Romanya Paylasim Alani (Tanisma)

selam canim iasi sehri yas olarak telaffuz ediliyor turkcede Romanyanin kuzey-dogusunda bukrese yaklasik 6 saat falan ama arada bukrese de geliyoruz. Bende su anda calismiyorum, Allah bagislasin oglun varmis. Bende birilerinin burada oldugunu duyunca yalniz olmadigimi dusunuyorum. Gorusmek uzere.

sagol canim bukrese geldiginde beklerim her zaman bende kk ilk geldigimde romanyadan kimseyi goremiyince cok uzulmustum cevremde,de hic turk yoktu ama simdi hepsi birbirinden harika arkadaslar edindim sende burda yanliz deyilsin ben her zaman burdayim istedigin zaman yaz ve paylasabilirsin:1hug:

tesekkurler canim, cok memnun oldum, sen de eger benimle birseyler paylasmak istersen her zaman yazabilirsin. Kendine cok iyi bak aslinda msn adresin varsa oradan da yazisabiliriz. bye

tesekkurler canim, cok memnun oldum, sen de eger benimle birseyler paylasmak istersen her zaman yazabilirsin. Kendine cok iyi bak aslinda msn adresin varsa oradan da yazisabiliriz. bye

canim msn goruselim olur tabi senin ozel mesaj bolumun kapali benimkisi acik sen istersen bana ozelden gonder daha guvenli olur:1hug:

selam canim msn adresini ozel mesaj dan gonderdin galiba ama orasida kapandi ulasilamiyorum mesajinaburdan verim benim msn baska care yok galiba

:teselli:merhaba!ben turkiyede yasayan (13yıl)bir romanialıyım.ben alıstım evideim sende alısırsın

tekrar merhaba nane63 ben romaniyalıyım eşim türk , zorluklar heryerde olur yeterki sen onları çok citiye alma .ben mutluyum tek dertim özlem çünkü geldim geleli hiç ülkeme gidemedim.

tekrar merhaba nane63 ben romaniyalıyım eşim türk , zorluklar heryerde olur yeterki sen onları çok citiye alma .ben mutluyum tek dertim özlem çünkü geldim geleli hiç ülkeme gidemedim.

merhaba canim niye gelmedin ailen burda yokmu? citdiye alinmicak gibi degil aslinda avrupa birligine girdigi icin her gun kanun deyistiriyolar bazilarn bu kanunlardan haberi olmuyo vize islemleri olsun baska evrak isleri olsun yapilamiyo dil problemide yasiyoruz burda isllah hersey zamanla yerine oturur herseye ragmen romanya,yi seviyorum guzel bir yer bundan once rusyadaydim orayi bukadar sevmemistim bende ailemi cok ozledim bu vizeden dolayi gelemiyorum ama isllah bayramda gelicem bu sefer:dance: umarim sende bir gun gelirsin romanya.ya cok degismis buralari oyle diyolar eski olanlar bukrestemi yasiyodun burdayken? romanya bukres formunda resimler var kendi cektiklerimde var dahada cektikce eklicem cok guzel yerleri var buranin:1hug:a.s.

buna kızlarr!!..
15 yıldır romanyadayım ben..niye yalnız hıssedıyosunuz kendinizi,bende bükreşteyim ve tahmın edemedıgınız kadar cok turk var burda..herhangı bı konuda yardıma ıhtıyacınız olursa elimden gelenı yaparım..

merhaba ozlemcim bende bukresteyim gringas,dayim 8 ay oldu ilk cok zorlandim kimse yoktu ama simdi cok guzel arkadasliklar edindim cok mutluyum seninlede tanismak isterim:1hug:baska zorluklarda yasiyoruz daha yeni sayildigimiz icin senin uzun zaman olmus. senin icin zorluk kalmamistir. eminimki calisiyomusun ev hanimi,misin?a.s.:1hug::enbuyukkk:

ben çok alıştım türkiyeye gittim geldim aradım romanyayı ülkem çok güzel ama insan demek ki alışıyormuş nane63 eylülde gidicem diyordun türkiyeye gidemedinmi vize falan demişsin oğlanı okula yazdırdınmı okul arıyordun ben kızı yazdırdım o da mutlu bende tavsiye ederim

canim hos geldim ben daha gidemedim bizim oturumlar cikali cok oldu ama oglumun vizesine pasvurulmadi henuz eksik evraklar cikartiyolardi durmadan onlari tamamladik simdide tercume ettirilmesini bekliyoruz 2 haftadir isallah onumuzdeki hafta basvuruz yine heralde vizenin cikmasi bizim gitmemiz 1,5 ayi bulucak okuluda turkiye,ye gitip geldikten sonra yazdirmayi dusunuyodum isallah.
lubnan okulunami yazdirdin ? bende buraya alistim gidicem diye biraz icim buruklasiyo 2 ay kalicam orada orasi vatanin ama buraya alistim kizinin mutlu olmasina sevindim benimkisi ben okula gitmicem diyo simdiden troya musait oldugun zaman bir gun bulusup tanismayi isterim ben her zaman musaitim.

Bende tanısmak ısterım nane63 sızlerle benım sülalem burda diyebilirim,fakat ben yılda bıkac ay ordayım turkıyede okulum var unı bıtıyor 3 aya kadar,oraya temelli yerlesebılırım belki..kendınıze ıı bakın gorusmek uzere..bu arada lubnan okulundan kımse memnun degıl herkesler aldı ordan cocuklarını uyarmadan gecemıcem bunu da..

merhaba ozlemcim aslinda bir organizazyon yapsak ne iyi olur burdaki arkadaslarda katilmak isterse guzel olurdu.benim biraz kafam karisti sulalen romanyadami yasiyo?birde sen suanda burdamisin turkiyedemi ?:uhm:

Hemen aydınlatayım seni nanecim..su an turkıyedeyım ama bugun yarın oraya gelıyorum..babam 91 de gıttı romanyaya ardından annem,ardından abımler derken, sımdı teyzem,kuzenlerım,yakın uzak akrabalar toplasan bi 60 kişi varız tabi bunların bazıları memleketlı bazıları uzak akraba..ben turkıyede okudum ama somestırde ve yazları geldım hep oraya en son 2ay once ordaydım ve sımdı tekrar gelıcem..okulum 3 ay sonra bıtıyor ınsallah ozamanda temelli yerlesicem galıba..

hmm anladim simdi nekadar guzel ailenin akrabalarinin yakininda olmasi cok sanslisin benimde cevrem burda olsa hic zorluk cekmezdim heralde bak bayramda geliyo yine icimiz buruk evde oturucaz bizsenağlama turkiyenin neresindensiniz? gelicegine sevindim:1hug:

Canım inşallah görüşürüz kızı ISB verdim lübnana vermedim burası çok güzel tavsiye ederim sabah 8 de gidiyorlar akşam 3.30 da geliyor hayırlı sahurlar

Canım inşallah görüşürüz kızı ISB verdim lübnana vermedim burası çok güzel tavsiye ederim sabah 8 de gidiyorlar akşam 3.30 da geliyor hayırlı sahurlar

sagol canim bu konuda huzurlu olmana sevindim kismet olursa bi kac ay sonra dusunicem burayida bir arkadasimda kires arastiriyodu onun cocugu biraz daha ufak ona soylimde oda bi baksin tesekkur ederima.s. canim,ya msn goruselim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…