Romantik aksam yemegini zehir eden kayınpeder

Zaten hastaligimi hep hafife aliyor her zaman bisey olmaz diyor kendi bi hastalansin yatak döşek yatar

Sadece 1 yıllık gelinim ama tanıdımmm her karakter farklıdır ama bazıları da huy olarak aynıdır. Ben bu huydakileri çok iyi tanıdım. Zaten çocuklugumda da babannemden iyi bilirim. Şimdi benim kaynana da böyle. Biz daha yeniyiz bazı şeyleri açık açık yapamıyo ama mal değilim anlıyorum. Ya böyle en basit konuda bilene laf sokmalar falan neden yani bu da sizin evladınız lafa gelince bilmem kaçıncı evladım da sen oldun derler ama ilk satılan kişi hep sizsinizdir. Ben eş dışında hiçbişeye inanmıyorum kimsenin de samimiyetine güvenmiyorum. Ama şu var ki senin gibi hiçbişeye hayır demeyen çekinen biriyim. Beni çok güzel kullanıyolar farkındayım. Ama öğrendim ben de eşimin üzerine atıyorum. Saolsun bazen benim yerime kendi laf sokuyo anasına. Sürekli benim boyumla yaşımla çocuk yapmayışımızla dalga geçiyolar yani laf vuruyolar. O da onlara lafını sokuyor. Siz ana olursanız doğurduğunuz da size evlat olur. Kayınvalidelerinden ne gördülerse bizim üzerimizde uyguluyolar. Allahım sen bizi onlara benzetme amin.

Bana da 1 sene olmadi evleneli evlendigim ilk hafta beni yine temizliğe çağırmıştı manyak karı sonra bi iki sefer daha çağırdı sonra hamile olduğumu öğrendiği icin cagirmiyordu ama nolduysa simdi yine çağırıyor üstelik ben kendi evimin işini zar zor yaparken son bir haftadir rahatsizim bilmesine ragmen çağırıyor . esime sen birak dedi o da ise gidiyorum ben diye karşılık verince dolmuşa binsin gelemiyo mu bilmem ne bi de gıcıklık yapıyor hâla sonra istemiyorum gelmesin diye kavga etti eşimle eşimde sinirlendi bagiedi çağırdı .bende o üzülmesin diye sen boşver ben giderim yine de kavga etmeyelim dedim ama aksam olsun esime gitmek istemedigimi söylüycem

sen iyimisin ya kv nin evine temizliğe gidiyorsun
hangi çağda yaşiyorsunuz Allah aşkına
hayatda gitmem kendi evimi temizletmek için kadın çağırıyorum ben kv deme gitcem bide
az yesinde oda bi kadın çağırsın

Gerçekten yazık günah ya karnındaki yavruya yazık hamileyken niye bu kadar stres yaratırlarki anlamıyorum. Ama bazıları kaostan besleniyo işte. Evinde boş boş otururken canı sıkılıyo oyalanacak kafa dağıtcak bişeyler arıyolar cidden bazı insanlar böyle ne yazıkki.. Bide o kendince şöyle düşünüyo afilli masalar hazırlayıp yemekler yapmayı biliyo gelsin burda da anasına temizlik yapsın demeye getirmiş bence. O olayın ardından hemen sizi temizliğe çağırması bunu düşündürttü bana. Eşinizi arkanıza alın kendinizi ezdirmeyin gelin herzaman üvey evlattır ama öz oğul atılmaz satılmaz o yüzden siz iyi olun oğlu kötü olsun. Siz hayır demeyin o desin. Siz laf demeyin o desin misal. Yani üzgünüm ama mutlu bi evlilik için buna mecbur kalıyoruz. Bizi bi salsalar rahat bıraksalar ya da gerçekten düşman gibi değil de anne baba gibi davransalar sıkıntı yok.

genelde zaten ne derlerse kötü olmamak için ben bisey demiyorum mecburen esime söylüyorum o susturuyor .Yoksa söylenecek çok laf varda tadimiz kacmasin diye hep susuyorum

Bence çok özel şeyler paylaşmam sevmem özel kavramının içi de boşaltıldı sosyal medya sağolsın

Bir mutlu olanlar var, bir de mutluymuş gibi yapmaya calisanlar var aslinda bu bir gercek.
Mesela bir "akrabam" diyeyim var hicbiseyini asla dısari belli etmez. Maddi durumunu oldugundan daha iyi, evliligini oldugundan daha mutlu gostermeye calisir surekli.
Ben "çok yakin" aileden olmasam ve sadece arkadas olsaydik gercekte ne yaşadiklarini mumkun degil bilmezdim, tahmin bile edemezdim, maşallah der geçerdim.

