- Konu Sahibi Yukselen123
-
inşallah bu defa hayırlısıyla olur sizde o duyguyu yaşarsınız eviniz neşe dolar.Rosi icin esim 3. Defa tese ameliyati oldu.. mayis ayinda centruma girusmeye geldik esimde grade 2 spermatid hucresi gozlendi. 6 haftalik igne ilac tedavisi verdiler ve ben haziran adetimde tup bebek tedavisine basladik. 10 yumurta toplandi 9 u dollendi 5 tanesi 3. Gune geldi ve 3 tanesi 5. Gune geldi bende ohss sendromu olustugu icin embriyolar donduruldu. Diger ay yani temmuz ayinda transfer edilecekti ama sol yumurtaligimda kist olusti bir ay Dogum kontrol hapi kullandim. Etkul ayinda kist gecmisti iki embriyo transfer edildi.. kan degerinde gebelik cikti ama keseyi goremeden bir aylikken dusuk yaptim. Bu ay tekrar denemeye karar verdik.. esimin dondurulmus spermatid hucresi vardi. Benden gecen sali 8 tane yumurta toplandi kaci 5. Gune gelebilecek bekliyoruz.. bu sefer Ohss sendromu olusmadi. Cumartesi tekrar kontorle gidecegim sıkıntı cikmazsa pazar gunu transfer olacagim Allahin izniyle..
sizde her tesede sperm bulundumu bide eşiniz sorunu nedirMeehaba rosi icin tese yapriracaksaniz hic korkmayin. Centrum tup bebek merkezinde ahmet hoca var. Ameliyati cok iyi yapiyor esim ayni gun ayaga kalkti ve hic agri sizi yasamadi. Diger teselerimize gore cok daha iyi gecti.
sana diyeceğim tek şey ya kromozom testi yaptır eger Klinefelter Sendromu var sa hiç uğraşma başka yolar dene ama eger yok sıkıntısı yoksa ve geninde sprem hücresi bulunma şansı varsa recai paputçu tek çare bizim tese amilyatı oldu ve yumurtalıktan alınan parça patolojiye yolandı gelen sonuç geninde sprem hücresi yok yaniş rozi tekniği imkansız... ama eger istanbulda bülnet traş die bi doktor var ona ulaşırsan emin ol kucağın boş dönmezsinRosi tekniği ile ilgili bilgisi olan veya yaptıran oldumu
Eşim kaan hocada amelyat oldu rosi için uygun hücre varmı o inceleniyor şimdi eger olumlu olursa recai hocada devam edicez inşallahsana diyeceğim tek şey ya kromozom testi yaptır eger Klinefelter Sendromu var sa hiç uğraşma başka yolar dene ama eger yok sıkıntısı yoksa ve geninde sprem hücresi bulunma şansı varsa recai paputçu tek çare bizim tese amilyatı oldu ve yumurtalıktan alınan parça patolojiye yolandı gelen sonuç geninde sprem hücresi yok yaniş rozi tekniği imkansız... ama eger istanbulda bülnet traş die bi doktor var ona ulaşırsan emin ol kucağın boş dönmezsin
Eşim kaan hocada amelyat oldu rosi için uygun hücre varmı o inceleniyor şimdi eger olumlu olursa recai hocada devam edicez inşallah
Bayanin yasinin 40 dan kucuk olmasi lazim rapor cikarttirmaniz icin.. centrumda yaptiracaksaniz orayla iletisime gecin gerekli evraklari soyluyorlar ufuk universitesinde cikarttiriyorsunuz..tüp bebek raporunu nasıl çıkarttınız acaba bizde almayı düşünüyoruz eşim azosperm ama yaş sınırı var mı eşim 40 yaşında rapor alıp tayin için kullanmayı düşünüyorum eşimin yanına gitmek için zaten durumumuz çok zor eşimle ayrı olunca iyice psikolojimiz bozuldu.
