Sabah kaçta çıkıyorsun evden hava karanlık oluyor mu? Bu adam çalışmıyor mu hep evde mi, kaç yaşlarında? Karısıyla hiç selamınız sabahınız yok mu, ya da çocukları sizin yaşlardaysa onlarla falan? Bir şekilde gözünü korkutmak şart. Abiye babaya söylememe niyetini anlıyorum ben de senin gibiyim hep kendim çözüp sonradan anlatırım bizimkilere ve genelde çok kızarlar manyak miisn neden anlamadın diye. Başlarına dert açmak istemem icinden çıkamayacak hal almadığı sürece hallediyorum ama yapmamak lazım tabi öyle
Daha geçen güzelim kızi evinin önünde öldürdüler sırf zevk için

Allah korusun bi şekilde bu adamın gözünü korkutmak gerekiyor. Kapısına karakoldan gelmiş gibi Bi kağıt mı atsaniz acaba söyle resmi bir şey gibi sarı zarfa koyup isim falan vermeden. Hakkınızda kişileri rahatsız edecek şekilde gözetlemeden şikayet var vs bi şeyler yazıp. Şimdi öylesine yazıyorum bunu daha resmi bir dile dökebiliriz tabi. Cahil cühela bir şey olduğunu düşünüyorum bu şahsın bence anlamaz korkar gibi geldi. Önüne gelene bakıyor bence diyosun ya bence de öyle, o yüzden kimden geldiğini anlamaz. Ya da direkt karısının okuyacağı gibi bir not da olabilir. Nedense bu herifle direkt muahattap olunmasi fikri beni rahatsız etti daha dolaylı yoldan gözünü korkutmak lazım sanki. Ama çok da korkak davranmamani tavsiye ederim bundan güç alıyor olabilir, ne zamandır bakıyorum kimseye söylemiyor, hiç tepki vermiyor onun da hoşuna gidiyor gibi algılıyor olabilir sapık ruhlu