Röntgenci komşu

Annen de çok rahat geldi ya kızını kendini gozetliyolar kadın yüz göz olmak istemiyo. İlginç yani o zaman abine söyle. Sabahları sen dışarı çıkınca komşu da cikiyo ya abin birden ortaya çıksın hayırdır merak ettiğin bişey mi var her gün kardeşime bakiyosun diye pat diye yuzlessin bakalım.
Çünkü gidip konuşursa öyle bişey yok fln inkar eder sapık
Annem beni sabahları gözetlediğini bilmiyor, zaten bunu konuştuğumuzda ben de farkında değildim. Ama kendisine el salladığını söyletmedigi için bunu da söylemez diye tahmin ediyorum.
Sabah abim çıksa kesin içeri kaçar çünkü kapının içerisinde duruyor zaten. Ama kendim çözemezsem abime söyleyeceğim yine de

İnsana o anda bir kal geliyor biliyorum ama çirkefçe bağırmak gerekiyor aslında. Abinize babanıza söylemeye çekindiğinizi fark ederse iyice yüz bulur pislik. Bir daha baktığını gördüğünüzde laf atın. Baktınız olmuyor hala devam ediyor o zaman şikayet edin. Sessiz kalmayın.
Bir dahaki sefere öyle yapacağım bakalım

Bizim bi komşumuz öyleydi, üstelik babannemlerim eski tanidiğiydi. Bir gun biz bahcedeyken komşularla, bu yine geçti ama nasıl bakıyor annem ve bir komşumuz adam iyice yaklaşınca adamın yüzüne gerçekten tükürüp taş attılar. Adam ondan sonra hep uzak durdu bizden. Böylelerine okkalı bi dayak gerekiyor

Sabah kaçta çıkıyorsun evden hava karanlık oluyor mu? Bu adam çalışmıyor mu hep evde mi, kaç yaşlarında? Karısıyla hiç selamınız sabahınız yok mu, ya da çocukları sizin yaşlardaysa onlarla falan? Bir şekilde gözünü korkutmak şart. Abiye babaya söylememe niyetini anlıyorum ben de senin gibiyim hep kendim çözüp sonradan anlatırım bizimkilere ve genelde çok kızarlar manyak miisn neden anlamadın diye. Başlarına dert açmak istemem icinden çıkamayacak hal almadığı sürece hallediyorum ama yapmamak lazım tabi öyle

Daha geçen güzelim kızi evinin önünde öldürdüler sırf zevk için :KK43: Allah korusun bi şekilde bu adamın gözünü korkutmak gerekiyor. Kapısına karakoldan gelmiş gibi Bi kağıt mı atsaniz acaba söyle resmi bir şey gibi sarı zarfa koyup isim falan vermeden. Hakkınızda kişileri rahatsız edecek şekilde gözetlemeden şikayet var vs bi şeyler yazıp. Şimdi öylesine yazıyorum bunu daha resmi bir dile dökebiliriz tabi. Cahil cühela bir şey olduğunu düşünüyorum bu şahsın bence anlamaz korkar gibi geldi. Önüne gelene bakıyor bence diyosun ya bence de öyle, o yüzden kimden geldiğini anlamaz. Ya da direkt karısının okuyacağı gibi bir not da olabilir. Nedense bu herifle direkt muahattap olunmasi fikri beni rahatsız etti daha dolaylı yoldan gözünü korkutmak lazım sanki. Ama çok da korkak davranmamani tavsiye ederim bundan güç alıyor olabilir, ne zamandır bakıyorum kimseye söylemiyor, hiç tepki vermiyor onun da hoşuna gidiyor gibi algılıyor olabilir sapık ruhlu

Bizim de yan apartman ve bizim apartman dip dibe. Yan apartmanda oturan bir aile vardı adam camdan kalkmaz bizim evi izlerdi. Hava alsın bile diye acamazdik pencere perde. Sonra taşındılar Allahtan. Bence sizde abinize falan diyin konuşsun sapık gibi ayni belli. Bizim burdakinin boyu kadar kızları vardı utanmiyordu

Bende bi ara takip ediliyodum devamlı işten eve giderken arkamı kolluyodum artık normal zamanlarda bile psikolojik olarak herkesten şüphelenir hale gelmiştim.

Sonra biri yine beni işten eve giderken takip ediyodu sürekli karşıma çıkıyodu bende bigün bilerek bi ara sokağa girdim sonra köşeyi döner dönmez hızlanıp bi binanın arkasına saklandım bunu gözetlemeye başladım buda tabi beni göremeyince bi kalakaldı, durdu etrafına bakıyo sonra arkasını döndüğü bi ara hemen yerimden çıkıp karşısına dikildim hesap sordum ben seni takip etmiyorum dedi önce sonra üstüne gittim biraz itiraf etti işte olursa ciddi düşünürüm falan vs dedi ama ben onu yakından ilk defa görüyodum gözleri kıpkırmızıydı aklıma direk madde vs kullanmış olabileceği geldim korktum ama belli etmedim. Tehdit ettim aileme söylersem kötü olur falan diye sonra gittim. Baktım hala devam ediyo takibe. Mecbur babama söyledim.

