- Konu Sahibi eylultamer
-
doğru diyosun :) ama bir de ben başka yerlerden de araştırdım biraz.. malum almayı ciddi ciddi düşününce.. genelde şikayetler bu atış yapan lambanın çabuk bozulduğu ile ilgili.. yani bu kadar parayı verip üzerine ayda 140'şar tl de bu aparat için verildiği gibi yorumlar okudum.. o yüzden tereddütte kaldım
philipsin var birde lumea diye. ondan şikayet gelmiyor. onun lambası yok. atış ömrü 200bin atış mıydı neydi. lamba almıyorsun yani ama fiyatı daha pahalı galiba. of hakkaten pahalı bu aletler. bende ucuzlar diye yazdan beri bekliyorum
çok sağol canım :) ayy dur ben ona da bir bakayım.. ben müsadeni isteyeyim, yarın fırsat buldukça devam ederizmalum yarın işbaşı
tabi canım yine haberleşelim. :) inş kullananlarda paylaşımda bulunur. iyigeceler..
Aleti deneyenler sonucu yazsaydı iyiydi yahu bu tüylerden acısız kurtulmam gerek huf :2:
aleti alan mutlu sona ulaşıp daha uğramıyormu? yoksa tamtersimi ses verin:)
philips lumea ya akıyodum ama satıcının gazına gelip rowenta aldım ikisi de indirimdeydi. kız rowentanın başlığı değişiyor daha kullanışlı atışı daha çok gibi şeyler söyledi kendi yüzünü kollarını gösterdi. boş anıma denk geldi aldım yorumları görünce bi pişman oldum ama bakalım belki iyi olur. dün denedim ilk defa 1 de . gelişmeleri yazarım
kullandıgın zaman benide etiketleyip yazar mısın bende almayı düşünüyorum ama kafam cok karıştı daMerhaba arkadaslar Ben yeni uye oldum bu site sayesinde brezilya fonu hakkinda herseyi ogrendim ve ucuza yaptirdim ve dukan diyetine basladim. Yani hayatimda buyuk bir yenilenme var :) derma perfect aldim gecen hafta . aslinda sac duzlestirici alacaktim birden gozum takildi yaninda yine roventanin duzlestiricisini hediye ediyorlardi. Bugun kollarima yaptim aci hissetmedim AMA bir yere yanlislikla iki kere yaptim kizardi. Denemek amacli bikini kenarina yaptim hic acimadi. AMA bu iyi mi biliyorum gercekten etkili olursa mukemmel birsey cunku Ben kaslarimi alirken bile zip zip zipliyorum. 15 gun sonra 2 seansi yapicam merak ederseniz 15 gun sonra yazicam. Insallah bu kadar acisizken etkilidir. Ben sac duzlestiricisiyle 950 liraya aldim maltepeden taksitle. Umarim 3 kere kullananlarda yazar :) sevgiler
Kızlar Rowentanın yeni bir epilasyon aleti çıkmış , yada benim yeni haberim oldu ,
lazerli , 3 ayda tüylerde %83 azalma diyo , eğer vaad ettikleri gerçekse süper bişi olur bu yaa...
hemde evimizde düşünsenize ...
hiç gören duyan kullanan oldu mu kızlar ???
link aşağıda :
Rowenta - Derma Perfect
fiyati 1044 tl 18 ay vade yapiolarbende şimdi int de gördüm, acaba nasıl bişey ? fiyatı ne ? inşallah doğrudur...
nKızlar Rowentanın yeni bir epilasyon aleti çıkmış , yada benim yeni haberim oldu ,
lazerli , 3 ayda tüylerde %83 azalma diyo , eğer vaad ettikleri gerçekse süper bişi olur bu yaa...
hemde evimizde düşünsenize ...
hiç gören duyan kullanan oldu mu kızlar ???
link aşağıda :
Rowenta - Derma Perfect
iyi bi ürüne benziyo rowenta nın sonuçta fiyatı ne kadardır acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?