Benim bahsettiğim arkadaşım ilk evliliğinde çok uzaktı sosyal medyadan. Ne fotoğraf koycu ne soyadını değiştirdi. Kötü gittiğini bilen yoktu. Boşandığında şok olduk. Şimdi yeniden evli. Eşi dünya iyisi bir adam. Ağzının içine bakar. Romantiktir. Muhtemelen diğerinde görmediini yaşıyor. Dıya doya paylaşıyor. Seyahatler, gelen hediyeleri. Biz yeni eşiyle daha iyi anlaştık belki ondan daha içine sindiğini görüyorum ondan belki paylaşımları arttı bence

Ya saçmalayın lütfen.
Beni hiç bir kuvvet kayınvalide evini temizletemez. Kim kirlettiyse o temizlesin. Kölesi misiniz? Siz değernizi bilmezseni hep alttan alırsanız böyle elin evini temizlerseniniz

Arkadasiniz icin demedim. Mutluluk, mutsuzluk sosyal medyadaki paylaşimlarla alakali degil. Kimisi mutluyken az paylasir, kimisi mutsuzken az paylaşir arkadasiniz gibi.
Çok paylaşim yapan kesin kesin mutsuzdur olayina da katilmiyorum zaten.
Sadece demek istedigim sey sosyal medyaya oynayan bir kesim var gercekten ama bunu kişileri çok yakindan tanimadan bilmek zor.

Ben böyle şeyler paylaşmam.
Ama size yüzde yüz hak verdim.
Ve sizin yerinizde olsam sadece kayın ailenin görebileceği şekilde durum ayarı yapar sürekli paylaşım yapardım.
Hadsizlere müstehak!

Ne okudum böyle ben ya bunlar normal mi ailecek? Hikayede kalmasın dedım de anasayfanda paylaş Canım şuan bu olaydan sebep mesafe koydun koydun yoksa hep bunları cekmek zorunda kalırsın..Baksana ıkı dakıkada esının bıle fıkrını degıstırmısler normal mı demıs..Hamıle kadın son ayları olmasına ragmen kalkmıs esıne masa hazırlamıs surprız yapmıs takdır edeceklerıne kusur arıyorlar..Ben abımle yengemın veya cocuklarının böyle fotograflarını görünce cok hosuma gıder onların huzuru yerınde olunca bız de mutlu oluruz...Eşini karsına al güzelce konuş..Bak de hamıle halımle senı mutlu etmek ıcın elımden geldıgınce bıseler yapmak ıstedım de..Bizim mutlu günümüzü paylasmanın da ayıp oldugunu düşünmüyorum.Ortada mahrem acık sacık herhangı bır sey de yok..Ailen bana bu sekılde karısmaya devam ederse tepkım büyük olur de.. Anlasın

Ben eş ailesini her yerden kısıtladiğım için rahatım, yeni evliyken durumda ailemle kahvaltı paylaşmıştım eşimde yanımdaydı, eve geldik k.peder aradı beni, biz öyle bir kahvaltı görmedik nedense sizden falan , sonra bide bana emri vaki yaptı sabah erkenden gel misafirler var onlara kahvaltı vs hazırla, ben şok oldum , kahvaltı hazırlamaya falan da gitmedim ve o gün dersimi aldım, şimdi hepsi kısıtlı hiçbişeyimi göremiyorlar, bence sende hepsini kısıtla..

Başıma gelen bı olayı anlatayım eşim doğum günümde hediye almıştı fotoğraflı falan heveslenip watsaba koydum o zaman bekardi görümcem bunu görmüş görgüsüz falan her lafı saydi kaynana ma dedim bak kızın bunu bunu diyo diye sizde herşeyi koymayın dedi kızına ağzını açıp sanane falan demedi.şu an görümcem evli günde on tane fotoğraf koyar yediğini içtiğini giydiğini aklınıza gelecek herşeyi kötü biseymi demişsin ya biz yapınca kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…