ruh hallerim...

bir de insan gerçekten kadın dedikodusunu özlüyor.. :)
iş yerinde benim de uygun ortamım yok.. kafa dengi kimse yok yani..
geçenlerde üniversiteden en samimi 2 arkadaşımla buluşup dertleştik iş çıkışı..
değme 500 USD.lik psikologlara taş çıkardık valla

[QUOTE="Ayy aynen ah bu kilolar! Evlendikten sonra hem çok gezdik hem de çok yedik eşimle. Zaten almaya müsaitim epey şiştim. Şimdi kendimi çok sıkıyorum her gün diyete başlıyorum ertesi gün bitiyor Kendimi çok sıkmasam aslında yavaş yavaş olacak, mesela şimdi bayramda kesin" ooo Hande ay parçası gibi olmuşssun" diyecek akrabalar bana Aslında kendimi severek, sıkmadan dikkat etsem bir ayda veririm kilo hiç sorun da yaşamam ama hem acele ediyorum hem kendimi sevmiyorum ( 10 kg fazlam var ) üst üste getiriyorum her şeyi[/QUOTE]

sizde 10 kg. ben 20 kg.'ya doğru bayrak açtım gidiyorum

sizde 10 kg. ben 20 kg.'ya doğru bayrak açtım gidiyorum [/QUOTE]

Ya olur, sağlığı olumsuz etkilemiyorsa olur beğenirsin kendini, eşin beğenir. Benim öyle auuv obez oldumluk durumum yok zaten boyum uzun bi kere ama kilom var işte yalan değil, eşim ne bir ima yapar ne laf eder beğeniyor beni. AMA BEN BEĞENMİYORUM KENDİMİ. Ne zaman fazla kaçırsam yemeği eşim sanki beni aldatacak, zayıf birini bulacak gibi saçma sanrılar... Hata bende hata

Aynen ya aynen! Ben tek çocuğum alışkınım yalnız takılmaya ama şimdi arkadaşlar evlendi barklandı, uzak düştük filan. Bir de herkes benim gibi sap değil millet dolu anam ajandasında yer bulamıyorum

sizde 10 kg. ben 20 kg.'ya doğru bayrak açtım gidiyorum

Ya olur, sağlığı olumsuz etkilemiyorsa olur beğenirsin kendini, eşin beğenir. Benim öyle auuv obez oldumluk durumum yok zaten boyum uzun bi kere ama kilom var işte yalan değil, eşim ne bir ima yapar ne laf eder beğeniyor beni. AMA BEN BEĞENMİYORUM KENDİMİ. Ne zaman fazla kaçırsam yemeği eşim sanki beni aldatacak, zayıf birini bulacak gibi saçma sanrılar... Hata bende hata [/QUOTE]

bende de boy var.. 1,73 'üm ben...
ordan kurtarıyorum ama insan irisi gibi dolanmak hoşuma gitmiyor ..
sapık gibi victoria's secret meleklerini takip ediyorum gaza geliim diye.. baktıkça hırslanıyorum, hırslandıkça yiyorum

[QUOTE="vivelamour, post: 37155137, member: 527437

Çok güzel ifade ettiniz dış etkenler de çok bunalttı beni. Eşim de yoğun çalışıyor, maalesef işyerimde sürekli yalnızım akşam eve gidiyorum eşim yorgun, trafik maduru ona da üzülüyorum. Üst üste geliyor işte :) Siz de umarım çevreyi en kısa zamanda edinirsiniz, güle güle oturun :)
[/QUOTE]

Ah ya bayağı bayağı aynı durumdaymışız Benim de eşim geç çıkıyor işten, trafiği yok ama o da bir saat araç kullanıyor eve gelmek için o da ayrı bir yorgunluk.. Aynı hissiyatı ben de yaşıyorum..Bütün gün iş yerinde yalnız, eve git eşin gelene kadar yalnız..E eşinizle de çok vakit geçiremiyorsanız cidden bu durumda olmanız normal.Birileriyle tam anlamıyla bir paylaşımınız yok çünkü..
Teşekkür ederim, siz de öyle..İnşallah zamanla istediğimiz ortamı oluşturabiliriz :)

bende de boy var.. 1,73 'üm ben...
ordan kurtarıyorum ama insan irisi gibi dolanmak hoşuma gitmiyor ..
sapık gibi victoria's secret meleklerini takip ediyorum gaza geliim diye.. baktıkça hırslanıyorum, hırslandıkça yiyorum [/QUOTE]

Hahahaha aynı ben Elbiseme giremeyince mutsuz oluyorum mutsuz olunca yiyorum yiyince gene mutsuz oluyorum kısır döngü.

Bu arada hamilelik, evlilik, kanser konusundaki arkadaş beni kendime getirdi. Ne mıymıntı şeylerle kahrediyorum kendimi çok utandım

Hahahaha aynı ben Elbiseme giremeyince mutsuz oluyorum mutsuz olunca yiyorum yiyince gene mutsuz oluyorum kısır döngü.

Bu arada hamilelik, evlilik, kanser konusundaki arkadaş beni kendime getirdi. Ne mıymıntı şeylerle kahrediyorum kendimi çok utandım[/QUOTE]

evet bazen bazı şeylerin böyle tokat gibi çarpması insanı kendine getiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…