Röntgenci komşu

pamuksuzseker

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2018
825
2.126
113
Merhaba ailemle küçük bir yerde müstakil evde yaşıyorum. Komşumuzun 2 katlı bir evi var üst katta oturan evli barklı çocuklu adam utanmadan sürekli bizi gözetliyor. Önceden evimizi de gözetliyordu annem de rahatsızdı bu durumdan hatta bi kere anneme el sallamış. Annem babama söylemek istemedi kavga çıkarır başı belaya girer diye. Gerçekten de babam ne yapacağı pek belli olmayan biridir. Şimdi evlerimizin arasında inşaat olduğu için evi gözetleyemiyor. Ama ben her sabah dolmuş beklerken kapıyı açıyor kapının bir adım gerisinde durup ben dolmuşa binene kadar beni izliyor. Gördüğümü belli etmiyorum o tarafa hiç bakmıyorum hatta yüzümü diğer tarafa dönüyorum neyime bakıyor anlamıyorum kat kat giyinmişim mont falan, yüzümü bile dönmüyorum ama yine de bakıyor. Bu sabah yine çıktım göz ucuyla baktım yoktu. Dolmuş beklerken üşüdüm hafif öksürdüm hemen sesimi duymuş kapıyı açtı ayakta beni izliyor. Çıldıracağım artık. Ben hiç yalnız kalmaktan korkan biri değilim ama artık akşamları evde tek olduğumda aklıma geliyor huzursuz oluyorum. Birkaç ay sonra evden ayrılacağım bir taraftan bırak rezillik çıkmasın diyorum bir taraftan ben gittiğimde başkalarına bakmaya devam edecek birinin haddini bildirmesi lazım diyorum. Çünkü bir komşumuz da daha önce bu durumdan rahatsiz olduğunu söylemiş anneme. Bir de abim var o öğrenirse ciddi olay çıkarır. Siz olsanız ne yapardınız? Görmezden gelmeye devam mı etmeliyim yoksa ifşa mı etmeliyim?

Babanızın Haydarı yokmu:sinirli:
Kaç kişiyseniz Alın elinize birer sopa
Görmezden gelmeyin öyle sapıklara haddini bildirin belki GBt side kabarıktır bilemezsiniz tecavüzcü çoşkunda olabilir
Önleminizi alın gerekirse şikayetçi olun oda bi istismardır çünkü

Kişisel olarak size baktığını sanmıyorum. Yani o anda kim varsa ona bakıyor gibi geldi takıntılı bir rahatsızligi olabilir.
Ben olsaydım eşime soylermiydim bilemiyorum kesin elinde kalır adam ama o kişiye hasta gözüyle bakmak lazım eğer abiniz çok ileriye gitmeyecek şekilde uyarabilecekse abinle paylaş bunu. Yoksa idare et diyecegim zaten çıkacakmissin evden.

Merhaba ailemle küçük bir yerde müstakil evde yaşıyorum. Komşumuzun 2 katlı bir evi var üst katta oturan evli barklı çocuklu adam utanmadan sürekli bizi gözetliyor. Önceden evimizi de gözetliyordu annem de rahatsızdı bu durumdan hatta bi kere anneme el sallamış. Annem babama söylemek istemedi kavga çıkarır başı belaya girer diye. Gerçekten de babam ne yapacağı pek belli olmayan biridir. Şimdi evlerimizin arasında inşaat olduğu için evi gözetleyemiyor. Ama ben her sabah dolmuş beklerken kapıyı açıyor kapının bir adım gerisinde durup ben dolmuşa binene kadar beni izliyor. Gördüğümü belli etmiyorum o tarafa hiç bakmıyorum hatta yüzümü diğer tarafa dönüyorum neyime bakıyor anlamıyorum kat kat giyinmişim mont falan, yüzümü bile dönmüyorum ama yine de bakıyor. Bu sabah yine çıktım göz ucuyla baktım yoktu. Dolmuş beklerken üşüdüm hafif öksürdüm hemen sesimi duymuş kapıyı açtı ayakta beni izliyor. Çıldıracağım artık. Ben hiç yalnız kalmaktan korkan biri değilim ama artık akşamları evde tek olduğumda aklıma geliyor huzursuz oluyorum. Birkaç ay sonra evden ayrılacağım bir taraftan bırak rezillik çıkmasın diyorum bir taraftan ben gittiğimde başkalarına bakmaya devam edecek birinin haddini bildirmesi lazım diyorum. Çünkü bir komşumuz da daha önce bu durumdan rahatsiz olduğunu söylemiş anneme. Bir de abim var o öğrenirse ciddi olay çıkarır. Siz olsanız ne yapardınız? Görmezden gelmeye devam mı etmeliyim yoksa ifşa mı etmeliyim?
Psikolojik problemli olabilir mi🤔

