- 10 Eylül 2018
- 825
- 2.126
- 113
- Konu Sahibi pamuksuzseker
Merhaba ailemle küçük bir yerde müstakil evde yaşıyorum. Komşumuzun 2 katlı bir evi var üst katta oturan evli barklı çocuklu adam utanmadan sürekli bizi gözetliyor. Önceden evimizi de gözetliyordu annem de rahatsızdı bu durumdan hatta bi kere anneme el sallamış. Annem babama söylemek istemedi kavga çıkarır başı belaya girer diye. Gerçekten de babam ne yapacağı pek belli olmayan biridir. Şimdi evlerimizin arasında inşaat olduğu için evi gözetleyemiyor. Ama ben her sabah dolmuş beklerken kapıyı açıyor kapının bir adım gerisinde durup ben dolmuşa binene kadar beni izliyor. Gördüğümü belli etmiyorum o tarafa hiç bakmıyorum hatta yüzümü diğer tarafa dönüyorum neyime bakıyor anlamıyorum kat kat giyinmişim mont falan, yüzümü bile dönmüyorum ama yine de bakıyor. Bu sabah yine çıktım göz ucuyla baktım yoktu. Dolmuş beklerken üşüdüm hafif öksürdüm hemen sesimi duymuş kapıyı açtı ayakta beni izliyor. Çıldıracağım artık. Ben hiç yalnız kalmaktan korkan biri değilim ama artık akşamları evde tek olduğumda aklıma geliyor huzursuz oluyorum. Birkaç ay sonra evden ayrılacağım bir taraftan bırak rezillik çıkmasın diyorum bir taraftan ben gittiğimde başkalarına bakmaya devam edecek birinin haddini bildirmesi lazım diyorum. Çünkü bir komşumuz da daha önce bu durumdan rahatsiz olduğunu söylemiş anneme. Bir de abim var o öğrenirse ciddi olay çıkarır. Siz olsanız ne yapardınız? Görmezden gelmeye devam mı etmeliyim yoksa ifşa mı etmeliyim?