selam canim iasi sehri yas olarak telaffuz ediliyor turkcede Romanyanin kuzey-dogusunda bukrese yaklasik 6 saat falan ama arada bukrese de geliyoruz. Bende su anda calismiyorum, Allah bagislasin oglun varmis. Bende birilerinin burada oldugunu duyunca yalniz olmadigimi dusunuyorum. Gorusmek uzere.
tesekkurler canim, cok memnun oldum, sen de eger benimle birseyler paylasmak istersen her zaman yazabilirsin. Kendine cok iyi bak aslinda msn adresin varsa oradan da yazisabiliriz. bye
tesekkurler canim, cok memnun oldum, sen de eger benimle birseyler paylasmak istersen her zaman yazabilirsin. Kendine cok iyi bak aslinda msn adresin varsa oradan da yazisabiliriz. bye
:teselli:merhaba!ben turkiyede yasayan (13yıl)bir romanialıyım.ben alıstım evideim sende alısırsın
tekrar merhaba nane63 ben romaniyalıyım eşim türk , zorluklar heryerde olur yeterki sen onları çok citiye alma .ben mutluyum tek dertim özlem çünkü geldim geleli hiç ülkeme gidemedim.
buna kızlarr!!..
15 yıldır romanyadayım ben..niye yalnız hıssedıyosunuz kendinizi,bende bükreşteyim ve tahmın edemedıgınız kadar cok turk var burda..herhangı bı konuda yardıma ıhtıyacınız olursa elimden gelenı yaparım..
ben çok alıştım türkiyeye gittim geldim aradım romanyayı ülkem çok güzel ama insan demek ki alışıyormuş nane63 eylülde gidicem diyordun türkiyeye gidemedinmi vize falan demişsin oğlanı okula yazdırdınmı okul arıyordun ben kızı yazdırdım o da mutlu bende tavsiye ederim
Bende tanısmak ısterım nane63 sızlerle benım sülalem burda diyebilirim,fakat ben yılda bıkac ay ordayım turkıyede okulum var unı bıtıyor 3 aya kadar,oraya temelli yerlesebılırım belki..kendınıze ıı bakın gorusmek uzere..bu arada lubnan okulundan kımse memnun degıl herkesler aldı ordan cocuklarını uyarmadan gecemıcem bunu da..
Hemen aydınlatayım seni nanecim..su an turkıyedeyım ama bugun yarın oraya gelıyorum..babam 91 de gıttı romanyaya ardından annem,ardından abımler derken, sımdı teyzem,kuzenlerım,yakın uzak akrabalar toplasan bi 60 kişi varız tabi bunların bazıları memleketlı bazıları uzak akraba..ben turkıyede okudum ama somestırde ve yazları geldım hep oraya en son 2ay once ordaydım ve sımdı tekrar gelıcem..okulum 3 ay sonra bıtıyor ınsallah ozamanda temelli yerlesicem galıba..
Canım inşallah görüşürüz kızı ISB verdim lübnana vermedim burası çok güzel tavsiye ederim sabah 8 de gidiyorlar akşam 3.30 da geliyor hayırlı sahurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?