Romanya Paylasim Alani (Tanisma)

burdaki bayanlar nedense pek gorusmuolar birbirleriyle herkezin ayri bi gurubu var ben 6 yildir romanyadayim...cokda arkadasim yok..turkiye gibi degil yani senağlama

dilem nerdesin uzun zamandir yoksun umarim iyisindir hadi bak bulusuyoruz artik sende katil:1hug: 9 kasim cuma gunu kismetse:1hug:

ozlem merhaba bukrestemisin bilmiyorum ama burdaysan 9 kasimda bulusuyoruz sende kattil:1hug:

canım merhaba ben yazamadım sen yazmışsın ellerine sağlık buluşmayı çocuklardan fırsat bulamadım herkesi bekliyoruz

arkadaşlar 9 kasım cuma saat 12.00 de balon copilorda buluşuyoruz herkesi bekliyoruz hepiniz öptüma.s.

Gurbet kuşları merhaba,,Ben Troyanın arkadaşıyım.onun sayesinde sizlere yazıyorum..
buluşacağınızı duydum...sizlerin adına çok sevindim..Ben Türkiye'deyim.yıllar önce bende yurt dışında yaşadığım için vatan özleminizi anlıya biliyorum birazda bu sebepten buraya uğradım..Buluşma resimlerinizi bekliyorum umarım ilerleyen günlerde daha çoğalırsınız sizlere iyi eğlenceler.a.s.:enbuyukkk:

Bulusmuslar :mymeka:
Nerde fotolar kizlar ??
Troyayi merak ederiyorum yerimseniben

ooo kimler gelmiş hoşgeldiniz resimler için bekleyeceksiniz zaten merak edecek birşey yok işte enine boyuna bişeyim enimi daraltmaya çalışıyorum ama olacak inşallah ben size haberini şey ederim fotoların arkadaşta onunda bilgisayarı bozukjeyyar:enbuyukkk:

kızlaarrr naptınız bulustunuz mu??uzun suredır gıremedım ben uzak kaldım, bu arada FOTOĞRAFCILARIN KRALİCESİ guzel kuzenım duyguuuu... bı de burdan sesleniiim dedim

Merhaba ben Bolero bukres'te bulustuk,konustuk guzel gecti,umarim bir daha ki gorusmemizde sen de olursun. Ba bayyy.

bolero canım merhaba iyi hadi hayırlısı ile dönmüşsünüz bebişler iyi oğlan biraz ateşlendi ama şimdi iyia.sdağçiçeğim fotolara var daha biraz daha merak edin kafamçokkarıştı

Oyle mi? Demek ki ateslendi bicirik, iyi ki gelmemissin o gun biz yemege giderken, belki daha agir atlatirdi, dikkat et ates tehlikeli gerci tecrubelisindir ikinci cocugun. Bu arada ben senin messenger adresini almayi unuttum.Ama burdan veremezsin bende ayni sekilde. Neyse aliriz bir ara. Ertesi gun kizlarla bulusamadik, Nanenin esi calisiyordu. Ben de kendim bukresin altini ustune getirdim bi guzel gezdim yagmurda...Ondan sonra da pazar gunu donduk...

Evet bulustuk cok guzel gecti. Troyacigim insallah iyidir simdi cocuklar . Boleracigim bende gelemedim cumartesi butun gun calistim gitmeden keske bidaha gorusseydik. Bidaha geldiginde insallah. Optum sizi kizlar iyi bakin kendinize . Ayriyeten bende troyanin msn almayi unutmusum naneden falan aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…