Madde kullanma ihtimali beni çok korkutmuştu belki gözlerini öyle görmesem yine söylemeyebilirdim ama iyiki söylemişim babam ondan beklemeyeceğim bi şekilde beni hiç kısıtlamadı. Hatta bi plan bile yaptık. Babam beni takip ederken mesaj attım ona kim olduğunu vs yazdım babam peşine düşünce bu bi tabana kuvvet kaçtıki sorma babamda peşine düştü. Ama yakalayamadım şerefsizi dedi. Bu korku ona yetmiş bi daha da görmedim onu. Sadece babama güvenipte söylemem saklamamam hoşuna gitmiş yine olursa sakın saklama benden söyle dedi ve bana karşı hiç bi şekilde baskı, kısıtlama vs yapmadı. Hatta bi süre hep sordu varmı takip eden vs diye

Şimdi diyorum iyikide söylemişim bi daha olursa yine rahatlıkla söylerim diyr. Bence sizde kesinlikle abinize ya da babanıza söyleyin. Onlarda çevrelerinde illaki böyle olayları bilip duyuyolardır sizin güveninizi kazanmak için yine başınıza böyle birşey gelirse söyleyemezsiniz diye düşünerek daha temkinli bi şekilde halletmeye çalışırlar.

Sabah kaçta çıkıyorsun evden hava karanlık oluyor mu? Bu adam çalışmıyor mu hep evde mi, kaç yaşlarında? Karısıyla hiç selamınız sabahınız yok mu, ya da çocukları sizin yaşlardaysa onlarla falan? Bir şekilde gözünü korkutmak şart. Abiye babaya söylememe niyetini anlıyorum ben de senin gibiyim hep kendim çözüp sonradan anlatırım bizimkilere ve genelde çok kızarlar manyak miisn neden anlamadın diye. Başlarına dert açmak istemem icinden çıkamayacak hal almadığı sürece hallediyorum ama yapmamak lazım tabi öyle

Daha geçen güzelim kızi evinin önünde öldürdüler sırf zevk için :KK43: Allah korusun bi şekilde bu adamın gözünü korkutmak gerekiyor. Kapısına karakoldan gelmiş gibi Bi kağıt mı atsaniz acaba söyle resmi bir şey gibi sarı zarfa koyup isim falan vermeden. Hakkınızda kişileri rahatsız edecek şekilde gözetlemeden şikayet var vs bi şeyler yazıp. Şimdi öylesine yazıyorum bunu daha resmi bir dile dökebiliriz tabi. Cahil cühela bir şey olduğunu düşünüyorum bu şahsın bence anlamaz korkar gibi geldi. Önüne gelene bakıyor bence diyosun ya bence de öyle, o yüzden kimden geldiğini anlamaz. Ya da direkt karısının okuyacağı gibi bir not da olabilir. Nedense bu herifle direkt muahattap olunmasi fikri beni rahatsız etti daha dolaylı yoldan gözünü korkutmak lazım sanki. Ama çok da korkak davranmamani tavsiye ederim bundan güç alıyor olabilir, ne zamandır bakıyorum kimseye söylemiyor, hiç tepki vermiyor onun da hoşuna gidiyor gibi algılıyor olabilir sapık ruhlu
Çıkış saatlerim farklı farklı karanlıkta çıktığım günler bazen görmüyorum, bugün 8 de çıktım vardı. Kendisi 40 yaşlarında 2 tane lise çağında oğlu bir de daha küçük kızı var. Çalışıyor mu ne zaman işe gidiyor hiç bilmiyorum ama düzenli çalışmıyor sanırım. Eşini de tanıyorum ama çok rastlaşmıyoruz ben mahallede pek çıkmam zaten, konuşmuşluğumuz var yine de önceden. Fikriniz için çok teşekkür ederim haklısınız bir şekilde korkması lazım.

O
Ben çok küçüktüm bi düğünde Arkadaşımın 6yaşındaki kız kardeşine teyze oğlu tecavüz etmişti kızı kanlar içinde battaniyeye sarıp o kalabalıgın içinde hastaneye götürmüşlerdi bununla alakası yok belki ama erkeklerden nefret ediyorum en küçük bi istismarda bile önlem alınmalı 😞
Neeee
O s. Teyze oğluna ne oldu sonra?
Bütün ahali üstünden gecmedi mi?

