Romantik aksam yemegini zehir eden kayınpeder

Bence siz gereksiz uzatmışsınız. Arayıp size birşey demiyorlarsa eşinize dedikleri onların arasında sizi hiç bağlamaz.
Mutlu yillarınız olsun.

Kaynanamın kıskandığını düşünüyorum açıkçası
Kıskanırlar anacım bi keresinde bende aynı senin gibi kutlamıştım eşimin doğum gününü 1 aylık evliydim. Hiç bir yerde paylaşmadım ama kaynanam naptınız naptınız diye tutturunca eşim anlatmıştı. Ertesi gün aynı yemek ve hazırlıklardan bende istiyorum banada yapın diye tutturdu. Ne zaman orda kalsak benim uykym yok deyip gece 3 e kadar baş ucumuzda oturuyor

adile naşit geldi aklıma

Kayınpederiniz ve kayınvalideniz boyunu aşan işlere karışmış hele Bi kp bir adam böyle işlere karışmamalı yüzgöz olmamalı özel şeyleri paylaşmaya gelince yapmamayı tercih ederim ama siz bilirsiniz siz böyle istemişsiniz saygı duyulması gerekir tek önerim ailesi için eşiniz ile aranızı bozmayın eşinizle bir resiminizi tekrar duruma koyun yine görsünler sizi kavga ettirdiklerini öğrenmesine bırakın mahrem mahremde kalsın ama kp çok ayıpladım

aman ne takıyorsunuz
ben olsam inadına başka şeylerde paylaşırım ve özelliklede engelemem, görsünler
görmek istemiyorsa bakmasınlar
benim kv de hep bı yarış içindedir
yeni evliyken eşimin bana aldığı gülleri kıskanıp kp laf sokardı benim yanımda
oda sen seviyorsun diye bahçeye bisürü gül diktim ya daha napim demişti adamcağız
haklı yani
artık o tür şeylerin lafını yapmiyor ama eşimin aldığı hediyleri falan görünce bi yüzünün şekli halen değişiyor o ayrı
ben kışın çok üşürüm, aslında yaz kış elim ayağım çok üşür donarım
her gelir bize ayy ev alev atıyor sen ısınmiyon ayağında çorap ve terlik bak ben yaz kış çorap giyemiyorum bana ateş basiyor. İyi de banane bundan arkadaş? ben üşüyorum ister çorap giyerim ister patik sanamı sorcam. Kaç kez onun terlemesi beni ilgilendirmediğini söyledim yine aynı. Bikere herkesin içinde eee sen ateşli kadınsın ben senin gibi olamam dedimde bozuldu. Benle konuşurken dikkat etmesi gerektiğini anlamiyor kadın o değilde yaşı gittikçe daha tuhaflaştı eskidende herşeye yorumu vardı da bukadar değildi. Neyseki çok az görüşüyoruzda birbirimizi idare edebiliyoruz.

Biz de onlara kalmaya gittigimizde kapıyı calmadan falan gecenin köründe aklina bisey geliyor zırt pırt bi bahane bulup odaya geliyordu

Niye kendilerini gelinlerle kıyas ederler anlamam benim kaynanamda sürekli kendisiyle beni kıyaslar

Niye kendilerini gelinlerle kıyas ederler anlamam benim kaynanamda sürekli kendisiyle beni kıyaslar

aman etsin ya noluyorki
baştan kayıpedeceğini bildiği bir yarış onunkisi
ne eğitim sevimiz denk, ne hayata bakışımız denk ne zevklerimiz aynı
armut ile elmayı kıyasliyor, kendince takılıyor işte
ben takılmıyorum, yeri geldiğinde lafımı esirgemiyorum
15 yıldırda hiç esirgemedim
eşim ne der, o ne düşünür diye hiç düşünmedim
çat çat söylüyorum herkesin içinde
ben şişene kadar o şişsin banane

Aynen öyle valla dusununce ben ne salağım dedim simdi.ya bi de 2 oglu var zaten onlar evini süpürüyor siliyor her isine yardımcı oluyor kaynanamin görümcem uzakta olduğu icin onu çağıramaz ama zaten yardim edeni var .Beni sırf gıcıklığına çağırıyor geçenki olaydan dolayi bence. Çağırmasını da gectim arayip bana da demiyor musaitmisin yardim edermisin diye eşimden haber gönderiyor

Ayy valla haklısın ya ben susuyorum da noluyo tepeme cikiyolar

Eşinizin ailesi madem böle karakterde ben olsam paylaşmazdım.Zaten bu tarz özel anların paylaşılmasına karşıyım.Ama kimsenin buna karışmaya Hakkı yok.Bence bu tarz olayların yaşanmasına sebep eşler.Çünkü onlar tavrını koyabilseydi kimse arayıp birşey diyemezdi.

Ay lütfen gitmeyin bi bahane uydurun bu konuda en büyük destek eşinizden gelir ağız birliği yapın bişe uydurun yani. Şimdi hastayım deseniz kontrole de gelir o ben biliyorum böyle tipleri. Sonra gelir siz kendinize bi bardağa çay koysanız aaaa bu gelin hasta değil sapasağlam der gerçi siz verem olsanız da sapasağlam derler bu tarz insanlar ağzınla kuş tutsan yaranamazsın kimisine. Kayınvalideyle mi evlendik kocayla mı belli değil.

Ama gercekten rahatsizim mide bulantılarım çok var bu aralar

Zaten hastaligimi hep hafife aliyor her zaman bisey olmaz diyor kendi bi hastalansin yatak döşek yatar

Ne sevimsiz insanlar ya... ne güzel oğlumu mutlu etmiş diye sevineceğine... kv oğlunu kıskanıyor sonra kocayı dolduruyor heralde. Bence de zaten gizleyin bana da çok musallat oluyorlardı gizledim hiç foto koymuyorsun diyorlar birde kesin size de sorarlar içimden gelmiyor dersiniz sizde Hiç canınızı sıkmayın bir de kafanıza takmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…