Babana soyleme aman kardes! Senin başına ananın başına biseyler gelsin 3. Sayfa haberi olun ama baban duymasın ha
Aman baba duymasın derken kız canından olabilir Hemen duymalı bence bu ayıplanacak bi durum değilki çünkü var öyle sapıklar Allah korusun Takınlıda olabilir

Doğru diyorsun ya..söylese mi acaba bende kararsız kaldım
Ben çok küçüktüm bi düğünde Arkadaşımın 6yaşındaki kız kardeşine teyze oğlu tecavüz etmişti kızı kanlar içinde battaniyeye sarıp o kalabalıgın içinde hastaneye götürmüşlerdi bununla alakası yok belki ama erkeklerden nefret ediyorum en küçük bi istismarda bile önlem alınmalı 😞

Nasil olsa esine, abisine, babasina söylemez, korkar diye dusunurek bunlari yapmaya cesaret buluyor bu pislikler. Korkmayin, soyleyin. Ama direkt kaba kuvvete girişmeyin. Özellikle gizliden video fotoğraf çekip çekmediğini kestirmeye çalışın. Bunu yakalarsanız lehinize bir hamleniz olur. Bunun dışında kaba kuvvet ile haklıyken haksız duruma düşersiniz

Zira bunlar zeytinyagi gibi uste cikmayi cok iyi bilir boyle durumlarda. Yanlış anlaşılma der, kanıt yok der, gunesin dogusunu izlemeye kapıyı açtım der yine yırtar. Bunu da goz onunde bulundurun.

Bunu demek bana gerçekten çok koyuyor ama polisin de pek kanıtsız umursayacagini sanmiyorum...

Ben çok küçüktüm bi düğünde Arkadaşımın 6yaşındaki kız kardeşine teyze oğlu tecavüz etmişti kızı kanlar içinde battaniyeye sarıp o kalabalıgın içinde hastaneye götürmüşlerdi bununla alakası yok belki ama erkeklerden nefret ediyorum en küçük bi istismarda bile önlem alınmalı 😞
Off valla çok üzüldüm inşallah miniğin psikolojisi düzelmiştir.

peki sadece size mi bakıyor bu adam

yani sen çıkarken annen evde mi

senden sonra gidiyor mu adam

sonra da bakıyor mu biraz gözlemlesin

bir gün de abin ile birlikte çıkın durağa o zaman da bakacak mı kontrol et

sonra da anlat abine yaşananları

onun da bende gönlü vardı der böyle manyaklar

siz en azından kendi aranızda bir konuşun durumu

adamın eşi anası vs yok mu yalnız mı yaşıyor

bizim sitede vardı böyle bir tip site bahçesinde otururken yanımızdan geçerken şarkılar vs söylerdi evli barklı çocuklu kadınlarız

çocuklar oynuyor diye oturuyoruz vs

ama adam raporlu idi ailesi de durumu bilir kusuruna bakmayın derdi

en son bir kıza takıldı kavga çıktı taşınıp gittiler

Babanızın ve abinizin kötü bişey yapmasından korkuyorsanız daha aklı selim düşünen, olayları sakince çözmeyi bilen bir aile büyüğünüze olayı anlatıp onunla birlikte babanıza durumu anlatabilirsiniz. Ama ne olursa olsun anlatın. Her sabah sizi izleyen, fırsat bulduğu an annenizi izleyen hatta arsızca el sallayan birinin kendi kendine durulmasını beklemeyin.

Oyy okurken kanım çekildi 🥺🥺🥺☹️☹️☹️☹️ inanmıyorum ve buna şahit oldunuz öylemi kimse fark etmemismi kız nerde falan diye sonra noldu o çocuğa tecavüz eden s....size pisliğe insaniyet onur yoksunu hayvan demek hayvana hakeret olur o mahkuka noldu???

Back
X