçın arasında sadece bir ton fark var ki sizin saçınız da çok hoş duruyor. Sizi cila için çağırması gerekiyor normalde. Çünkü rofle'den sonra cila çok önemli. O an yaptıysa, gidip bir daha rica edin bir cilalik işi var saçınızın. Üzülmeye değmez, ayrıca bir hafta sonra renk biraz daha oturacak inanın... Pardon ikisi de sizin saçınız değilmiş yeni okudum. Kendi saç renginizi görmeden ne denilse yalan olur.

Ek ücret ister mi diye sormuşsunuz bende sorunun fiyat olduğunu düşünmüştüm.
Saçların ikiside Çok kızıl düşmüş ve git gide kızıllaşır ikiside bence.
Bugün gitseniz ek ücret almaz ama saçı yıpratır diye düşünüyorum. Çünkü saç tekrar işlem görecek.

Ek ücret ister mi diye sormuşsunuz bende sorunun fiyat olduğunu düşünmüştüm.
Saçların ikiside Çok kızıl düşmüş ve git gide kızıllaşır ikiside bence.
Bugün gitseniz ek ücret almaz ama saçı yıpratır diye düşünüyorum. Çünkü saç tekrar işlem görecek.
anlatmak istediğim şuydu, bedeli 60 lira idi kabul ettim ve yaptırdım 120 liraya kadar da yaptırırdım ama şimdi benim dediğimi anlamamış ve o zaman ek ücret ödemem saçma değil mi?ayrıca 60 lira burada piyasa fiyatı...ayrıca saçı 10 liraya kesip 5 liraya kaş alıyorlar...piyasa böyle burada

anlattığım istediğim şuydu, bedeli 60 lira idi kabul ettim ve yaptırdım 120 liraya kadar da yaptırırdım ama şimdi benim dediğimi anlamamış ve o zaman ek ücret ödemem saçma değil mi?ayrıca 60 lira burada piyasa fiyatı...
İşte böyle kuaförede anlatırsanız istemez diye düşünüyorum.

İşte böyle kuaförede anlatırsanız istemez diye düşünüyorum.
dün saçlar yıkandığında ıslakken anladım, bu böyle mi oldum, sonra fön çekti falan yine benim istediğim gibi değil, oradan mutsuz ayrıldım eve geldim yıkadım ama istediğim bu değildi. :((((

Çok üzülmüşsünüz sizi anlıyorum. Ama şimdi bir sakin olalım. Saçınızda beğenmediğiniz şey sarı kısım mı koyu kısım mı?

dün saçlar yıkandığında ıslakken anladım, bu böyle mi oldum, sonra fön çekti falan yine benim istediğim gibi değil, oradan mutsuz ayrıldım eve geldim yıkadım ama istediğim bu değildi. :KK43:(((
Hayır o anda fark ettim ama değişir sandım deyin. İçinize sindirmesi lazım saçı. Ama bu sefer saçı yıpratır diye korkuyorum.

Çok üzülmüşsünüz sizi anlıyorum. Ama şimdi bir sakin olalım. Saçınızda beğenmediğiniz şey sarı kısım mı koyu kısım mı?
yılan gibi çizgileri beğenmedim, ince ince belli belirsiz olması bunu ben evde röfle setiyle de yapardım gerçekten başarısız, ben daha sarı renk istiyorum, doğal kahverengi geçişleri, y.dışında brondie diyorlar, hani aralarda kahvelikler olucak ama sarı yoğunlukta, geçişleri yumuşak ve güneşten açılmış gibi.istediğim tam olrak bu

Hayır o anda fark ettim ama değişir sandım deyin. İçinize sindirmesi lazım saçı. Ama bu sefer saçı yıpratır diye korkuyorum.
umrumda değil, yaz mevsimindeyiz zaten, insan sarı saç kullanmak istiyor, kışın zaten kahveye dönüyoruz

yılan gibi çizgileri beğenmedim, ince ince belli belirsiz olması bunu ben evde röfle setiyle de yapardım gerçekten başarısız, ben daha sarı renk istiyorum, doğal kahverengi geçişleri, y.dışında brondie diyorlar, hani aralarda kahvelikler olucak ama sarı yoğunlukta, geçişleri yumuşak ve güneşten açılmış gibi.istediğim tam olrak bu
O zaman bence hemen konuş. Düzeltmeye çalışsın. Geçmiş olsun.

bekarken kuaförden çıkmıyordum evlendim 5 sene sonra ilk kez bir sarı röfle attırıyım dedim, hani bir insan kuaförde rahatlıyor, çay kahve muhabbet e saçlar da yapılıyor tabi, terapi gibi geliyordu bana ama ne biliyim buradan çıkarken mutsuz çıktım ya

Back
X