Yumurtaların büyüdüğü için akıntı ve sancı normal zaten normal zamanda yumurtlama dönemlerindede akıntı ve sancı olurarkadaşlar merhaba ,
bizde başladık tedaviye-ROSI- recai hoca cok iyi ilgilendi sagolsun, maliyet 20-25 bini bulabilir.
konaklama ilaçlar operasyon vs .
bugun benim altıncı iğnem yarın kontrole gidicem hayırlısıyla fakat iğneden kaynaklımı bilemedim hafif akıntım oldu birde sancı normalmidir ? yumurta toplma nezaman yapılır bilen varmı ve transfer kaç gün sonra oluyor
aşırı heycan tedirginlik ve sanki stress içersindeyim
rabbim hayırlısıyla bu çabamızı boş çevirmesin ve isteyen herkese versin
yeni gelişme olursa yazarım tekrardan
sevgiler,
umarım olur benim ne yazııkki bu yönetmelere harcayacak param kalamdı. biraz kendimi toplarsam inşallah olur. ben sprem testi yaptırdım boş çıkınca acı badem hastanesi hiç bir test yapmadan tese yaptı tabi sonuç gene aynı parça almışlar amliyat öncesi pataloji bir hafta sonra sonuç yolladı geninde sprem hücresi yok die. yani ben adanadayım ta istanbula gitmişim 4500 tele amliyat parası vermişim altarafı bir test olsam ne kocam hayal kırıklığına uğrayıp acı çekecekti ned e maddi anlamda birkimimi harcayacaktım o yüzden her duyulana atlamadan önce yapılması gerekn tüm testleri yaptırın derim ama öncelikle kromozom testi ve eşinden bir parçayı patolojiye yollat benden demesi. şöyleki recayi bey harika bir doktor olmasına karşın maddi tavırlı oldğunuda duydum allah kucagımızı boş bırakmaz inşallahh ... :)Eşim kaan hocada amelyat oldu rosi için uygun hücre varmı o inceleniyor şimdi eger olumlu olursa recai hocada devam edicez inşallah
eger kliferter sendromu varsa benden sana tavsiye önce patoliji çin test yap sonra recai beye git abk hücresel yapında sprem bulunuyorsa yuvarlak oluşmamış spremleri canlandırıyor ama eger yoksa bile deşik olamadı derse kötü olursun en azından özel yerde yaparsan topu topu 50 tele fakat bu teknik 20 bin ve sen olayla ilgili b işi bilmeden sadece gün geçiyorsun en son kan testi yapıyor tutmadı diyip işin içinden çıkabilirler sen garantiye al parça alrıp test yaptırın allah kucağımızı boş bırakmasın bende 24 yaşındayım bir yıllık evliyim ve denemediğimz teknk ve operasyon kalmadı allah yardımcımızolsun...Eşimde klinefertel sendromu var evet
eger yuvarlak sprem hücreniz var kaçmayın çünkü çok profesyonel bu konuda . biraz paracılar ama işlerini iyi yapıyorlarBilgim yok ama olacak sanırım esimden sperm alındı ama normal tüp bebeğe uygun değil gelin rosi yapilcak dendi daha yeni bi yöntem kafam çok karışık bende bilgi arıyorum bilgisi olan yazsın lütfen
canım eger spermatit hücresi olasaydı tese ameliyatında hücre var fakat olgulaşmıyor denirdi bu kadar ufak bir ayrıntıyı atlayacak kadar cahil olduklarını sanmamValla canım doktor çok iyi bir doktor son derece ilgili içini ferah tut güven dediklerini yapin.adam amelyat i tam dediği saatte yaptı biz şehir dışından geldik oyuzden epey gergindik adam amelyat öncesi geldi sonrası geldi yolda 2 kez aradı ertesi gün aradı öyle güzel tane tane anlattiki her bir adımı bukadar net bilgi veren doktor ben görmedim açıkçası daha 1 hafta oldu amelyat olalı eşim sıkıntı yok toparladı.beni tedirgin eden şey şu mesela sizden hiç sperm çıkmamış deniyorya aslında belki bikac ay önce yaptirsak bize de cikmadi deyip yollayacaklardı.simdi eşim çıktı bize çok güzel herşey hücre çıktı spermatid öncül hücre dediler sevindik iyi hoş dedik sonra doktor rosi teknigi dedi anlamadigimizdan bizde olsun dedik sonra bi araştırdım daha çok yeni bir yontemmis. Yani sizin ilk ameliyatta muhtemelen bizdeki gibi spermatid vardır muhakkak fakat yeni yöntem olduğu için şimdi size de diyecekler tamam bulduk diye.biraz karışık anlattım umarım anlamışsındır canım onun dışında doktor iyi tel sıkıntı yöntem ve pahalı olması yani bu doktor da ve sonra bahsettikleri süreç te çok pahalı ve yorucu üstelik başarı şansı düşük siz önceki amelyati nerede kaç sene önce oldunuz ve rosiyi duyunca mi bidaha olmaya karar verdiniz yoksa sadece bikez daha denemek için mi