Yine Kadın olmak nekadar zor. Babana abine desen olay büyür diye korku. Kendin halletsen kötülük göreceksin. Her kadın izin vermiş bu manyağa oda artık sınır tanımıyor bakma seyretme işinde. Öncelikle rahatsız olan bayanlar fark eden bayanlar birleşin eşlerinize babanıza söyleyin. Tek siz hareket etmek zorunda değilsiniz. Sizin aileniz hedefi olmak zorunda değil. Adamlar birleşip ne var ne bakıyorsun bizim karımıza kızımıza desinler. Böyle konularda birlik olunmaliki tek bir aile hedef noktası olmamalı.

O

Neeee
O s. Teyze oğluna ne oldu sonra?
Bütün ahali üstünden gecmedi mi?
Zaten direk tutuklandı sonra 2yıl hapis yatıp çıkınca Mahallede öldürüyolardı 20ye yakın ekip gelmişti 2yıl nedir o kızın hayatıda bitti psikolojiside Ailesi zaten bitmiş durumdaydı
İnşallah bi nebzede olsa psikolojisi düzelmiştir

Zaten direk tutuklandı sonra 2yıl hapis yatıp çıkınca Mahallede öldürüyolardı 20ye yakın ekip gelmişti 2yıl nedir o kızın hayatıda bitti psikolojiside Ailesi zaten bitmiş durumdaydı
İnşallah bi nebzede olsa psikolojisi düzelmiştir
İnşallah.
2 yıl hapis dalga geçer gibi 😣

Kızlar sabah sabah çok korktum bu aşağılık yüzünden. Hani karanlıkta çıktığım günlerde görmüyorum demiştim ya? Bugün 7 de çıktım hava tamamen karanlıktı. İlk işim yukarıyı kontrol etmek oldu baktım kapı kapalıydı ışıklar açıktı. Çıkacak mı diye dolmuş gelene kadar baktım yoktu sasirmadim da zaten. Dolmuş geldi bindim paramı verip direkt oturdum geçerken dolmuşun ışığı vurunca onu gördüm aşağı inmiş evlerinin yan tarafında karanlık benim göremeyeceğim yerde gizlenmiş elleri cebinde dikilip bakıyor. O kadar ürperdim ki bir anda görünce. Ordan beni izlemiş dolmuş gelene kadar. Hemen birkaç adım ötemdeymiş. Bu demek oluyor ki resmen dolmuşa bindiğim saatleri ezberlemiş ona göre ya yukardan ya da aşağı inerek beni izliyor. (Bu saatlerde çocukları okula hazırlandığı için eşi falan da ayakta olduğundan evden izlemiyor diye tahmin ediyorum) ben evden çıkmadan orada hazırlanmış resmen.
Çok korktum ilk defa ondan bu kadar korktum. Bi de yukarı baktığımı falan görmüştür artık tepki göstermezsem hoşuma gittiği için baktığımı düşünüp daha kötü şeyler için cesaret alabilir. Kendim muhatap olmak istemiyorum sanırım abime söyleyeceğim.

Kızlar sabah sabah çok korktum bu aşağılık yüzünden. Hani karanlıkta çıktığım günlerde görmüyorum demiştim ya? Bugün 7 de çıktım hava tamamen karanlıktı. İlk işim yukarıyı kontrol etmek oldu baktım kapı kapalıydı ışıklar açıktı. Çıkacak mı diye dolmuş gelene kadar baktım yoktu sasirmadim da zaten. Dolmuş geldi bindim paramı verip direkt oturdum geçerken dolmuşun ışığı vurunca onu gördüm aşağı inmiş evlerinin yan tarafında karanlık benim göremeyeceğim yerde gizlenmiş elleri cebinde dikilip bakıyor. O kadar ürperdim ki bir anda görünce. Ordan beni izlemiş dolmuş gelene kadar. Hemen birkaç adım ötemdeymiş. Bu demek oluyor ki resmen dolmuşa bindiğim saatleri ezberlemiş ona göre ya yukardan ya da aşağı inerek beni izliyor. (Bu saatlerde çocukları okula hazırlandığı için eşi falan da ayakta olduğundan evden izlemiyor diye tahmin ediyorum) ben evden çıkmadan orada hazırlanmış resmen.
Çok korktum ilk defa ondan bu kadar korktum. Bi de yukarı baktığımı falan görmüştür artık tepki göstermezsem hoşuma gittiği için baktığımı düşünüp daha kötü şeyler için cesaret alabilir. Kendim muhatap olmak istemiyorum sanırım abime söyleyeceğim.
Aman Allahım iş sandığımızdan da ciddi ve korkunç. O saatte nasıl çıkabilir. Ben gidip adamın eşine söylerdim.

