Kaynanamın kıskandığını düşünüyorum açıkçasınormal anne babalar "aa ne güzel çocuğumun doğumgününde bişeyler hazırlanmış, birbirlerini seviyorlar, geçiniyorlar" der.. bu teyze ve amca saçmalamış.
muhtemelen kv sen bana bişi yapmadın hiç die kv ye yüklendi. adam da hıncını sizden aldı.
Eskisi gibi samimi olmayı düşünmüyorum açıkçası artık soğuk davranıp uzaklasmak istiyorum fakat esime belli etmedenNe hadlerineymiş bu cesareti kocanız veriyor ve ellerinden geri alamıyorsa höst deme sırası size gelmiştir bir durdurun derim
Eşimde onlar görmesin gizle onlara paylaşacaksan da diyor aynısını bende yapmak istedim fakat eşimle aram bozulmasin diye yapmadımSadece kayın ailesi görecek şekilde tekrar paylaş
Ben daha gençkene paylaşıyordum şimdi bıraktım o işleri.. Artık çok az paylaşım yapıyorum.
Hayır belli et ve gerçekten durmaları gereken yeri uygun bir dile anlat ne münasebet bunun için huzur bozanın huzuru bozulur siz sindikce kafanıza çıkarlar tamam eski kafalılardır anlamazlar felan da kovana ayar çekip ev huzuruna müdahale gerektirecek bir durum yok lütfen herkese yerini bildir ki bir daha yaşanmasınEskisi gibi samimi olmayı düşünmüyorum açıkçası artık soğuk davranıp uzaklasmak istiyorum fakat esime belli etmeden
Sinirden whatsapi sildim bende kullanmiyorum şimdiBen olsam inadıma bidaha paylaşırım. Onlar gördükten sonrada hepsini silerim.
Onlara neki görmek istemiyosa bakmasın. Ayrıca bidaha biraraya gelincede gayet resmi ve soğuk olurum. Tepki göstermezseniz tepenize çıkarlar.
Eşimde onlar görmesin gizle onlara paylaşacaksan da diyor aynısını bende yapmak istedim fakat eşimle aram bozulmasin diye yapmadım
Eşim babasina gereken tepkiyi verdi sayılır telefonda ama uzatmaz biliyorum bugün bisey olmamış gibi konuşur.Ama icim onun ailesine o kadar soğudu ki şu saatten sonra buzdolabı gibi olcam onlaraHayır belli et ve gerçekten durmaları gereken yeri uygun bir dile anlat ne münasebet bunun için huzur bozanın huzuru bozulur siz sindikce kafanıza çıkarlar tamam eski kafalılardır anlamazlar felan da kovana ayar çekip ev huzuruna müdahale gerektirecek bir durum yok lütfen herkese yerini bildir ki bir daha yaşanmasın
Sinirden whatsapi sildim bende kullanmiyorum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?