hcre yoksa sakın paputçuya gitme sakın ha sakın bakalım edelim randevu ücreeti derken 3 5 binini alırlarBizdede amelyat yapan doktor patolojıyede gonderdık sonuc yok kok hücre bekleyın deyıp yolladılar bizi parayı aldı işi bitti ki kayserideki en iyi ozel hastaneden birisiydi bu yerde
Hücre olup olmadığını nasıl anlayacaz kihcre yoksa sakın paputçuya gitme sakın ha sakın bakalım edelim randevu ücreeti derken 3 5 binini alırlar
canım bir parça aldırıp patolojiye yolluyorsun sprem hücresi varmı die özel hastanede 50 100 liraya yapıyorlar küçük bir işlem bence önce bunu dene bende bulamadılar şuan başka yöne yöneldim linkini atıyorum bak istersen https://www.facebook.com/ bu bülenttraşın kendi sayfasında yayınlanmış tedavi yeni die ilk gebeliği atmışHücre olup olmadığını nasıl anlayacaz ki
Merhaba canim insallah olumlu olur tedavinarkadaşlar merhaba ,
bizde başladık tedaviye-ROSI- recai hoca cok iyi ilgilendi sagolsun, maliyet 20-25 bini bulabilir.
konaklama ilaçlar operasyon vs .
bugun benim altıncı iğnem yarın kontrole gidicem hayırlısıyla fakat iğneden kaynaklımı bilemedim hafif akıntım oldu birde sancı normalmidir ? yumurta toplma nezaman yapılır bilen varmı ve transfer kaç gün sonra oluyor
aşırı heycan tedirginlik ve sanki stress içersindeyim
rabbim hayırlısıyla bu çabamızı boş çevirmesin ve isteyen herkese versin
yeni gelişme olursa yazarım tekrardan
sevgiler,
Teşekkür ederim canım parcayicanım bir parça aldırıp patolojiye yolluyorsun sprem hücresi varmı die özel hastanede 50 100 liraya yapıyorlar küçük bir işlem bence önce bunu dene bende bulamadılar şuan başka yöne yöneldim linkini atıyorum bak istersen https://www.facebook.com/ bu bülenttraşın kendi sayfasında yayınlanmış tedavi yeni die ilk gebeliği atmış
Teşekkürler canım parça alınıp bakılıyor demişsin ya tese ile mi alınıyor izlemiştim bende bu videoyu inşallah hepimize hayırlı tedaviler bulunur bizimde hayallerimiz gerçek olurcanım bir parça aldırıp patolojiye yolluyorsun sprem hücresi varmı die özel hastanede 50 100 liraya yapıyorlar küçük bir işlem bence önce bunu dene bende bulamadılar şuan başka yöne yöneldim linkini atıyorum bak istersen https://www.facebook.com/ bu bülenttraşın kendi sayfasında yayınlanmış tedavi yeni die ilk gebeliği atmış
Şuan nasıl bir yol izliyorsunuz canımcanım bir parça aldırıp patolojiye yolluyorsun sprem hücresi varmı die özel hastanede 50 100 liraya yapıyorlar küçük bir işlem bence önce bunu dene bende bulamadılar şuan başka yöne yöneldim linkini atıyorum bak istersen https://www.facebook.com/ bu bülenttraşın kendi sayfasında yayınlanmış tedavi yeni die ilk gebeliği atmış
Canım hocanın sayfasına baktım ancak bu işlem erkeğe degıl kadına uygulanıyorcanım bir parça aldırıp patolojiye yolluyorsun sprem hücresi varmı die özel hastanede 50 100 liraya yapıyorlar küçük bir işlem bence önce bunu dene bende bulamadılar şuan başka yöne yöneldim linkini atıyorum bak istersen https://www.facebook.com/ bu bülenttraşın kendi sayfasında yayınlanmış tedavi yeni die ilk gebeliği atmış
Bı paylaşımda erkeğe yapılmış gibi paylaşmislar ama tese oldu sperm bulunamamış plazma tedavisi uyguladık sperm bulduk demiş bende anlamadım her yerde kadınla ilgili bilgi varCanım hocanın sayfasına baktım ancak bu işlem erkeğe degıl kadına uygulanıyormenepoza giren kadından yumurta elde ediliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?