Erkek İnfertilitesi Rosi tekniği

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inşallah bu defa hayırlısıyla olur sizde o duyguyu yaşarsınız eviniz neşe dolar.

Rosi tekniği ile ilgili bilgisi olan veya yaptıran oldumu
sana diyeceğim tek şey ya kromozom testi yaptır eger Klinefelter Sendromu var sa hiç uğraşma başka yolar dene ama eger yok sıkıntısı yoksa ve geninde sprem hücresi bulunma şansı varsa recai paputçu tek çare bizim tese amilyatı oldu ve yumurtalıktan alınan parça patolojiye yolandı gelen sonuç geninde sprem hücresi yok yaniş rozi tekniği imkansız... ama eger istanbulda bülnet traş die bi doktor var ona ulaşırsan emin ol kucağın boş dönmezsin

Eşim kaan hocada amelyat oldu rosi için uygun hücre varmı o inceleniyor şimdi eger olumlu olursa recai hocada devam edicez inşallah

Bayanin yasinin 40 dan kucuk olmasi lazim rapor cikarttirmaniz icin.. centrumda yaptiracaksaniz orayla iletisime gecin gerekli evraklari soyluyorlar ufuk universitesinde cikarttiriyorsunuz..

arkadaşlar merhaba ,

bizde başladık tedaviye-ROSI- recai hoca cok iyi ilgilendi sagolsun, maliyet 20-25 bini bulabilir.

konaklama ilaçlar operasyon vs .

bugun benim altıncı iğnem yarın kontrole gidicem hayırlısıyla fakat iğneden kaynaklımı bilemedim hafif akıntım oldu birde sancı normalmidir ? yumurta toplma nezaman yapılır bilen varmı ve transfer kaç gün sonra oluyor

aşırı heycan tedirginlik ve sanki stress içersindeyim

rabbim hayırlısıyla bu çabamızı boş çevirmesin ve isteyen herkese versin

yeni gelişme olursa yazarım tekrardan

sevgiler,

Yumurtaların büyüdüğü için akıntı ve sancı normal zaten normal zamanda yumurtlama dönemlerindede akıntı ve sancı olur

Eşim kaan hocada amelyat oldu rosi için uygun hücre varmı o inceleniyor şimdi eger olumlu olursa recai hocada devam edicez inşallah
umarım olur benim ne yazııkki bu yönetmelere harcayacak param kalamdı. biraz kendimi toplarsam inşallah olur. ben sprem testi yaptırdım boş çıkınca acı badem hastanesi hiç bir test yapmadan tese yaptı tabi sonuç gene aynı parça almışlar amliyat öncesi pataloji bir hafta sonra sonuç yolladı geninde sprem hücresi yok die. yani ben adanadayım ta istanbula gitmişim 4500 tele amliyat parası vermişim altarafı bir test olsam ne kocam hayal kırıklığına uğrayıp acı çekecekti ned e maddi anlamda birkimimi harcayacaktım o yüzden her duyulana atlamadan önce yapılması gerekn tüm testleri yaptırın derim ama öncelikle kromozom testi ve eşinden bir parçayı patolojiye yollat benden demesi. şöyleki recayi bey harika bir doktor olmasına karşın maddi tavırlı oldğunuda duydum allah kucagımızı boş bırakmaz inşallahh ... :)

Eşimde klinefertel sendromu var evet
eger kliferter sendromu varsa benden sana tavsiye önce patoliji çin test yap sonra recai beye git abk hücresel yapında sprem bulunuyorsa yuvarlak oluşmamış spremleri canlandırıyor ama eger yoksa bile deşik olamadı derse kötü olursun en azından özel yerde yaparsan topu topu 50 tele fakat bu teknik 20 bin ve sen olayla ilgili b işi bilmeden sadece gün geçiyorsun en son kan testi yapıyor tutmadı diyip işin içinden çıkabilirler sen garantiye al parça alrıp test yaptırın allah kucağımızı boş bırakmasın bende 24 yaşındayım bir yıllık evliyim ve denemediğimz teknk ve operasyon kalmadı allah yardımcımızolsun...

Bilgim yok ama olacak sanırım esimden sperm alındı ama normal tüp bebeğe uygun değil gelin rosi yapilcak dendi daha yeni bi yöntem kafam çok karışık bende bilgi arıyorum bilgisi olan yazsın lütfen
eger yuvarlak sprem hücreniz var kaçmayın çünkü çok profesyonel bu konuda . biraz paracılar ama işlerini iyi yapıyorlar

canım eger spermatit hücresi olasaydı tese ameliyatında hücre var fakat olgulaşmıyor denirdi bu kadar ufak bir ayrıntıyı atlayacak kadar cahil olduklarını sanmam

Bizdede amelyat yapan doktor patolojıyede gonderdık sonuc yok kok hücre bekleyın deyıp yolladılar bizi parayı aldı işi bitti ki kayserideki en iyi ozel hastaneden birisiydi bu yerde
hcre yoksa sakın paputçuya gitme sakın ha sakın bakalım edelim randevu ücreeti derken 3 5 binini alırlar

Hücre olup olmadığını nasıl anlayacaz ki
canım bir parça aldırıp patolojiye yolluyorsun sprem hücresi varmı die özel hastanede 50 100 liraya yapıyorlar küçük bir işlem bence önce bunu dene bende bulamadılar şuan başka yöne yöneldim linkini atıyorum bak istersen https://www.facebook.com/ bu bülenttraşın kendi sayfasında yayınlanmış tedavi yeni die ilk gebeliği atmış

Merhaba canim insallah olumlu olur tedavinbizde recai hocaya gitmeyi dusunuyoruz klinik hakkinda pek olumlu seyler okumadim kararsiz kaldim zamanimizda az kaldiyardimci olursan cok sevinirim.tahlilleri falan baska hastanede yaptirsak kabul ediyorlar mi?recai hoca nasil rahim dinlendirme yapiyolar mi bazi klinikler oneriyo cunku memnun musun klinikten canim

Teşekkür ederim canım parcayi
Teşekkürler canım parça alınıp bakılıyor demişsin ya tese ile mi alınıyor izlemiştim bende bu videoyu inşallah hepimize hayırlı tedaviler bulunur bizimde hayallerimiz gerçek olur

Şuan nasıl bir yol izliyorsunuz canım

Canım hocanın sayfasına baktım ancak bu işlem erkeğe degıl kadına uygulanıyor menepoza giren kadından yumurta elde ediliyor

Canım hocanın sayfasına baktım ancak bu işlem erkeğe degıl kadına uygulanıyor menepoza giren kadından yumurta elde ediliyor
Bı paylaşımda erkeğe yapılmış gibi paylaşmislar ama tese oldu sperm bulunamamış plazma tedavisi uyguladık sperm bulduk demiş bende anlamadım her yerde kadınla ilgili bilgi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…