Siz o yok diye rahat rahat bakmışsınızdır cama kapıya. O da gizlice sizi izlemiştir. Haberiniz olduğunu anlayıp hoşunuza gittiği için sessiz kaldığınızı düşünüp daha ilerisini düşünebilir. Bugün harekete geçin. Çok geç olmadan. Adam belli ki hasta.

uzaktan bir tanıdığımın başına gelenleri anlatayım. Kız üni de okuyor bekar evin de kalıyor. Part time işte çalışıyor , gece 12 sularında eve giderken yolda arkasından birinin geldiğini görüyor çok umursamıyor , sonraki günlerde sürekli aynı saatlerde eve gidene kadar kızın peşinde biri var ,kız korkuyor ama kimseye söylemiyor. Neyse bir kaç hafta böyle sürüyor kız korkudan işi vs bırakıyor sürekli evde okul haricinde dışarı çıkmıyor vs vs. aradan bir kaç ay geçtikten sonra kız yine akşam saatleri 9,10 gibi eve giderken takip edildiğini anlıyor gittiği yolda ıssız apartmanlar var ama belli köşelerde sokak lambası var , adam kızı evinin köşesinde şıkıştırıp öpmeye çalışıyor ,kızı taciz ediyor kız adamı iktirerek bağıra çağıra apartmana kaçıyor , ertesi gün polise gidiyor şikayetçi oluyor çevrede güvenlik kamerası olmadığı için adamın yüzü yok , kızda karanlıkta net görmediğini söylüyor . Kısacası psikolojisi bozuluyor . Daha sonra bu adam kızı gizli numaralardan aramaya başlıyor ama pc üzerinden yabancı numaralarla sürekli değiştirerek polislerde bulamıyor. Arayıp kızı taciz ediyor sürekli yakınında olduğunu söylüyor vs vs bu çok uzun hikaye son olarak kız okulu bırakıp ailesinin yanına dönecekti o kadarını biliyorum ne yaptı ne etti tam bilgim yok ama psikoloji olarak zaten çökmüştü. Bazen önemsiz gördüğümüz şeyler ciddi sorun oluşturabiliyor , ki bu bir sapkınlık ve ben bu tarz insanlardan her şeyi beklerim ona göre önlemini almalısın.

Merhaba ailemle küçük bir yerde müstakil evde yaşıyorum. Komşumuzun 2 katlı bir evi var üst katta oturan evli barklı çocuklu adam utanmadan sürekli bizi gözetliyor. Önceden evimizi de gözetliyordu annem de rahatsızdı bu durumdan hatta bi kere anneme el sallamış. Annem babama söylemek istemedi kavga çıkarır başı belaya girer diye. Gerçekten de babam ne yapacağı pek belli olmayan biridir. Şimdi evlerimizin arasında inşaat olduğu için evi gözetleyemiyor. Ama ben her sabah dolmuş beklerken kapıyı açıyor kapının bir adım gerisinde durup ben dolmuşa binene kadar beni izliyor. Gördüğümü belli etmiyorum o tarafa hiç bakmıyorum hatta yüzümü diğer tarafa dönüyorum neyime bakıyor anlamıyorum kat kat giyinmişim mont falan, yüzümü bile dönmüyorum ama yine de bakıyor. Bu sabah yine çıktım göz ucuyla baktım yoktu. Dolmuş beklerken üşüdüm hafif öksürdüm hemen sesimi duymuş kapıyı açtı ayakta beni izliyor. Çıldıracağım artık. Ben hiç yalnız kalmaktan korkan biri değilim ama artık akşamları evde tek olduğumda aklıma geliyor huzursuz oluyorum. Birkaç ay sonra evden ayrılacağım bir taraftan bırak rezillik çıkmasın diyorum bir taraftan ben gittiğimde başkalarına bakmaya devam edecek birinin haddini bildirmesi lazım diyorum. Çünkü bir komşumuz da daha önce bu durumdan rahatsiz olduğunu söylemiş anneme. Bir de abim var o öğrenirse ciddi olay çıkarır. Siz olsanız ne yapardınız? Görmezden gelmeye devam mı etmeliyim yoksa ifşa mı etmeliyim?
Öncelikle Allah yardımcın olsun inşallah durumun düzelir benim görüşümce ifşa etmelisin haddini bilmeli

Yani sustugunuz kabahat, basiniza is acacaksiniz ya..
Ortaligi ayaga kaldirin artik.
Sanirim degil kesinlikle soylemelisiniz.
Sizi kistirsa bayiltsa tecavuz etse Allah korusun.

Artık bir şeyler yap lütfen. Senin adına ben korkuyorum. Polise git şikayetçi ol. Bi ifadesini alsınlar. İspata gerek yok. Adam inkar edecek o da önemli değil. Gözü korksun susmayacağını bilsin yeter. Gerçekten bugün git polise abine babana da anlat. Eğer başları belaya girer diye korkuyorsan eve dayı amca kuzen vs akrabalardan çağır birlikte halletsinler. Ama susma daha fazla.

Back
X